Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Θα είμαι Αθήνα 1η (φτάνω βράδυ) και φεύγω 5 Ιανουαρίου το πρωί. Θα θελα πάρα πολύ να συναντηθούμε!!! Όπως καταλαβαίνετε οι ευκαιρίες μου να έρθω Αθήνα από Κύπρο είναι λίγες.. άρα αν γίνεται η συνάντησή μας να διευθετηθεί μια από εκείνες τις μέρες θα χαιρόμουν αφάνταστα!! Και απ' ότι ξέρω κανείς δεν εργάζεται στις 2 του μήνα (Δευτέρα)
Εμείς δουλεύουμε,έχουμε απογραφή :/:αλλά μπορούμε να κάνουμε 2 συναντήσεις για να γνωρίσουμε και σένα!!Δεν πρόκειται να σε αφήσω να γυρίσεις Κύπρο αν δεν σε γνωρίσω!!!!!;)
Αμέ!!!:)
Βέβαια, δεν ξέρω ποια να πρωτοφέρω :P
Που θα γίνει η επική συνάντηση?

θα σου πω το Σάββατο μάλλον και γενικα θα πω το Σάββατο η' Δευτέρα γιατί πρέπει να υπολογίσω πάνω κάτω πόσοι θα μαζευτούμε!!
Δεν θα ταλαιπωρήσεις κανένα γατάκι σου,θα ήταν ωραία να τα φέρναμε αλλά είναι κρίμα να τα ταλαιπωρήσουμε!
Τους γατογονείς θα γνωρίσουμε τώρα,τα γατάκια θα πρέπει να τα γνωρίζουμε σε πριβε συναντήσεις άλλη στιγμή!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς δουλεύουμε,έχουμε απογραφή :/:αλλά μπορούμε να κάνουμε 2 συναντήσεις για να γνωρίσουμε και σένα!!Δεν πρόκειται να σε αφήσω να γυρίσεις Κύπρο αν δεν σε γνωρίσω!!!!!;)

θα σου πω το Σάββατο μάλλον και γενικα θα πω το Σάββατο η' Δευτέρα γιατί πρέπει να υπολογίσω πάνω κάτω πόσοι θα μαζευτούμε!!
Δεν θα ταλαιπωρήσεις κανένα γατάκι σου,θα ήταν ωραία να τα φέρναμε αλλά είναι κρίμα να τα ταλαιπωρήσουμε!
Τους γατογονείς θα γνωρίσουμε τώρα,τα γατάκια θα πρέπει να τα γνωρίζουμε σε πριβε συναντήσεις άλλη στιγμή!!

Ααααα!!!
Ναι καλύτερα..Εγώ φαντάζομαι τις δικές μου θα είχανε φρικάρει εντελώς..Και άλλωστε δε θα είχε πολύ πλάκα.."Κχχχ, Κχχχ" χαστούκια...Σα κακαποίηση θα ήταν :P:P:P
Ωραία περιμένω νέα σας για το που και πότε!

Και εγώ θέλω Ριάνα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

Θα'θελα και γω να ερθω!! Πειτε ποτε και που και θα ενημερωσω αν μπορω να ειμαι και γω εκει!!:D

Ζηλευω ασυστολα γμτ..:hehe::hehe::hehe:
Ευτυχια..βαλε πιθανες ημερομηνιες..για να αρχισετε να κανονιζετε την πορεια σας..:D

Ζηλευω ασυστολα γμτ..:hehe::hehe::hehe:
Ευτυχια..βαλε πιθανες ημερομηνιες..για να αρχισετε να κανονιζετε την πορεια σας..:D

Έλα βρε Εφάκι..Πάρε το πλοίο και έλα!;)
Εδώ που τα λέμε, θα είσαι σημαντικότατη έλλειψη...:/:

Θα δουμε..αν δεν αποφασιστει ημερομηνια..πως να πω;:/:
Για αυτο λεω..γραψτε πιθανες ημερομηνιες πρωτα..αποφασιστε σε σχεση με αυτο που μπορουν οι περισσοτεροι,,και καλα ...μετα θα βρειτε και την τοποθεσια.Και θα δουμε.:)

Θα δουμε..αν δεν αποφασιστει ημερομηνια..πως να πω;:/:
Για αυτο λεω..γραψτε πιθανες ημερομηνιες πρωτα..αποφασιστε σε σχεση με αυτο που μπορουν οι περισσοτεροι,,και καλα ...μετα θα βρειτε και την τοποθεσια.Και θα δουμε.:)

Αχααα πολύ ωραία λοιπόν!

Παιδιά οι Αθηναίες/οι νομίζω πρέπει να πάμε πάσο..

Αναμένουμε ημερομηνίες..

Βασικά στο μυαλό μου είχα 25 η' 26 Δεκεμβρίου κατα τις 7 το απόγευμα για καφέ και όποιος θέλει να το γυρίσουμε σε αλκοολ αργότερα κανένα πρόβλημα..:Pαν δέσει η παρέα και δεν έχουμε μετά τίποτα να κάνουμε κάποιοι η' όλοι!Δυο μαγαζια έχω στο μυαλό μου για τη συνάντηση αλλά ακόμα δεν θα αναφέρω τίποτα;).

Τώρα όσο αφορά για μετα τη πρωτοχρονιά μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια δεύτερη συνάντηση καθημερινή το τρίημερο που θα είναι να συναντήσουμε τη Ριάνα και έτσι όποιος δεν καταφέρει να έρθει στη πρώτη συνάντηση να έρθει στην επόμενη!Είναι ωραίο να έχεις επιλογές..όπως λέει και στη διαφημιση:rolleyes:!!

διαλέξτε τη μέρα για τη πρώτη συνάντηση και ας απαντησουν όσοι θα έρθουν σίγουρα η' σχεδόν σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα:)

Βασικά στο μυαλό μου είχα 25 η' 26 Δεκεμβρίου κατα τις 7 το απόγευμα για καφέ και όποιος θέλει να το γυρίσουμε σε αλκοολ αργότερα κανένα πρόβλημα..:Pαν δέσει η παρέα και δεν έχουμε μετά τίποτα να κάνουμε κάποιοι η' όλοι!Δυο μαγαζια έχω στο μυαλό μου για τη συνάντηση αλλά ακόμα δεν θα αναφέρω τίποτα;).

Τώρα όσο αφορά για μετα τη πρωτοχρονιά μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια δεύτερη συνάντηση καθημερινή το τρίημερο που θα είναι να συναντήσουμε τη Ριάνα και έτσι όποιος δεν καταφέρει να έρθει στη πρώτη συνάντηση να έρθει στην επόμενη!Είναι ωραίο να έχεις επιλογές..όπως λέει και στη διαφημιση:rolleyes:!!

Χιχι!!Σωστό!

Μάλιστα!Κοίτα το 25 μου ακούγεται προσωπικά λίγο τραβηγμένο με την έννοια ότι πολλοί μπορεί να είναι σε οικογενειακές εστιάσεις:P
Το 26 νομίζω θα βολέψει περισσότερο..

Μήπως θα είμαστε πολλοί για κεφετέρια?:P

Για τους χώρους που έχω στο μυαλό μου όχι,από την άλλη θα ήθελα να σας καλέσω σπίτι μας αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν τελικά είμαστε μέχρι 12,παραπάνω δεν χωράμε..έχουμε μικρό τσαντιρ!!:/::P

Και εγώ πιο πολύ για 26 ψήνομαι να σου πω την αλήθεια γιατί και κάποιοι να έχουν φύγει για τριήμερο θα μπορέσουν να έρθουν μια που λογικά η 26 θα είναι μέρα επιστροφής!;)

Επίσης μέχρι τώρα ούτε 10 δεν είμαστε..

Για τους χώρους που έχω στο μυαλό μου όχι,από την άλλη θα ήθελα να σας καλέσω σπίτι μας αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν τελικά είμαστε μέχρι 12,παραπάνω δεν χωράμε..έχουμε μικρό τσαντιρ!!:/::P

Και εγώ πιο πολύ για 26 ψήνομαι να σου πω την αλήθεια γιατί και κάποιοι να έχουν φύγει για τριήμερο θα μπορέσουν να έρθουν μια που λογικά η 26 θα είναι μέρα επιστροφής!;)

Επίσης μέχρι τώρα ούτε 10 δεν είμαστε..

Ok then! Εγώ ψηφίζω 26!

Και εμείς, κούτσικο τσαντιράκι έχουμε:P:P:P

Α μόνο τόσοι λίγοι? Για να δούμε και αυρίο..Μπορεί κάποιοι να μην έχουν μπει ή να μην το έχουν δει...

όπως γράφω και παραπάνω θέλω στο περίπου μέχρι τη Δευτέρα άντε Τρίτη να ξέρω για να κάνω τα κουμάντα μου!Να μας πει και η Κάλλια και η Έφη αν τελικά μπορούν!:)

Καλημέρα!
Πολύ μου αρέσει η ιδέα σου Εφάκι2 :)
Αν καταφέρω να έρθω, σίγουρα με βολεύει περισσότερο στις 26 του μηνού.
Θα είναι πάρα πολύ όμορφα να γνωριστούμε :clapup:

Χαίρομαι που μου κάνετε αυτή τη μεγάλη τιμή :redface::redface: Θέλω πάρα πολύ να σας γνωρίσω!! Ας πούμε όσοι θέλουν να πάμε για καφεδάκι στις 2 ή 3 του μήνα μπορείτε να δηλώσετε εδώ

Πουπουλίνα και Kalliastar
βρείτε τρόπο και ελάτε! :mad:
Δηλαδή αν ήταν για κανένα Οδυσσέα θα βρίσκατε τρόπο και θα τσακιζόσασταν,
τώρα για έναν αθώο καφεδάκο δεν βρίσκετε τρόπο;;;

(άντε μην σας πω κανά story, κανα ψέμα για Οδυσσέα για να τσακιστείτε!:P )

Αααα, φωτογραφίες και βίντεα εγω θα τραβάω ,
καθότι θα φάω μεγάλο ξενέρωμα να δω τη μούρη μου ιντερνετικά. ;)

Παιδιά, εγώ για 25 - 26 του μήνα το βλέπω χλωμό.
Στις 25 θα έχω συγγενοκατάσταση και να δω τον κολλητό μου που γιορτάζει και στις 26 είναι το πάρτυ της ονομαστικής εορτής του αδερφού μου.
Οπότε η πρώτη συνάντηση μου πέφτει λίγο δύσκολη. :/:
Εάν γίνει όμως και δεύτερη που λέτε, απ' ό,τι είδα, εγώ είμαι μέσα. :)

Αχ Γιώργο έλα στη δεύτερη!!! :redface::redface:
Γιατί αν όλα πάνε καλά θα γίνουν δύο :)

Ε, στην δεύτερη μάλλον δεν θα μου γλυτώσετε! :hehe:

χαχααχα τωρα τα ειδα αυτα,εγω θα ειμαι πειραια στις 22 του μηνα,οπου κανονησετε πειτε μου,26 με βολευει και 27 μη σου πω,κι απ οτι καταλαβα ολοι πειραια ειμαστε,εχω πεθυμισει καφεδακι στο πασαλιμανι τι λετε??????
εσενα μαρινα σιγουρα θα σε δω στη θεια φωφω,χεχεχε!!!!!!
μαρινα για καμερα ειπες,δλδ αυτη η συναντηση θα καταγραφει?χαχαχαχα,πλακα θα χουμε!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back