Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
24-08-06
16:48
Aντε ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε οι παλιότεροι και να γνωρίσω και τους πιο καινούργιους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
28-09-06
14:58
Ladycat δεν αρχίζεις να μας μαζεύεις για κανένα καφεδάκι ,μήπως και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα συζητώντας από κοντά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
29-09-06
02:10
καλη η σκεψυη μηπως να το κανουμε μισο να σουπω να δω κ την αντζεντα μουη στις 22/10 η στις 29/10
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
29-09-06
09:41
στη θεσσαλονικη καμια συναντηση δεν παιζει?
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
29-09-06
10:19
Είμαι μέσα για 22/10, 29 μπορεί κ να λείπωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
29-09-06
21:00
Eπιτέλους βρε παιδάκια το ξανακανονίζουμε!!!! Ωραία όποτε θέλετε δεν έχω πρόβλημα και για τις 2 ημερομηνίες. Aλλά ας ψηφίσω κι εγώ την πρώτη για να ξαναδούμε και τη Mίνα 
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
29-09-06
21:10
'Αντε καιρός ήταν για να ξαναμαζευτούμε.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum