Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Να το κανονίσουμε όταν θα μπορεί και η Δήμητρα τότε για μια εκτενέστερη συνάντηση γνωριμιών!
Εγώ θα κοιτάξω το προγραμμά μου :pfff: και θα σας ενημερώσω παρ' αυτα.

Ευτυχία εσένα θα σε δώ όπως και να έχει και σε ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια!
Α! παίζει να έρθω στην έκθεση γάτας τελικά μαζί με τη μαμά μου που ομολογουμένως λατρεύει τις γάτες και θέλει πολύ να πάμε να τις δούμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάρα η Ευτυχία μας! Πολύ τυχερός ο Πέτρος! Ελπίζω να σας γνωρίσω κάποια στιγμή και από κοντά! Πάντα τέτοια παιδιά! Πάντα όμορφες στιγμές!

Πραγματικά είναι πανέμορφη..Α και η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφίες την αδικούν...Φανταστείτε...

Παιδιά η Ευτυχία είναι θεογκόμενα (σόρυ αλλά δεν έβρισκα άλλη λέξη πιό "σεμνή") αλλά αυτό που πραγματικά είναι άξιο λόγου είναι ο δοτικός χαρακτήρας της. Σε κάνει να την αγαπάς από το πρώτο λεπτό!!! Σας το λεω εγώ η πυροβολιμένη αθλήτρια με όλα μου τα κόμπλεξ.... :P Ο Πέτρος επίσης πολύ γλυκό παιδί!
Έχω γνωρίσει και την Εφούλα Μπουλα-Αλεκούλα γλυκίτατο πλάσμα με υπέροχα μάτια, και υπέροχο χαρακτήρα (και νοστιμότατα Σουηδικά γλυκίσματα).
Φαντάζομαι ότι από τις περιγραφές σας όλοι πρέπει να είστε ένας και ένας :) από ομορφιά εσωτερική (δεν αμφέβαλλα) και εξωτερική (δεν είναι το παν αλλά μετράει, χιχιχιχι)
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που δεν ήρα σε αυτή τη συνάντηση αλλά η πρότασή μου για να έρθετε Τριπολη (την άνοιξη γιατί τώρα το κρυο στη βεράντα δεν παλεύεται) στο σπίτι μου ισχύει!!!
Επίσης αν στο ενδιάμεσο παίξει συνάντηση κάποιο Σάββατο και δεν έχω αγώνα, θα έρθω ακόμα και ο κόσμος να χαλάσει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Κάλλια μου:redface:
Να ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις??:P:P
Παιδιά η Κάλλια είναι μια ομορφιά!!!!
Θα εστιάσω στο υπερκαλογυμνασμένο σώμα της και το γλυκούλι προσωπάκι της με τα λεπτά χαρακτηριστικά της!!!:D
Συν του ότι είναι πραγματικά "μάλαμα"!! Αλλά αυτό φαίνεται και από τα μηνύματά της, ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
μια και μιλατε για ομορφες,ολες οι κοπελιες ηταν ομορφες οσες βρεθηκαμε δλδ μαζι στη συναντηση,κι η καθε μια ειχε τη χαρη της,κι εφοσον περνουμε ομορφια απ τις γατουλες μας,ολες ειχαν κατι γατισιο πανω τους.
εμενα μ αρεσε η μπουλα-αλεκουλα(εφη),ειχε το πιο ωραιο προσωπο,αβαφτο και γατισιο εντελως,αν ηταν γατα θα ηταν γατα μειν κουν γιατι ειναι:Μια πανέμορφη, μακρύτριχη γάτα η οποία προήλθε από την Νότια Αμερική και είναι εξαιρετική κυνηγός ποντικιών. Πολύ τρυφερή και καλότροπη, η Μέιν Κουν αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο και επιπρόσθετα αγαπά πολύ τα παιδιά και μπορεί ακόμα και να συμβιώσει με σκύλους..
η ευτυχια μοιαζει με γατα σιαμ,πιο γλυκια και τρυφερη και δενεται ευκολα με τους ανθρωπους.
η mytrle αν ηταν γατουλα θα ηταν ragdoll κι αυτο γιατι:Είναι ήπιων τόνων, πολύ τρυφερή, με αξιαγάπητη προσωπικότητα. Αγαπά και συνδέεται πολύ με τους ανθρώπους και θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί με την «ανθρώπινη» οικογένεια της.
η μαρινα θα ηταν περσικη τι αλλο?κι αυτο γιατι:
ειναι Πολύ ήρεμη, χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα καλότροπη και με νιαούρισμα τόσο ήσυχο σαν νανούρισμα...μην κοιτατε τα γραπτα της,απο κοντα ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος!χεχεχε!
η endorama θα ηταν αγκυρας,εντυπωσιακη και ηρεμη,ευγενικη και καλοτροπη.
και η ριανα θα ηταν μια πανεμορφη γατα αβυσσυνιας κι αυτο γιατι:Η γάτα Αβησσυνίας παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με τα γλυπτά γάτων της Αρχαίας Αιγύπτου. Ο όμορφος, μακρύς, καμπυλωτός λαιμός, τα σχιστά μάτια, τα προεξέχοντα αυτιά και το λεπτό αλλά μυώδες, λυγερό κορμί, προσδίδουν στη γάτα Αβησσυνίας τη μοναδική της εμφάνιση. Το εξαιρετικά κοντό της τρίχωμα, αποτελεί το ιδιαίτερο γνώρισμα της φυλής αυτής και είναι πολύ εύκολο στη περιποίηση.

Πέραν από τη μοναδική της εμφάνιση, η γάτα αυτή έχει και εξίσου μοναδική προσωπικότητα. Υψηλή νοημοσύνη, αξιοθαύμαστη ευαισθησία και έντονο ταμπεραμέντο.

τωρα οσο για την εφη (πουπουλινα)σιγουρα θα ηταν λεαινα,εχει ολα τα στοιχεια του αρχηγου της αγελης,και την αγρια αλλα γλυκια ομορφια μιας λιονταρινας!χαχαχα
εγω θα ημουν ενα πορτοκαλι κεραμυδογατο παντως,χεχεχχε ελπιζω να σας καλυψα!
τα σχολια για τ αρσενικα της παρεας αυριο!καληνυχτες!;)

μια και μιλατε για ομορφες,ολες οι κοπελιες ηταν ομορφες οσες βρεθηκαμε δλδ μαζι στη συναντηση,κι η καθε μια ειχε τη χαρη της,κι εφοσον περνουμε ομορφια απ τις γατουλες μας,ολες ειχαν κατι γατισιο πανω τους.
εμενα μ αρεσε η μπουλα-αλεκουλα(εφη),ειχε το πιο ωραιο προσωπο,αβαφτο και γατισιο εντελως,αν ηταν γατα θα ηταν γατα μειν κουν γιατι ειναι:Μια πανέμορφη, μακρύτριχη γάτα η οποία προήλθε από την Νότια Αμερική και είναι εξαιρετική κυνηγός ποντικιών. Πολύ τρυφερή και καλότροπη, η Μέιν Κουν αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο και επιπρόσθετα αγαπά πολύ τα παιδιά και μπορεί ακόμα και να συμβιώσει με σκύλους..
η ευτυχια μοιαζει με γατα σιαμ,πιο γλυκια και τρυφερη και δενεται ευκολα με τους ανθρωπους.
η mytrle αν ηταν γατουλα θα ηταν ragdoll κι αυτο γιατι:Είναι ήπιων τόνων, πολύ τρυφερή, με αξιαγάπητη προσωπικότητα. Αγαπά και συνδέεται πολύ με τους ανθρώπους και θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί με την «ανθρώπινη» οικογένεια της.
η μαρινα θα ηταν περσικη τι αλλο?κι αυτο γιατι:
ειναι Πολύ ήρεμη, χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα καλότροπη και με νιαούρισμα τόσο ήσυχο σαν νανούρισμα...μην κοιτατε τα γραπτα της,απο κοντα ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος!χεχεχε!
η endorama θα ηταν αγκυρας,εντυπωσιακη και ηρεμη,ευγενικη και καλοτροπη.
και η ριανα θα ηταν μια πανεμορφη γατα αβυσσυνιας κι αυτο γιατι:Η γάτα Αβησσυνίας παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με τα γλυπτά γάτων της Αρχαίας Αιγύπτου. Ο όμορφος, μακρύς, καμπυλωτός λαιμός, τα σχιστά μάτια, τα προεξέχοντα αυτιά και το λεπτό αλλά μυώδες, λυγερό κορμί, προσδίδουν στη γάτα Αβησσυνίας τη μοναδική της εμφάνιση. Το εξαιρετικά κοντό της τρίχωμα, αποτελεί το ιδιαίτερο γνώρισμα της φυλής αυτής και είναι πολύ εύκολο στη περιποίηση.

Πέραν από τη μοναδική της εμφάνιση, η γάτα αυτή έχει και εξίσου μοναδική προσωπικότητα. Υψηλή νοημοσύνη, αξιοθαύμαστη ευαισθησία και έντονο ταμπεραμέντο.

τωρα οσο για την εφη (πουπουλινα)σιγουρα θα ηταν λεαινα,εχει ολα τα στοιχεια του αρχηγου της αγελης,και την αγρια αλλα γλυκια ομορφια μιας λιονταρινας!χαχαχα
εγω θα ημουν ενα πορτοκαλι κεραμυδογατο παντως,χεχεχχε ελπιζω να σας καλυψα!
τα σχολια για τ αρσενικα της παρεας αυριο!καληνυχτες!;)

Σε ευχαριστώ πολύ Ρενάκι για τα καλά σου λόγια:redface:
Ναι η αλήθεια είναι πως και τα ποντίκια μου τα κυνηγώ :P και με τους σκύλους μια χαρά τα πάω:P

Λατρεύω τις γάτες Main Coon και επειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει τέτοιες γατούλες, μπορώ να πω ότι αποτελούν "ήρεμες δυνάμεις":). Πολλές ράτσες είναι όμορφες και εντυπωσιακές αλλά η Main Coon είναι η μόνη που θα μπορούσε κάαααααποια στιγμή στη ζωή μου να με δελεάσει και να αλλαξοπιστούσα (από τα αδεσποτάκια - αλλά και πάλι δύσκολο).
Οπότε με τιμά ο χαρακτηρισμός σου:redface::)

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς σου;)
Ειδικά για εσένα, πορστοκαλί κεραμμυδογατάκι...Ναι...Γιατί είσαι ήρεμη, ευγενική, δείχνεις σοφή, έχεις χιούμορ και αυτοσαρκάζεσαι (:kissing:), είσαι ειλικρινής και δεν κρύβεσαι..:)

Χμ...την άτιμη μέσα έπεσε!
θα έλεγα πως είμαι περσική..... :hmm:
Είμαι όντως πολύ ήρεμη, και αντικοινωνικούλα...:hmm:
(πράγματα που, το ξέρω, εδώ μέσα δεν φαίνονται)

η πουπουλίνα λέαινα;;; :confused:
μπααααα...λέαινα δείχνει κάάποιες φορές εδώ μέσα...
από κοντά είναι το πιο γατένιο γατί που θα μπορούσε να υπάρχει...
όλο νάζι, νιαούρισμα και χουρχουρίνια....
νυχάκια βγάζει μόνο εδώ καμιά φορά γιατί πρέπει....
Καλά, όταν την πρωτοάκουσα στο τηλ, όόόλο νάζι, της λέω
¨εσύ που έχεις αυτή τη φωνούλα μου κάνεις παρατηρήσεις;;;
ε τέλος, μέχρι εδώ σε σεβόμουν και σε άκουγα! Με αυτή τη φωνούλα δεν σε ξαναπαίρνω στα σοβαρά!¨ :hehe:

Ρένα μου ξεκίνα το γράψιμο.. έχεις πένα. :kissing:

Χαααααχχαχαχα,ρε Ρενάκι τελευταία έχεις απίστευτη έμπνευση στα γραπτά σου!;)

Συμφωνώ πάρα πολύ με τον χαρακτηρισμό για την Eφη,είναι όντως γατίσια η ομορφιά της με τις ματάρες και τα απίστευτα μαλλιά της!!:)

Γάτα Σιάμ ε?:hmm: θα διαβάσω γι'αυτες να ξέρω και εγώ βρε παιδί μου για μένα!!!:P

Χμ...την άτιμη μέσα έπεσε!
θα έλεγα πως είμαι περσική..... :hmm:
Είμαι όντως πολύ ήρεμη, και αντικοινωνικούλα...:hmm:
(πράγματα που, το ξέρω, εδώ μέσα δεν φαίνονται)

Βασικά................ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ?????

Γιατί όμως τώρα εγώ σε αγαπώ ακόμα πιο πολύ?!?!?!? :inlove:

Χαααααχχαχαχα,ρε Ρενάκι τελευταία έχεις απίστευτη έμπνευση στα γραπτά σου!;)

Συμφωνώ πάρα πολύ με τον χαρακτηρισμό για την Eφη,είναι όντως γατίσια η ομορφιά της με τις ματάρες και τα απίστευτα μαλλιά της!!:)

Γάτα Σιάμ ε?:hmm: θα διαβάσω γι'αυτες να ξέρω και εγώ βρε παιδί μου για μένα!!!:P

Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπααααααααααααααααααα
:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

xaxaxaxxaxxaxaaaxa!!!!!!!!:D:D:D

Βασικά................ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ?????

Γιατί όμως τώρα εγώ σε αγαπώ ακόμα πιο πολύ?!?!?!? :inlove:
Ρε χαζά,πάρτε το χαμπάρι,
είμαστε όλοι τελείως διαφορετικοί από την εικόνα που θέλουμε να δημιουργήσουμε εδώ μέσα ή οπουδήποτε ιντερνετικά...
Εδώ είμαστε μια...πλάνη! :lol:

Δεν το πιστεύω αυτό!!
Γιατί όταν σας γνώρισα μόνο στη Ρένα και στην Εφή (πουπουλίνα) έπεσα έξω!Ολες και όλοι οι υπόλοιποι ήσασταν ότι περίμενα!:P

Δεν το πιστεύω αυτό!!
Γιατί όταν σας γνώρισα μόνο στη Ρένα και στην Εφή (πουπουλίνα) έπεσα έξω!Ολες και όλοι οι υπόλοιποι ήσασταν ότι περίμενα!:P
Εγώ έπεσα σε όλους έξω!
Οπότε, ας αλλάξουμε ρόλους...:P
Γίνε εσύ κοινωνική λειτουργός
και εγώ να πάω (ευχαρίστως! :hehe:) στο σεξ σοπ!

:hmm:
άσε τώρα που το σκέφτομαι, κάτσε στ'αυγά σου...
Άντε να πας στον παππού με το βοηθεια στο σπιτι για ψυχολογική υποστήριξη...
Η αλήθεια είναι ότι θα τελειώσουν μεμιας όλα του τα προβλήματα...
Θα πάθει έμφραγμα! :lol:

xaxaaxaxa!!!Σωστή!!!;)

Δεν το πιστεύω αυτό!!

χαχαχαχαχα κανενας ''παρθενος''για το ζωδιο μιλαω,δεν ειναι αυτο που περιμενεις,πολυπλευροι κι αντιφατικοι ανθρωποι,με τασεις απο ηγετη μεχρι θυματος,αναλογα την περισταση,και τη θεση.;)

Αυτό λέω,αν είσαι εσυ ο Παρθένος,ότι έπεσα πολύ έξω με σένα και την Εφή!Καμία σχέση με ότι περίμενα!!;)

Επίσης διάβασα για τις Σιαμ!!Μέσα έπεσες βρε για άλλη μια φορά!!!

Αυτό λέω,αν είσαι εσυ ο Παρθένος,ότι έπεσα πολύ έξω με σένα και την Εφή!Καμία σχέση με ότι περίμενα!!;)

Επίσης διάβασα για τις Σιαμ!!Μέσα έπεσες βρε για άλλη μια φορά!!!

χεχε κι εγω κι εφη παρθενακια ειμαστε!δεν μπορεις ποτε να σαι σιγουρη με δαυτα!οσο για μενα οσο μπορεις να προβλεψεις μια κεραμυδογατα,αλλο τοσο μπορεις να προβλεψεις κι εμενα!αντιφατικη μ αρεσει η εντονη ζωη κι ας ζω στην πατμο απο επιλογη(το νησι της αποκαλυψης και της ηρεμιας),μ αρεσει να προσεχω τον εαυτο μου,αλλα ειναι στιγμες που με πιανει και μεγαλη ρουχλα,αγαπω τους ανθρωπους αλλα και τη μοναξια μου,ειμαι ζωγραφος αλλα δουλευα και νοσοκομα(σκληρη δουλεια)να εχεις τον παππου που λεει κι η μαρινα,να ειναι ''φυτο'' κι εγω να του τραγουδαω το ''να μ'αγαπας''του σιδηροπουλου μεχρι να ξεψυχησει,το χω κανει πολλες φορες,με διαφορετικο τραγουδι καθε φορα.
αγαπω τα παιδια και τα ζωα,αλλα βαριεμαι τα ''τσικι''-''τσικι'' που κανουν οι μαμαδες με τα μικρα τους,αλλος κανεις δεν εκανε κλπ,κλπ.μ αρεσει η οικογενειακη ζωη,αλλα μ αρεσει να την κανω και ποτε-ποτε.και γενικα μ αρεσει να αυτοσαρκαζομαι,αναλογα την ηλικια μου,τα κιλα μου,τη φατσα μου,την φαση που ζω,εκτιμω καθε ειδος ανθρωπου,απ τον καθηγητη μεχρι τον αστεγο,απ την κυρια μεχρι την πουτανα,αρκει να ειναι γνησιο αυτο που δειχνει χωρις να θελει να παραστησει κατι που δεν ειναι.κεραμυδογατα με τα ολα της!!!!!!:)

έτσι μ'αρεσεις!!!;)

Παιδιά έχω έτοιμη την καινούργια πρόταση για τη συνάντηση κρασί-μεζέ!Με κράτηση αυτή τη φορά ;)!!

Απλά πείτε μου αν όντως θέλετε να συναντηθούμε 21 Ιανουαρίου ώπου θα πάμε και μια βόλτα από την έκθεση(γάτας) η' αν θέλετε να γίνει Φεβρουάριο που θα έρθει και η Δήμητρα bijoux,εκτός και τότε κάνουμε 3η συνάντηση :P!!

Υ.Γ Η Κάλλια θα μπορεί :)

Αφού έχω πάρει τις σχετικές άδειες, σας παραθέτω 2 ακόμα φωτογραφίες από τη συνάντησή μας

january2012033.jpg

january2012003.jpg

Στη πρώτη φώτο έχουμε από τα αριστερά στα δεξιά εμένα, την Έφη και τον Πάνο
Στη δεύτερη ο Γιώργος κι εγώ

Τελευταία επεξεργασία:
Ριαννάκι-νεραϊδούλα σε αδικούν οι φωτογραφίες...είσαι πολύ πιο κουκλί από κοντά ! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back