ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαιρομαι πολυ που θα σας συναντησω και προσωπικα,γενικα δεν ειμαι πολυ του ιντερνετ,το βαριεμαι,και με το my cat απ την αρχη ενιωσα κατι διαφορετικο,με βοηθησατε σε πολλα θεματα και μου κανει καπως να τα λεμε γραπτως οσο να ναι απο κοντα ειναι πιο ανθρωπινο.αυριο λοιπον 8 το απογευμα,αν αργησω περιμενετε με,απλα απο κερατσινι με συγκοινωνιες θελω μια μιση ωρα περιπου!θα τα πουμε απο κοντα!

χαχαχα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Αν θέλεις έλα!

Ένα απλό και ταπεινό 824 θα πάρεις από εκεί που μένει η θεία σου (αν έρχεσαι από εκεί)
και μετά πάμε μαζί με το τρενάκι!
(όποιος άλλος θέλει να έρθει στις 7:30 στον πειραιά, ευπρόσδεκτος!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος

Και εγω θελωωωωωωω!!!!!Δεν τα καταφερα να κατεβω...ελπιζω την επομενη φορα.Να περασετε τελεια και βγαλτε και καμια φωτογραφια για μας να δουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Είμαι από το πρωί με τρελό πονόδοντο και ένα extra δεξί μάγουλο.
Αν συνέλθω θα έλθω μάλλον και εγώ 7.30 στον σταθμό του Πειραιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι από το πρωί με τρελό πονόδοντο και ένα extra δεξί μάγουλο.
Έλα, Έλα !!! Οι όροι χρήσης του Φόρουμ και το καταστατικό της συνάντησης αναφέρει ρητά πως θα μετρηθούν μόνο κεφαλές κι όχι μάγουλα. Κι εγώ θα είμαι εκεί στις 1930
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι ότι μπορώ να ζηλεύω όσο θέλω, σωστά????
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Βρε παιδιά, για να γνωρίζουμε κιόλας, να πούμε πάλι το μέρος που θα βρεθούμε και την ώρα;
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρενάκι, αύριο έχω πει με την myrtle να συναντηθούμε στις 7:30 στον ηλεκτρικό σταθμό στον Πειραιά..
Αν θέλεις έλα!
Ένα απλό και ταπεινό 824 θα πάρεις από εκεί που μένει η θεία σου (αν έρχεσαι από εκεί)
και μετά πάμε μαζί με το τρενάκι!
(όποιος άλλος θέλει να έρθει στις 7:30 στον πειραιά, ευπρόσδεκτος!)
καλημερα μαρινα!ναι θα ερθω κι εγω πειραια 7.30,θα σου κανω κληση στο κινητο,εγω περνω το 832 η το 833 για πειραια,δε μενω ακριβως διπλα στη θεια,μενω ευγενεια-χαραυγη,αλλα καλο ειναι οι πειραιωτες να μαζευτουμε στο σταθμο.χεχε!
παιδια δεν εχω ξανακανει κατι αναλογο,πλακα εχει!

marina289
Περιβόητο μέλος
Πάρε κάτι για το δόντι, και έλα!!!Είμαι από το πρωί με τρελό πονόδοντο και ένα extra δεξί μάγουλο.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
...έγραψε η Μαρίνα η σπυριάρα....
αχαχαχαχαχαχχαχαχα σε πειράζω Μαρινάκι!
Valder
Επιφανές μέλος
Όσοι πιστοί θέλετε, πάμε για καφέ μετά τις 26/1 που τελειώνω τα πάντα.

Myrtle
Διάσημο μέλος
Δηλαδή στις 7μιση στο Πειραιά περιμένουμε: Myrtle, marina289, ρενακι, melaslog και YNL. Αν έχει σκοπό να έρθει και κάποιος άλλος ας μας το πει για να το περιμένουμε και να μη φύγουμε. Η συνάντηση θα γίνει στο ηλεκτρικό εκεί που βγάζουν τα εισιτήρια! Οκ;
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σας δω εκεί και ανυπομονώ!

Ελπίζω Γιώργο melaslog να καταφέρεις να έρθεις!

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχασα τέτοια συνάντηση; Και είχα και άδεια σήμερα. Εγώ φταίω που δε διαβάζω ολόκληρους τους τίτλους. Να περάσετε τέλεια!!!
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Πήγαινε!!!!!!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Έεεελα μωρέ...συκοφαντίες !...έγραψε η Μαρίνα η σπυριάρα....
αχαχαχαχαχαχχαχαχα σε πειράζω Μαρινάκι!

Γύρω στα 100 αθώα σπυράκια είναι...

Αν δεν ήταν σχεδόν όλα στα μπούτια, θα τους τα έδειχνα το βράδυ...
Να έβλεπα την πουπουλίνα να φρικάρει και να αρχίζει τα αγχωτικά της κηρύγματα LIVE!

Καλέέέ, έέέλααα!!! Προλαβαίνεις να πας και να έρθεις Κριεκούκι και να έρθεις και στη συνάντηση!!!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Εχασα τέτοια συνάντηση; Και είχα και άδεια σήμερα. Εγώ φταίω που δε διαβάζω ολόκληρους τους τίτλους. Να περάσετε τέλεια!!!

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ μάλλον θα πεταχτώ για καμια ωρίτσα!!!
kiss bill
Δραστήριο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Ελα προλαβαινεις ακομα και τωρα. 20 λεπτα ειναι το Μοναστηρακι απο τη Νεα Ιωνια. Μια αποφαση ειναι, κι εγω χθες βραδι το διαβασα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool