Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Το τηλέφωνό τους δεν απαντά. Έχει γούστο λόγω της κρίσης να έκλεισε κι αυτό. Παγκάκια υπάρχουν εκεί κοντά?
ουουου πολλά παγκάκια
στο τέλος μας βλέπω στα παγκάκια να :clapup: ταΐζουμε τα αδέσποτα γατάκια:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουουου πολλά παγκάκια
στο τέλος μας βλέπω στα παγκάκια να :clapup: ταΐζουμε τα αδέσποτα γατάκια:clapup:

Πάντως να εξηγούμαστε.:devil::devil:
Αν βρουμε κλειστό το μαγαζί δεν δίνω τον αναπτήρα μου σε ΚΑΝΕΝΑ για να ζεσταθεί από το κρύο στα παγκάκια. Πάγος στις αντικαπνίστριες. :cold::cold::alljumpy::alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

Εγω..ποτακι να εχω παιδια..και στα παγκακια καθομαι...α..και μουσικουλα ομως..ξενη.:hehe::hehe::hehe:

Κι εγώ! Κι εγώ θα έρθω! Εκτός απροόπτου, βέβαια!

Πάντως το πρόγραμμά μου το έχω αφήσει κενό εκείνη την ημέρα παρ' όλο που πολλοί φαγώθηκαν να μου το κλείσουν! Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω (λογικά μαζί με την Μαρίνα)!:D

Κι εγώ! Κι εγώ θα έρθω! Εκτός απροόπτου, βέβαια!

Πάντως το πρόγραμμά μου το έχω αφήσει κενό εκείνη την ημέρα παρ' όλο που πολλοί φαγώθηκαν να μου το κλείσουν! Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω (λογικά μαζί με την Μαρίνα)!:D

AN;;;;;;;;;.....
δεν υπαρχει ΑΝ αγαπη μου.Θα ερθεις!!!!!τοσο δημοκρατικα..:hehe::hehe::hehe:

Διατάξτε, μαντάμ πουπουλίν! :P

Παιδιά κι εγώ θα έρθω.
Αν όμως έχει το μαγαζί θέμα με το τσιγάρο, θα καταλήξει να με βλέπει πιο συχνά το έξω από εσάς.
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. :D

Παιδιά κι εγώ θα έρθω.
Αν όμως έχει το μαγαζί θέμα με το τσιγάρο, θα καταλήξει να με βλέπει πιο συχνά το έξω από εσάς.

:clapup::clapup::yahoo::yahoo::yahoo:
Σε τόσο σοβαρές δηλώσεις το φόρουμ θα πρέπει να παρέχει την δυνατότητα να μπορούμε να δίνουμε περισσότερες θετικές ψήφους κι όχι ένα μόνο με ένα κλικ. Μαζί σου George.:smoke::smoke::smoke:

:cry_x:Δεν αντέχω! Θα πεθάνω από τη ζήλια μου! (από τη ζούλια μου, που γράφει κάπου και ο αγαπημένος μου Βιζυηνός)

τελικα τι θα κανουμε ρε παιδια?κι εγω εχω αφησει το προγραμμα μου κενο για αυριο,θα παμε στο μαγαζι που ειχαμε πει η αλλαξε κατι?δεν εχω καλο σημα γμτ και γιαυτο δεν μπαινω συχνα,αν αλλαξει κατι μαρινακι εσυ που εχεις το κινητο μου στειλε μνμ.εγω για να ερθω θα παρω το 832 για πειραια και μετα ηλεκτρικο,δε λέει να κανω τα πισω μπρος.

ΥΓ κι εγω καπνιζω,το ειχα κοψει αλλα με το θανατο του πατσινου δεν αντεξα και το ξαναπιασα,αρα θα ειμαστε πολλοι εκει εξω,να ξερω να βαλω χοντρο μπουφαν γιατι εχει ψοφο.

:cry_x:Δεν αντέχω! Θα πεθάνω από τη ζήλια μου! (από τη ζούλια μου, που γράφει κάπου και ο αγαπημένος μου Βιζυηνός)
Ναι..σε καταλαβαινω απολυτα.Το εχω ζησει και εγω σε τετοιες συναντησεις,οταν δεν μπορουσα να ανεβω αθηνα..:/:
Καποια στιγμη ομως ,θα ανεβεις αθηνα..οποτε αν μας το εχεις γραψει νωριτερα μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση.Δεν χρειαζεται να ειναι καποια γιορτη,αρκει να ειναι σαββατο...για να μπορεσω να ερθω και εγω..:D
τελικα τι θα κανουμε ρε παιδια?κι εγω εχω αφησει το προγραμμα μου κενο για αυριο,θα παμε στο μαγαζι που ειχαμε πει η αλλαξε κατι?δεν εχω καλο σημα γμτ και γιαυτο δεν μπαινω συχνα,αν αλλαξει κατι μαρινακι εσυ που εχεις το κινητο μου στειλε μνμ.εγω για να ερθω θα παρω το 832 για πειραια και μετα ηλεκτρικο,δε λέει να κανω τα πισω μπρος.

ΥΓ κι εγω καπνιζω,το ειχα κοψει αλλα με το θανατο του πατσινου δεν αντεξα και το ξαναπιασα,αρα θα ειμαστε πολλοι εκει εξω,να ξερω να βαλω χοντρο μπουφαν γιατι εχει ψοφο.

Μα και βεβαια ισχυει ρενα μου..δες..

Αν έρθετε με μετρό θα κατεβείτε στάση μοναστηράκι στη πλατεία.

Αν έρθετε με ταξί θα του πείτε να σας αφήσει πάνω στην ερμού δίπλα στη πλατεία μοναστηράκι.
Ωρα συνάντησης είναι 8 το βράδυ.
Επειδή η πλατεία μοναστηράκι έχει πολύ κόσμο εκείνη την ώρα καλό είναι να συναντηθούμε Νορμανού και Ερμού.Οπώς ξαναέχω γράψει η Νορμανου είναι ένας δρόμος πολύ μικρο στενάκι πεζοδρομάκι κάτω από τη πλατεία Μοναστηράκι.
Εγω θα είμαι εκεί από τις 7 για να φροντίσω να βρούμε όλοι να κάτσουμε.Θα έχω και την βασιλόπιτα μαζί μου οπότε όποιος έρθει νωρίτερα θα δει το μεγάλο κουτι γλυκών που θα υπάρχει στο τραπέζι και θα καταλάβει ότι είμαι εγώ!:P
Τα τηλεφωνα οπωσδηποτε να τα εχετε μαζι σας,και ο καθενας ας εχει και καποιουν που θα εθει σιγουρα.

Παιδια μια θεσουλα και για μενα θα βρουμε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...σωστη ερωτηση....:D
αν δεν επιτρεπεται γιαννη..θα βγαινουμε παρεουλα εξω να καπνιζουμε..:hehe::hehe::hehe:
Αλλα αληθειασ..αν εχει χωρο καπνιστων..κλεισε στους καπνιστες ευτυχια..:redface:

Εμ από το απόγευμα ολο τηλέφωνα κάνω αλλά φαίνεται πως καπνίζουν όλοι εκεί γι αυτό δεν απαντούν

Το τηλέφωνό τους δεν απαντά. Έχει γούστο λόγω της κρίσης να έκλεισε κι αυτό. Παγκάκια υπάρχουν εκεί κοντά?

Παιδιά κι εγώ θα έρθω.

Το κάπνισμα επιτρέπεται κανονικά :smoke:και χτες που καλούσες στο τηλέφωνο Γιάννη 'ηταν κλειστά γιατι ήταν πρωτοχρονιά!Πριν 5 λεπτά τους πήρα τηλ.

Είναι έτσι όπως είναι όμως ο χώρος που δεν σε ενοχλεί το τσιγάρο!Αυτό για όσους δεν καπνίζουν!;)

Παιδια μια θεσουλα και για μενα θα βρουμε?

Εννοειται καλε μου φιλε..θα χαρουμε παρα πολυ να σε γνωρισουμε..:clapup:..και μην νομιζεις,εγω..ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικα δεν ξερω ...ακομα..:D

Το κάπνισμα επιτρέπεται κανονικά :smoke:και χτες που καλούσες στο τηλέφωνο Γιάννη 'ηταν κλειστά γιατι ήταν πρωτοχρονιά!Πριν 5 λεπτά τους πήρα τηλ.

Είναι έτσι όπως είναι όμως ο χώρος που δεν σε ενοχλεί το τσιγάρο!Αυτό για όσους δεν καπνίζουν!;)

Γιουπιιιιιιιι.........:D

Εννοειται καλε μου φιλε..θα χαρουμε παρα πολυ να σε γνωρισουμε..:clapup:..και μην νομιζεις,εγω..ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικα δεν ξερω ...

Κι εγω πολυ θα χαρω να σας γνωρισω ολους και απο κοντα. Οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε. Εχουμε ανταλλαξει ανησυχιες, χαρες και λυπες αλλα δε γνωριζομαστε προσωπικα.
Γι΄αυτο αυριο θα ειναι μια ενδιαφερουσα μερα για ολους και δε θα ηθελα να τη χασω. :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
.

Κι εγω πολυ θα χαρω να σας γνωρισω ολους και απο κοντα. Οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε. Εχουμε ανταλλαξει ανησυχιες, χαρες και λυπες αλλα δε γνωριζομαστε προσωπικα.
Γι΄αυτο αυριο θα ειναι μια ενδιαφερουσα μερα για ολους και δε θα ηθελα να τη χασω. :)

Τέλεια!!:D

Αχ παιδια,δεν ξερετε ποσο πολυ χαιρομαι για αυριο...ο μεγαλος μου τρομος ηταν μην εχει κανενα απαγορευτικο...:eek:..αλλα μπηκα στο ποσειδων,και δεν εδειχνε κατι υποπτο...εννοειται πως θα ξαναμπω και αργοτερα,να σιγουρευτω..:hehe::hehe::hehe:

Αχ παιδια,δεν ξερετε ποσο πολυ χαιρομαι για αυριο...ο μεγαλος μου τρομος ηταν μην εχει κανενα απαγορευτικο...:eek:..αλλα μπηκα στο ποσειδων,και δεν εδειχνε κατι υποπτο...εννοειται πως θα ξαναμπω και αργοτερα,να σιγουρευτω..:hehe::hehe::hehe:

:eek: Θα έρθεις αύριο και θα φύγεις μεθαύριο; Πω πω... Θα ταλαιπωρηθείς πολύ βρε Εφάκι!

Πραγματικά βρε Εφάκι! Δηλαδή τι να πω? Μεγάλη μας τιμή:P:P

Πάντως παιδιά και εγώ ανυπομονώ να σας γνωρίζω όλους..Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον..

Σιγα την ταλαιπωρια..θελω παρα πολυ να σας γνωρισω..:D

Ωχχχχ... :/: θα είσαι και συ;;;; ;)

:teasing:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back