Τι λατρεύετε στις γάτες σας;

Η Μαρι ειναι η απολυτη κυρια του σπιτιου τρυγυρνα σε ολο το σπιτι με αερα σταρ και εχει συμπεριφορα ανθρωπου κανει κατι πραγματα που με ξετρελενουν:)Οταν τυχει και την εχω πολη ωρα κλεισμενη στο δωματιο μου μολις της ανοιξω την πορτα τρεχει να κατεβει στις σκαλες ,λες και τη κυνηγαω για να την κλεισω παλι μεσα,σταματει στη μεση της σκαλας και περιμενει να καταβουμε μαζι:lol:.Οταν τυχει να βαφομαι για να βγω εξω ερχεται στεκεται διπλα μου με ενα πολυ γατισιο τροπο και με κοιτα με ενα βλεμα σαν να λει ''οτι και και να κανεις ποτε δεν θα γινεις ομορφη σαν και μενα'':lol:μετα μυριζει τις σκιες σουφρωνει τη μυτουλα της και με κοιτα περιεργα.Το βραδυ οταν ειναι να κοιμηθουμε ανεβενει πρωτη στο κρεβατι και με περιμενει οταν παω και εγω ανεβαινει και κοιμαται στην γωνια της διπλα στο μαξιλαρι μου.:)Οταν εχει στην διαθεση της ολο το σπιτι κατεβαζει απο το δωματιο το αγαπημενο της αρκουδι στο στομα σαν σκυλος και το γυρνα σε ολα τα δωματια και οταν βαρεθει το αφηνει παντα στο καναπε του σαλονιου.
Τελος δεν της αρεσει καθολου να την αγγιζουν και να την ζουλανε ολη την ωρα και μισει να την αφηνουν μονη σε ενα δωματιο οταν εχει κοσμο το σπιτι χαλα τον κοσμο απο της φωνες της.Και οταν τρωει ψαρι κανει κατι ηχους σαν μιαμ μιαμ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα μπορούσα να μιλάω μέρες ολόκληρες για τις γατούλες μου, ειδικά για τον Πίπη μου το σιαμέζο που είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι άνθρωπος σε γατίσιο σώμα. Συμμετέχει στα πάντα του σπιτιού, στις δουλειές που κάνω είναι δίπλα μου και επιβλέπει αν γίνονται σωστά,στο σιδέρωμα κάθεται πάνω στη σιδερώστρα και άντε μετά να σιδερώσεις, όταν δε έρχεται κόσμος είναι πάντα ισότιμο μέλος του σπιτιού και της παρέας: κάθεται μαζί μας πάντα σε μια πολυθρόνα που πρέπει πάντα να υπάρχει κενή για να κάτσει μαζί μας και παρακολουθεί όποιον μιλάει κλπ. λες και καταλαβαίνει όσα λέγονται, ακόμα όταν καθόμαστε στο τραπέζι σχεδόν πάντα (εκτός αν βαριέται πολύ πολύ) κάθεται κι αυτός σε μια καρέκλα μαζί μας όχι για να τρώει ή να ενοχλεί στο τραπέζι γιατί με τρίτους ...καταλαβαίνετε... απλά θέλει να είναι ισότιμος και πάντα να συμμετέχει. Κατά τ΄άλλα πολύ εγωιστής, πρέπει πάντα να κάνει το δικό του αλλιώς δε σε αφήνει ήσυχο αν δε του κάνεις το χατήρι. Και ξέρει ότι πάντα θα του το κάνω όσο και κουρασμένη να είμαι ή να βαριέμαι, γιατί τον λατρεύω και δε θα τον άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.
Αααα, του αρέσει που και και που λίγη μπύρα. Βάζει το χεράκι του μέσα στο ποτήρι μας παίρνει σταγόνες και τις γλύφει. Δυο φορές το έκανε και σε επισκέπτες. Για βράδυ του αρέσει γιαούρτι με φράουλα, όχι άλλη γεύση, μόνο φράουλα. Όσο για το κομμωτήριο, όπως λέμε το χτένισμά του, θέλει τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα. Μη με δεί να χτενίζομαι και γενικά να κρατάω χτένα ή βούρτσα στα χέρια μου, νιαουρίζει απαιτητικά σα τρελός για να τον χτενίσω. Παρά την ηλικία του, είναι πάρα πολύ ζωηρός και ειδικά μόλις κλείνουμε το βράδυ το φώτα να κοιμηθούμε, με τη φίλη του την πέπη ξεκινούν το πάρτι, τρέχουν σα τρελά ώσπου να κουραστούν. Πολλές φορές το χειμώνα, έρχεται κοιμάται μαζί στο κρεβάτι, το κορμάκι του μέσα στα σκεπάσματα κανονικά και έξω είναι το κεφαλάκι του στο μαξιλάρι σαν άνθρωπος. Όταν το είχε πρωτοκάνει αυτό, είχα χαζέψει δεν είχα κοιμηθεί όλο το βράδυ και δε χόρταινα να τον κοιτώ. Κάνει ότι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι (όσα βέβαια μπορεί).
Η Πέπη είναι η στρίγγλω του σπιτιού. Δε θέλει κανένα, μόνο τον Πίπη της.
Ορμάει συνέχεια στη Λίζα ή αν ερθεί κάποιο άλλο γατάκι στο σπίτι. 2,5 χρόνια με τη Λίζα και δε θέλει ούτε να τη βλέπει μπροστά της. Δε θέλει επισκέπτες στο σπίτι, εξαφανίζεται ώσπου να σιγουρευτεί ότι έφυγαν.
Η Λίζα, είναι πολύ καλόβολη, είναι ψυχούλα, την κάνεις ότι θέλεις: τη ζουλάς, τη σφίγγεις δε αντιδρά σε τίποτα, αρκεί να ασχολείσαι μαζί της. Ούτε στην κακίστρω τη Πέπη δεν αντιδρά που της επιτίθεται συνέχεια, απλά δεν της δίνει σημασία και αποφεύγει τη σύρραξη.
Αυτά για εμάς. Σας κούρασα. Αλλά τα λατρεύω τα άτιμα!
Να χαίρεστε τις γατούλες σας.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μοκα μου ειναι τρελο νιαουρι!!λατρευω τη στιγμη που κοιμαται και τον ακουμπαω ετσι απαλα και εκεινος ανταποκρινεται μες τοον υπνο του και κανει ενα..πως να το περιγραψω κατι αναμεσα σε γουργουριτο-αναστεναγμο!!! δεν υπαρχει αυτο που κανει!!!με τρελενει!!
επισης οταν θελει να ανεβει επανω μου για αγκαλιες περνει την αδεια πρωτα..ανεβαινει στην καρεκλα διπλα μου,με κοιταει με λοξο το κεφαλι και βαζει πρωτα το ενα χερακι του επανω μου να δει αν θελω και αν παρει το οκ ερχεται σιγα σιγα!!

στο μικρο επικεφαλιδα λατρευω οτι απλα ...γινεται χαλι!!!κατι σαν το ragdollακι!!!γινεται χωμα...γυρναει ανασκελα και μπορει να καθεται με τις ωρες να το χαιδευεις και συχρωνως να γουργουριζει..ωρεσ ομως!!!
λατρευω τη γλυκια βραχνη φωνουλα του και λατρευω οταν μου κανει ματιτσεσ..
σ'αγαπαω μικρο επικεφαλιδονι!!!:P

Αχ πολυ γλυκουλια τα γατακια σου!!! :happy: Διξε μας και μερικες φωτογραφιες και κανα βιντεο (αν εχεις) να τα δουμε εν δραση! :D

Tι σας αρέσει πιο πολύ στην γατούλα σας;

χαιρεταω ολη την αγαπημενη μου γατοπαρεαα :P:) λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω τι σας αρεσει πιο πολυ στην γατουλα σας? απο συμπεριφορα αλλα και απο χαρακτιριστικα :) χτες κα9ως επαιζα με την γατα μου, σκεφτομουν τη μαρεσει πιο πολυ σε εκεινη, και κατεληξα στο γουργουριτο της, γιατι με κανει να νιωθω οτι η γατα μου με αγαπαει και περναει καλα μαζι μου! :P:P:inlove::inlove::inlove: αα! λατρεβω και τον τροπο που κοιμαται, καθε φορα σε διαφορετικη σταση :P:inlove::inlove: ειναι τοσο γλυκουλαα! :D:P
εσας τι σας αρεσει ? :)

( σε ολους δεν αρεσει να μιλανε για την γατα τους ? η μονο σε μενα? :P:P )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm::hmm:Έχεις δίκιο για το γουργουρητό της είναι όντως έτσι όπως τα λες ... εκτός από αυτό όμως τρελαίνομαι με τα μάτια τους... όταν με κοιτάζουν οι κούκλες μου με αυτό το μυστηριώδες γατίσιο βλεμμα λιώνω... η Τυχερούλα μου με τα υπέροχα καταγάλανά της μάτια και το μκρό μου ζουζουνάκι με τα πανέμορφα καστανοπράσινα του είναι τέλεια!!! και για τα πατουσάκια τους τρελαίνομαι... και για τη γλωσσιτσα τους... και για τις φωνούλες τους...δεν μπορώ να διαλέξω ένα μου είναι αδύνατον!!! :P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Tι σας αρέσει πιο πολύ στην γατούλα σας;

Τα καταγάλανα ματάκια του, το άσπρο μουσουδάκι του και το φουντωτό γκρίζο τριχωματάκι του... :P

Λιώνω! :inlove:

Κι από χαρακτήρα... το ότι θέλει χαδάκια κι αγκαλιές και φαΐ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, το ότι με κυνηγάει από πίσω όλη την ώρα (με αποτέλεσμα να περπατάω πλέον πάντα στις μύτες για να μην τον πατήσω καταλάθος), και το ότι επιδιώκει διαρκώς να με ακουμπάει όλη την ώρα, όπου κι αν βρίσκεται! Α! Και το ότι είναι υπερβολικά πολύ ζηλιάρης και μαραζώνει ο χαζός κάθε φορά που με βλέπει να κρατάω μωρό ή να ασχολούμα με κάποιον άλλον εκτός από αυτόν! :P

:lol::lol::lol: εχεις δικιο ειναι δυσκολο να διαλεξουμε! παντως ολα αυτα που ειπες ισχυουν! ειδικα για το γατισιο βλεμμα! :inlove::inlove:

Τα καταγάλανα ματάκια του, το άσπρο μουσουδάκι του και το φουντωτό γκρίζο τριχωματάκι του... :P

Λιώνω! :inlove:

Κι από χαρακτήρα... το ότι θέλει χαδάκια κι αγκαλιές και φαΐ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, το ότι με κυνηγάει από πίσω όλη την ώρα (με αποτέλεσμα να περπατάω πλέον πάντα στις μύτες για να μην τον πατήσω καταλάθος), και το ότι επιδιώκει διαρκώς να με ακουμπάει όλη την ώρα, όπου κι αν βρίσκεται! Α! Και το ότι είναι υπερβολικά πολύ ζηλιάρης και μαραζώνει ο χαζός κάθε φορά που με βλέπει να κρατάω μωρό ή να ασχολούμα με κάποιον άλλον εκτός από αυτόν! :P

αχου το γλυκουλι μου! εισαι πολυ τυχεροι που ειναι ετσι ζηλιαρουλις! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ δύσκολη ερώτηση. Γιατί ότι κι αν απαντήσω δεν θα αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα εκατό τα εκατό.
Μ' αρέσουν τα μάτια του. Μ' αρέσει η μυρωδιά του. Λατρεύω τη γούνα του. Μ' αρέσουν οι "φακιδούλες" στη μύτη του. Μ' αρέσει η φουντωμένη του ουρά. Μ' αρέσει που είναι ακοινώνητος με τους άλλους και κολλημένος μαζί μου. Και που τρομάζει εύκολα. Κλείνοντας, όταν τον κρατάω αγκαλιά το βράδυ, έχω το χέρι γύρω από το φουντωμένο του κορμάκι και εισπνέω το άρωμά του είμαι σπίτι μου.

Τρελενομαι για τις ματαρες τις 8), για τα ζυμωματα που μας κανει το πρωι στην κουβερτα συνοδευομενο απο γουργουρητο :slourp:. Μου αρεσει που οτι προβληματα και αν εχω με τη δουλεια με το που μπω στο σπιτι και τη δω να με περιμενει τα ξεχναω ολα!!! Μου αρεσει που της μιλαω και μου απανταει νιαουριζοντας , που μου δειχνει το κρυμμενο (κατω απο τον καναπε) κουδουνακι της για το πιασω και να παιξουμε...:clapup:

Τρελενομαι για τις ματαρες τις 8), για τα ζυμωματα που μας κανει το πρωι στην κουβερτα συνοδευομενο απο γουργουρητο :slourp:. Μου αρεσει που οτι προβληματα και αν εχω με τη δουλεια με το που μπω στο σπιτι και τη δω να με περιμενει τα ξεχναω ολα!!! Μου αρεσει που της μιλαω και μου απανταει νιαουριζοντας , που μου δειχνει το κρυμμενο (κατω απο τον καναπε) κουδουνακι της για το πιασω και να παιξουμε...:clapup:

Πολύ δύσκολη ερώτηση. Γιατί ότι κι αν απαντήσω δεν θα αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα εκατό τα εκατό.
Μ' αρέσουν τα μάτια του. Μ' αρέσει η μυρωδιά του. Λατρεύω τη γούνα του. Μ' αρέσουν οι "φακιδούλες" στη μύτη του. Μ' αρέσει η φουντωμένη του ουρά. Μ' αρέσει που είναι ακοινώνητος με τους άλλους και κολλημένος μαζί μου. Και που τρομάζει εύκολα. Κλείνοντας, όταν τον κρατάω αγκαλιά το βράδυ, έχω το χέρι γύρω από το φουντωμένο του κορμάκι και εισπνέω το άρωμά του είμαι σπίτι μου.

η αγαπες μου! :inlove::inlove::inlove::inlove:

εμένα μου αρέσει του αθώο βλέμμα του:angelnot: όταν θέλει να παίξει (βλέμμα τέρατος :P)

Για εσάς ποιο είναι το πιο γλυκό χαρακτηριστικό πάνω στη γατούλα σας;

Τι ειναι το πιο γλυκο και το πιο ξεχωριστο πανω στη γατουλα σας που σας κανει να θελετε να την σφυχταγκαλιασετε;Εμενα με ξετρελενουν τα ωραια μεγαλα καταπρασινα γλυκα ματια της που παντα με κοιταζει με ναζει για μερικα χαδακια!♥♥♥Ειναι ομως και η ωραια χαριτωμενη μυτουλα της !Για εσας πιο ειναι;;;:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Για εσας ποιο ειναι το πιο γλυκο χαρακτηριστικο πανω στη γατουλα σας;

κι εμένα οι ματάρες του (στις οποίες δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Για εσάς ποιο είναι το πιο γλυκό χαρακτηριστικό πάνω στη γατούλα σας;

Εγω παλι τρελλαινομαι με τις φωνουλες τους που κανουν αναλογα με την περισταση, μου ερχεται να τα φαω!:P

Όταν έρχεται εκεί που κάθομαι για να κοιμηθεί πάνω μου.

'Οταν σκαρφαλώνει πάνω στο δεξί μου ώμο, χώνει το μουσούδι στα μαλλιά μου ανάμεσα και μένει εκεί κάνοντας ζυμαράκια πάνω μου και βγάζοντας μικρές ανεπαίσθητες "φωνούλες" ικανοποίησης.:inlove:
.......................
και όταν μου δείχνει κοιλίτσα:P
..................
και όταν με κοιτάζει επίμονα με το βαθύ πρασινο-κίτρινό της βλέμμα...

941731wmgm1m6y2n.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back