Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Το ερμο το μαγαζι λυπαμαι....Θα το καψουμεεεεεεεε.......:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο βρε κορίτσι,πολύ χάρηκα!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχία-Πέτρος
Έφη(πουπουλίνα)
Μαρίνα(marina289)
Γιώργος (george82)
Fideloudi
Kάλλια (kalliastar)
Γιούλα + 1 άτομο
Βασίλης(kiss bill)
Eφη (mpoulaalekoula )
Γιώργος (melaslog)
Βαγγέλης (vavoumakos)
Eirinaki84
Νικόόόλ!!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup:

Ως τώρα είμαστε

Ευτυχία+Πέτρος
Έφη(πουπουλίνα)+
Μαρίνα(marina289)
Γιώργος (george82)
Fideloudi
Kάλλια (kalliastar)
Γιούλα +
Βασίλης(kiss bill)
Eφη (mpoulaalekoula )
Γιώργος (melaslog)
Βαγγέλης (vavoumakos)
Eirinaki84
Νικόλ(Νikoll)

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!:clapup::clapup:

Ως τώρα είμαστε

Ευτυχία+Πέτρος
Έφη(πουπουλίνα)+
Μαρίνα(marina289)
Γιώργος (george82)
Fideloudi
Kάλλια (kalliastar)
Γιούλα +
Βασίλης(kiss bill)
Eφη (mpoulaalekoula )
Γιώργος (melaslog)
Βαγγέλης (vavoumakos)
Eirinaki84
Νικόλ(Νikoll)

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!:clapup::clapup:

αχαχαχχαχααχα...τον αγαπώ τον αγαπώ τον αγαπώ αυτόν τον άντρα !!!
Όσον αφορά τη λίστα σε πρόλαβα! :bleh:

:mastigio απλά δεν το σχολίασα..:hehe::P

Ετσι φαινεται:yes:
(βρωμικη ομως κατευθειαν απο το σταθμο Λαρισης:hehe:)
Θα επικοινωνησω οταν πλησιαζουν οι μερες με πμ για λεπτομερειες.

Έλα ρε συ Νικόλ!?!?!?

Πολύ χάρηκα τώρα..:D

Παίδες μόλις έκανα κράτηση στο μαγαζί :D!!

Είμαστε 16 άτομα αλλά έκλεισα για 20 άτομα,οπότε μερικοί από εσας που δεν έχετε δηλώσει παρουσία έχετε περιθώριο να ενημερώσετε και τελευταία στιγμή ;)

Οπότε ξαναγράφω τις λεπτομέρειες :

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 4 το μεσημέρι έχουμε την δεύτερη γατοσυνάντηση στον πρώτο όροφο του Ούζου Μέλαθρον στο Μοναστηράκι.

Η διεύθυνση είναι: Αγίου Φιλίππου 10 & Άστιγγος, ΜοναστηράκιΤηλ. 210 3240716
Ο χάρτης είναι το παρακάτω link

https://www.clickatlife.gr/place/geus...ina?id=423&t=0

Σας βάζω και ένα σχόλιο που βρήκα στο ιντερνετ για το μαγαζί!
https://www.athens24.gr/going-out/gas....html?id=30803

Είναι δεξιά,στο τελείωμα της Ηφαίστου όπως την κατεβαίνεις.
Για εσας που ήρθατε και στην πρώτη συνάντηση απλά να σας πω ότι είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που είχαμε συναντηθεί!

Τα μέλη που θα πάρουν μέρος στη συνάντηση είναι:

Ευτυχία+Πέτρος
Έφη(πουπουλίνα)+1
Μαρίνα(marina289)
Γιώργος (george82)
Fideloudi
Kάλλια (kalliastar)
Γιούλα + 1
Βασίλης(kiss bill)
Eφη (mpoulaalekoula )
Γιώργος (melaslog)
Βαγγέλης (vavoumakos)
Eirinaki84
Νικόλ(Νikoll)

Ως Θεσσαλονικιά, επικροτώ την επιλογή του μαγαζιού! Μπράβο σας! :drunk::beer:

Λία :)

Ευχαριστώ Λία μου,το αγαπώ πολύ αυτό το μαγαζί και πάντα περνάω τέλεια και πάντα τρώμε καλά!!:P

Οπότε φαντάζομαι αν δεν το έχουν επισκεφτεί τα άλλα παιδιά να αποκτήσουν την ίδια γνώμη με μένα και σένα ;)

Είμαστε πια στη τελική ευθεία για την δεύτερη επίσημη συναντηση των μελών του mycat αν θέλει και κάποιο άλλο μέλος να δηλώσει τη παρουσία του ας το γράψει για να ενημερωθούμε!

Eλπίζω όλοι όσοι έχουμε (ήδη) δηλώσει συμμετοχή να καταφέρουν να έρθουν σε αυτό το πολύωρο γκρέμισμα του μαγαζιού που έχουμε αναλάβει!:P

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Εγω παντως ευτυχια μιου,ότι εβγαλα τα εισητηρια του ΚΤΕΛ..Σας ερχομαι..:D

:yes::yes::yes:oh yeah..

Άντε, προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή!
Υπενθυμίζω ότι έχω παραγγείλει και ωραίο δωράκι :whistle: για να κάνουμε κλήρωση (έτσι , για το χαβαλέ)

Θα με κραξετε το ξέρω αλλά εγώ δεν θα έρθω τελικά.
Ενημέρωσα την Ευτυχία (ξέρω μέσα της με βρίζει :P ) αλλά ορκίζομαι ο λόγος είναι ιερός (και καλά).
Βγαίνω, δεν αντέχω να διαβάσω τα μπινελίκια σας :P:P:P

Θα σε βρίσουμε μόνο και μόνο επειδή νομίζεις ότι θα σε βρίσουμε... :P

Ελπίζω να μην είναι για κάτι δυσάρεστο... Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!

χαχαχαχα!!Βασικά γέλαγα με τον λόγο παρά την έβρισα!!!;)

Ειδικά γι'αυτον τον λόγο Κάλλια μου σε συγχωρώ και δεν σε βρίζω!!!Το ίδιο θα έκανα και εγώ!!!:P:P

Είσαι τρελή και εσύ τελικά!!!Από σήμερα επίσημα!!!!χαχααχαχαχαχαχαχαα...:D:D

Κρίμα που δεν δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να σε γνωρίσουν..:/:

Ναι βρε Καλλια κριμα που δε θα ερθεις να σε γνωρισουμε, τουλαχιστον για εμενα που ειμαι και μακρια δε θα ξανακατσει τοσο ευκολα...
Αλλα αν ο λογος ειναι σημαντικος σε συγχωρουμε:P
Και απο τα λεγομενα καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατι δυσαρστο, οποτε ολα καλα!

Όχιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Κρίμα χωρίς την Κάλλια:(

Δεν είναι κάτι άσχημο, αλλά κάτι τρελιάρικο...:P
Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθω λίγο αργότερα (σίγουρα θα σας προλάβω).
Όπως και να έχει θα ενημερώσω την Ευτυχία.
Αν έρθω θα δείτε και τον λόγο για τον οποίο σας αναστάτωσα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back