Τι λέτε να πάμε για κάνα καφέ;

ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙΣ 9ἼΟΥΛΙΟΥ
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ

• ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ /ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Aντε ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε οι παλιότεροι και να γνωρίσω και τους πιο καινούργιους!!!:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ladycat δεν αρχίζεις να μας μαζεύεις για κανένα καφεδάκι ,μήπως και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα συζητώντας από κοντά?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη η σκεψυη μηπως να το κανουμε μισο να σουπω να δω κ την αντζεντα μουη στις 22/10 η στις 29/10

στη θεσσαλονικη καμια συναντηση δεν παιζει?

:) Είμαι μέσα για 22/10, 29 μπορεί κ να λείπω

:) :) :) Eπιτέλους βρε παιδάκια το ξανακανονίζουμε!!!! Ωραία όποτε θέλετε δεν έχω πρόβλημα και για τις 2 ημερομηνίες. Aλλά ας ψηφίσω κι εγώ την πρώτη για να ξαναδούμε και τη Mίνα :up:

'Αντε καιρός ήταν για να ξαναμαζευτούμε.....:up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back