Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Σας φαίνεται πολύ extreme να κάνω ένα τηλ και να ξεχέσω την παπαδιά ?

:up: Yes!!!!

Βούλα πες της ότι είσαι δημοσιογράφος και το θέμα θα δημοσιοποιηθεί και θα πάρει μεγάλη έκταση με κίνδυνο να κινδυνέψει η καριέρα του γιού της και να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μπα, δεν νομίζω γιατί αυτός θα πάρει σύνταξη σε λίγο.Κοντά στα 50 δεν βγαίνουν αυτοί;

Ακόμα και να μην έχεις το τηλ, αν μου πεις επίθετο και δ/νση τα βρίσκουμε.
Εντάξει ρε παιδιά, από τα κτήνη άντε να γίνεται. Αλλά από την παπαδιά μου έκατσε πολύ άσχημα.

Όλα τα έχω.:cool:
Όσο για το τι παπαδιά είναι....:down:
(να δείτε που αυτή με τις κατάρες τις φταίει και τραβάω όλα αυτά με την υγεία μου. Πριν από αυτήν δεν είχα προβλήματα :hmm:).

Οι παπάδες είναι η χειρότερη φάρα...

Ακριβώς!

Φαντάζεστε να περνούσαν από τεστ τύπου "so you think you can be a παπάς?":cool::lol::lol:

Ένα είναι σίγουρο. Ότι όλοι οι κλέφτες και οι απατεώνες θα μαζεύονταν εκεί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, λοιπόν, θα το κάνω και μακάρι να είχα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι για να καταγράψω αυτά που θα λεχθούν.
Ειρήνη περιμένω τα στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' ό,τι κατάλαβα δεν είναι καν σίγουρο ότι ρίχνει φόλες η συγκεκριμένη γυναίκα, άσχετα με το πόσο αντιπαθής και στριμμένη είναι. Και να την πάρεις τηλέφωνο, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ίσως αισθανθείς καλύτερα εκείνη τη στιγμή, αλλά αν δεν είναι αυτή που ρίχνει τις φόλες, μπορεί να την οδηγήσεις στο να το κάνει (για να κάνει κακό έμμεσα σε σένα), ή αν όντως το κάνει αυτή, μπορεί να την οδηγήσεις στο να εντείνει τις....... προσπάθειές της. Τι θα κερδίσεις; Τίποτα.

Απέναντι σε αυτούς που πετάνε φόλες, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, τουλάχιστον εγώ το έχω αποδεχτεί. Και καρτέρι έχω στήσει, και έχω μαζέψει φόλες... τίποτα. Οι αφίσες και τα προσπέκτους βοηθάνε, αλλά αν ο άλλος έχει σκοπό να τη ρίξει τη φόλα, θα το κάνει, ευκαιρίες υπάρχουν, ίσως όταν λείπεις, ή αργά τη νύχτα.

Δεν κερδίζεις κάτι αν ασχοληθείς με ανθρωπάρια σαν αυτά. H Sli8erin είχε καλή ιδέα, αλλά αν φοβούνται οι γείτονες, δεν το βλέπω :( Κάνε ό,τι μπορείς, βοήθα τις αδέσποτες όσο μπορείς, κι από εκεί και πέρα δεν ΦΤΑΙΣ εσύ για την αρρώστεια του καθενός. Τύψεις μπορούμε να αισθανόμαστε μόνο για πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, αλλιώς τη βάψαμε...

ΟΚ, λοιπόν, θα το κάνω και μακάρι να είχα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι για να καταγράψω αυτά που θα λεχθούν.
Ειρήνη περιμένω τα στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες.
Βούλα με το κινητό καταφέρνεις το ίδιο..Πήγαινε εκεί που λέει ηχογράφηση..;)

Απ' ό,τι κατάλαβα δεν είναι καν σίγουρο ότι ρίχνει φόλες η συγκεκριμένη γυναίκα, άσχετα με το πόσο αντιπαθής και στριμμένη είναι. Και να την πάρεις τηλέφωνο, δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Ναι αλλά με έχει απειλήσει με φόλες για τα γατιά μου, τρομοκρατεί όποιο ζώο τύχει να περάσει από τα πεζούλια, εξαφανιστήκαν αδέσποτα που είχαν μαζευτεί και η γειτόνισσα μου είπε ότι χρόνια ακούγεται αυτό και όλοι λένε ότι αυτή το κάνει, αλλά δεν έχουν στοιχεία.
Με αυτά τα στοιχεία οι πιθανότητες να είναι αυτή είναι άνω του 80-90%, οπότε αξίζει τον κόπο να την τρομοκρατήσεις.
Καταφέρνεις πολλά. Να την έχεις σταμπάρει και να γνωρίζει ότι της την έχουν στημένη στην επόμενη κίνηση, γιατί γνωρίζουν τι κάνει.

σωστα. ακομα και η φωτογραφικη μηχνη αν εχει καμερα βγαζει φοβερο κ καθαρο ηχο. για μενα κανε επωνυμη καταγγελια στην φιλοζωικη κι αν δεν βγαλεις ακρη πας στο εισαγγελεα 1 πρωι και θα τους καλεσουν στο τμημα να τους κανουν συσταση. αυτο γραφετε σρα πρακτικα οποτε αν το ξανακανει θα ειναι ο 1ος υποπτος για να στηριξει την υποθεση η φιλοζωικη και να κανουν μετα αυτοι μυνηση!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back