Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

Και ναι..εχω να δηλωσω οτι περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.!!!!!!!Καταπληκτικα!!:yahoo::yahoo::yahoo:
Υπηρχε μια παρα πολυ καλη διαθεση,μια φοβερη αυρα,λες κι γνωριζομασταν χρονια...απιστευτο κεφι...και ησασταν ολοι ΤΕΛΟΙΟΙ!!!Παρα πολυ γλυκα ατομα..:D
Το δωρο του φλουριου ειχε απιστευτο γελιο.. .:hehe::hehe::hehe:

Κουμπαρα...μην μου πειραζεις το Γιωργο...:pfff:.........:hehe:
Υγ..Απο εμενα κανενα προβλημα για τις φωτο.Μπορουν αν ανεβουν φωτο που περιεχουν οσους εχουν δηλωσει οτι δεν εχουν προβλημα.Ε..και κριμα εινα να μην μπουν και για τους υπολοιπους..που πολυ θα θελαμε γμτ να ειναι και αυτοι μαζι μας..:/:
Παντως ,σιγουρα θα κανονιζουμε πιο συχνα,.Δεν χρειαζεται να ερχονται χριστουγεννα.Απλα να ειναι σαββατο η συναντηση..για να μπορουν και αυτοι που δεν μενουν αθηνα να ερχονται.:D

Ειστε φοβεροι...πολυ το χαρηκα..:clapup:
Υγ2..Ευτυχιαααααααααααα....με ξετρελανε το τραγανο σου γελιο..:hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη τσιμπάς καλέ. Για το ξεκάρφωμα το έγραψα και καλά.
Στείλε πμ, αχαχαχχαχαχαχαχαχα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη τσιμπάς καλέ. Για το ξεκάρφωμα το έγραψα και καλά.
Στείλε πμ, αχαχαχχαχαχαχαχαχα :P

ε μα και συ βρε Κάλλια μου,ντροπή, δεν λέγονται αυτά φάτσα-φόρα!
Τί να σου πω;;; Ότι ο Γιώργος ήταν κούκλος;;; :lol:

(Γιωργάκη μου δεν σε πειράζω άλλο!!:flowers:
Μου έκανε παρατήρηση η supervisor...
Μου θυμίζεις κάποιον πολύ λατρεμένο, στο 'χω πει, γ'αυτό και τα πειράγματα)

ε μα και συ βρε Κάλλια μου,ντροπή, δεν λέγονται αυτά φάτσα-φόρα!
Τί να σου πω;;; Ότι ο Γιώργος ήταν κούκλος;;; :lol:

Αστα ψοφια κουμπαρα..το ειδες ομορφο το παλικαρι...και το πειραζεις..:hehe::hehe::hehe::hehe:
Υγ..Γιωργο...κινητη διαφημιση σου ειμαστε..:hehe:

Όντως, παιδιά!
Να κανονίζουμε πιο συχνά, δεν χρειάζεται να είναι γιορτές κλπ. ;)

Πλάκα είχε που ο μαγαζάτορας όταν βγήκα έξω μου έδωσε καρτούλα και μου έλεγε αν θέλω να πάω κάποιο Σάββατο με παρέα να κλείσω τηλεφωνικώς. :hehe:
Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον χώρο, η ελληνική μουσική που θύμιζε γαβγάδικα με κουζούλανε λίγο αλλά επειδή μιλούσα εδώ κι εκεί δε με ενόχλησε. ;)

:hehe::hehe::hehe:
Ε, δε νομίζω να σου έδωσα την εντύπωση ότι παρεξηγούμαι κι εύκολα οπότε δεν παίζει πρόβλημα! :P
Thanks για το κομπλιμάν όμως! :redface:

Υγ2..Ευτυχιαααααααααααα....με ξετρελανε το τραγανο σου γελιο..:hehe::hehe:

Δεν άκουσα το γέλιο της Ευτυχίας αλλά και το δικό σου γελάκι μια χαρά γαργαριστό ήταν! :P

:( έχασα γμτο...

:( έχασα γμτο...

Όταν κανονίσουμε ξανά ελπίζω να μπορέσεις να μας έρθεις κι εσύ να πάμε να πιούμε κανένα κρασάκι! :D

...ναι το έχω υποσχεθεί και στα κορίτσια, και όπως έγραψε και παραπάνω η Πουπουλίνα μας, βολεύει καλύτερα Σάββατο.
Αλήθεια στην έκθεση θα πάει κάποιος άλλος από εδώ? Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε και εκεί μια συνάντηση :)

Αχ τι καλα βρε παιδια!!!!Μπραβο!!!Περιμενουμε να δουμε και φωτογραφιες να ζηλεψουμε κ αλλο!!!:crazy:
Ελπιζω την επομενη φορα να καταφερω να κατεβω και εγω...:/:

αχαχαχαχχαχαχα!!! Μα είναι πολυεργαλείο παιδί μου!! :lol:

Είναι υπέροχο δώρο,Πάνο,
να το φχαριστηθείς, χρειάζεται σε κάθε νοικοκυριό,
μπορεί να μην έχεις παιδιά να το κάνεις μίκυ
μπορεί να μην έχεις γατιά να βάλεις ξηρά τροφούλα,
τέλοςπάντων, ένα γάλα βρε αδερφέ με κορν φλέικς κάθε πρωί, μπορείς να το παίρνεις στο καινούριο σου μπωλάκι!! :D

Τωρα το προσεξα αυτο....α να χαθεις παλιοκουμπαρα..δεν παιζεσαι..:hehe::hehe::hehe::hehe:

Λίγο έλειψα και πήραν φωτιά τα μηνύματα..:P

Όντως ήταν πολύ όμορφα χτες..
Εντομεταξύ από ηλικίες/ενδιαφέροντα/δουλειές/.../.. καμία σχέση.. Τρομερή ποικιλία..
Κι όμως "δέσαμε" τόσο καλά:)

Λυπάμαι μόνο που δε μπόρεσα να μιλήσω και να γνωρίσω καλύτερα και τα παιδιά στην άλλη μεριά του τραπεζιού..
Και ακόμα περισσότερο, όλους εσάς που δεν τα καταφέρατε...
Αλλά δεν ανησυχώ μωρέ...Θα ξαναβρεθούμε, ε?:D

Λίγο έλειψα και πήραν φωτιά τα μηνύματα..:P

Όντως ήταν πολύ όμορφα χτες..
Εντομεταξύ από ηλικίες/ενδιαφέροντα/δουλειές/.../.. καμία σχέση.. Τρομερή ποικιλία..
Κι όμως "δέσαμε" τόσο καλά:)

Λυπάμαι μόνο που δε μπόρεσα να μιλήσω και να γνωρίσω καλύτερα και τα παιδιά στην άλλη μεριά του τραπεζιού..
Και ακόμα περισσότερο, όλους εσάς που δεν τα καταφέρατε...
Αλλά δεν ανησυχώ μωρέ...Θα ξαναβρεθούμε, ε?:D

Εινια κατι παραπανω απο δεδομενο αυτο...:D
Ναι ρε γμτ..και εμενα μου αφησε ενα παραπονο.οτι δεν μπορεσα να μιλησω με ολους γμτ..:/:....,ομως σιγουρα θια το ξανακανουμε..και καλυτερα ισως να παμε σε κανενα ταβερνακι..που ειπαν και αλλοι πριν..:D

Εινια κατι παραπανω απο δεδομενο αυτο...:D
Ναι ρε γμτ..και εμενα μου αφησε ενα παραπονο.οτι δεν μπορεσα να μιλησω με ολους γμτ..:/:....,ομως σιγουρα θια το ξανακανουμε..και καλυτερα ισως να παμε σε κανενα ταβερνακι..που ειπαν και αλλοι πριν..:D

Ναι κάπου με χαμηλή μουσική και στρογγυλά τραπεζάκια :hehe: :hehe:

Ναι κάπου με χαμηλή μουσική και στρογγυλά τραπεζάκια :hehe: :hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:....οντως παντως τα καλυτερα τραπεζια για μεγαλες παρεες ειναι τα στρογγυλα..οι ροτοντες.αλλα γμτ για εμας..τοσοι που ειμασταν,δυσκολο να βρεθει τετοιο τραπεζι..:hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:....οντως παντως τα καλυτερα τραπεζια για μεγαλες παρεες ειναι τα στρογγυλα..οι ροτοντες.αλλα γμτ για εμας..τοσοι που ειμασταν,δυσκολο να βρεθει τετοιο τραπεζι..:hehe:

Κι όμως..Υπάρχουν κάτι μπυραρίες με κάτι τραπέζια......
Εκτός κι αν κάποιος ανοίξει το σπιτι του για εμάς:whistle::whistle::whistle: (:P:P:P)

Και ναι..εχω να δηλωσω οτι περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.!!!!!!!Καταπληκτικα!!
Υπηρχε μια παρα πολυ καλη διαθεση,μια φοβερη αυρα,λες κι γνωριζομασταν χρονια...απιστευτο κεφι...και ησασταν ολοι ΤΕΛΟΙΟΙ!!!Παρα πολυ γλυκα ατομα..
Το δωρο του φλουριου ειχε απιστευτο γελιο.. .

Κουμπαρα...μην μου πειραζεις το Γιωργο...:pfff:.........
Υγ..Απο εμενα κανενα προβλημα για τις φωτο.Μπορουν αν ανεβουν φωτο που περιεχουν οσους εχουν δηλωσει οτι δεν εχουν προβλημα.Ε..και κριμα εινα να μην μπουν και για τους υπολοιπους..που πολυ θα θελαμε γμτ να ειναι και αυτοι μαζι μας..:/:
Παντως ,σιγουρα θα κανονιζουμε πιο συχνα,.Δεν χρειαζεται να ερχονται χριστουγεννα.Απλα να ειναι σαββατο η συναντηση..για να μπορουν και αυτοι που δεν μενουν αθηνα να ερχονται.:D

Ειστε φοβεροι...πολυ το χαρηκα..:clapup:
Υγ2..Ευτυχιαααααααααααα....με ξετρελανε το τραγανο σου γελιο..

xαχαχαχαχα!!!χαίρομαι που σου άρεσαν όλα,αλλά και το γέλιο μου πρώτη φορά μου το αποκαλούν τραγανό και μου αρέσει!!Βέβαια το πιο κουλό κομπλιμέντο το άκουσα από την Μαρίνα και φυσικά δεν γράφετε εδώ:rolleyes:

Γιώργο συνήθως ακούγομαι μέχρι απέναντι περίεργο που δεν με άκουσες!!:hmm::hmm::P
αχαχαχαχχαχαχα!!! Μα είναι πολυεργαλείο παιδί μου!!
Η χαρά της νοικοκυράς!!
Μπορείς να το κρεμάσεις στο παιδικό δωμάτιο σαν Μίκυ Μάους με μεγάλη μυτούλα
(θα εξηγείς στα παιδιά ότι η μυτούλα είχε την τύχη του πινόκιο που έλεγε ψεματάκια και μάκρυνε )...
, κάνεις παιδικό πάρτυ;;; το ξεκρεμάς από τον τοίχο,
βάζεις μέσα τα γαριδάκια, κερνάς, κάνεις το κομμάτι σου...
Θέλεις να ταίσεις τα γατιά;;; Βάζεις στο ένα αυτάκι τα Light του αχιλλέα πχ,
στο άλλο αυτάκι την παιδική τροφούλα του Αρίστου που δεν είναι ακόμα light,
στην μυτούλα-προβοσκίδα τους βάζεις και λίγη υγρή τροφούλα για συνοδευτικό...
Θέλεις να τους φυτέψεις χορταράκια για την τριχόμπαλα;;
παίρνεις τον μίκυ-μάους
βάζεις χωματάκι, να το χορταράκι!....
Μπορείς και να το κάνεις πχ τυριέρα σε μια δεξίωση με το διευθυντή και τους συναδέλφους, να βάλεις ροκφορ, έμενταλ, διάφορα
να κάνεις καλή εντύπωση σαν νοικοκυρά,να πουν ¨αυτό είναι καλό κορίτσι και νοικοκυροκόριτσο¨... :crazy:
Θα σε εκτιμήσουν σίγουρα!:lol:
θα δώσουν και συγχαρητήρια στον άντρα σου!:hehe:
Μα μια βασιλόπιτα να θέλεις να φτιάξεις βρε αδερφέ, που είναι και επίκαιρο...
θέλεις μια εναλλακτική βασιλόπιτα;;
την βάζεις στη φόρμα, φουσκώνει, την πας στην πεθερά και σε εκτιμάει σαν νύφη,
πας και δύο κουραμπιέδες, τελείωσε, την έβγαλες την υποχρέωση,
και σκέφτεται κιόλας ¨μαλακία έκανα που πήρα φόρμα από τα βέφα's house, της νυφούλας μου είναι καλυτερη!¨ :hehe:
Είναι υπέροχο δώρο,Πάνο,
να το φχαριστηθείς, χρειάζεται σε κάθε νοικοκυριό,
μπορεί να μην έχεις παιδιά να το κάνεις μίκυ
μπορεί να μην έχεις γατιά να βάλεις ξηρά τροφούλα,
τέλοςπάντων, ένα γάλα βρε αδερφέ με κορν φλέικς κάθε πρωί, μπορείς να το παίρνεις στο καινούριο σου μπωλάκι!!
Ρε θεόμουρλο,μετά λες εμένα παλαβή!!!:teasing:Εδώ εσύ έχεις κατεβάσει χίλιες δυο χρήσεις τους αντικειμένου,πάρολο που στο μαγαζί έχουμε και τα ανάλογα μπωλάκια για κορν φλεικς-ξηρούς καρπούς κτλ,καλαμάκια,παγοθήκες,πόματα για μπουκάλια...εεεε..παπάκια για το μπάνιο,κεράκια για τούρτα...και πολλά ακόμα...:whistle::whistle::whistle: για όλες τις ανάγκες:crazy::mastigio:bleh::thumbsup::whatever::rofl:
...ναι το έχω υποσχεθεί και στα κορίτσια, και όπως έγραψε και παραπάνω η Πουπουλίνα μας, βολεύει καλύτερα Σάββατο.
Αλήθεια στην έκθεση θα πάει κάποιος άλλος από εδώ? Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε και εκεί μια συνάντηση :)
Εμείς θα πάμε Κυριακή οπότε Κυριακή μεσημέρι μπορούμε να πάμε σε κανένα μεζεδοπωλείο η' μπυραρία όλοι μαζί,όσοι μπορούμε!Σάββατο δουλεύω 12ωρο πάντα και δεν μπορώ,αλλά αν θέλετε Σάββατο οπωσδήποτε θα πρέπει να κανονίσω από τώρα με τη δουλειά μου να πάρω ρεπό εκείνη τη μέρα!;)

Κι όμως..Υπάρχουν κάτι μπυραρίες με κάτι τραπέζια......
Εκτός κι αν κάποιος ανοίξει το σπιτι του για εμάς:whistle:)
Εφή έχεις δει το σπίτι μου και ευχαρίστως να το άνοιγα,εξάλλου ξέρεις πόσο καλή οικοδέσποινα είμαι..:whistle::whistle: αλλά πάνω από 12-13 άτομα δεν χωράμε:/:!!Μικρό τσαντίρ όπως έχουμε ξαναπεί!:P

Πάντως αν κάποιος έχει τον χώρο που θα μπορούσαμε να μαζευτούμε θα κανονίζαμε να φέρναμε όλοι από κάτι και να φτιάχναμε το τραπέζι που θα τρώγαμε!!Και θα κόστιζε σχεδόν σε όλους το ίδιο!;)

Εν τω μεταξύ εγώ που είχα δει το δωράκι του φλουριού είχα πει στην Ευτυχία οτι θα είχε πλάκα να το κερδίσει η Ρένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά Ρενάκι μου σε φαντάζομαι ντροπαλούλα και πολύ ευαισθητούλα (δεν το λέω για κακό ίσα ίσα).

Στο θέμα μας... βάλτε καμιά φωτό γιατι θα με φάει η περιέργεια. Εκτός από την Ευτυχία με τον Πετρο και την Εφούλα-Μπουλα-Αλεκούλα που έχω γνωρίσει από κοντά, δεν μπορώ να φανταστω πως είναι οι υπόλοιποι.
Τιποτα καλό ήταν στην παρέα ρε κορίτσια???
Η πίτα μια κούκλα δεν θα αμφέβαλλα ποτέ για το ποιά την επιμελήθηκε ακόμα και αν δεν το λέγατε :)
επρεπε να ρθεις βρε καλια μου,οχι τιποτα,αλλα ολοι ετσι μ εχουν φανταστει,χαχαχα τη δε μαρινα την ειχαμε φανταστει σα τον αημνηστο το φουντα ενα πραγμα,για να μην σου πω σαν τον καλογηρου (ειναι πολλα τα λεφτα αρη),αλλα καμια σχεση τελικα,δε σου λεω για την εφη(πουπουλινα) ο κερβερος που ειχα στο νου μου πριν την γνωρισω κατερευσε,ειναι πολυ γλυκο πλασμα,οπως κι η μαρινα γλυκητατες και οι δυο,δε σου λεω για τη χιονατη του κερατσινιου,τον γιαννη,ενας κυριος με ολη τη σημασια της λεξης,(και παλι σ ευχαριστουμε κυριε γιαννη για το ταξι)απλα τον περιμενα απ τα γραφομενα,ενα τυπακι χιπ-χοπ,αλλα κι αυτος καμια σχεση οπτικα.χαχχα!!!
με τον μονο που δεν επεσα εξω,εγω προσωπικα ειναι με τον γιωργο που ειναι,οπως του το ειπα κι ολας,ενας γλυκος,χλωμος νεος,αλλης εποχης,αυτο ακριβως που γραφει,ευγενικος,απλος και εχει στοιχεια απ την αρτεμις τη γατουλα του.
οσο για μενα δε ξερω,ναι ειμαι ευγενικη κι ευαισθητη,ελπιζω να μην σ απογοητευσω απο κοντα,που θα παει θα ξαναβρεθουμε μια μερα κι ελπιζω να εισαι κι εσυ,απλα θυμαμαι τα σχολια της ευτυχιας οταν με ειδε και γελαω χαχαχα!!!!!!:whistle:

Σε σπιτι ειναι δυσκολο να βρεθουμε...γιατι θελουμε να ειναι οσο το δυνατιον περισσοτεροι..:)
Αχμ...ευτυχια μου...εννοειται θα το εχουμε κανονισει αρκετο καιρο πριν,αλλα οπως καταλαβαινεις...κυριακη δεν ειναι δυνατον να ερθουν ατομα που ζουν εκτος αθηνας,και δευτερα δουλευουν.Ποτε θα επιστρεψουν;:(

χαχαχα!!Ε,βρε Ρένα πάντα λέω ότι σκέφτομαι και δεν με νοιάζει αν με παρεξηγούν,χαίρομαι που γέλασες τόσο με αυτά που σου είπα!!:D
Εμένα πάντως δεν μου είπε κανείς τι περίμενε να δεί!!!:hmm::hmm::hmm::P

Σε σπιτι ειναι δυσκολο να βρεθουμε...γιατι θελουμε να ειναι οσο το δυνατιον περισσοτεροι..:)
Αχμ...ευτυχια μου...εννοειται θα το εχουμε κανονισει αρκετο καιρο πριν,αλλα οπως καταλαβαινεις...κυριακη δεν ειναι δυνατον να ερθουν ατομα που ζουν εκτος αθηνας,και δευτερα δουλευουν.Ποτε θα επιστρεψουν;:(

Θα κανονίσω από τώρα να έχω ρεπό και αν τύχει να μαζευτούμε καλώς!!:D

Εγώ για άλλη μια φορά την Κάλλια θα την δω!!;);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back