Τι μουσική ακούτε;

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
με χαρά βλέπω ότι τα ακούσματα των περισσοτερων συμπίπτουν...:) και εγώ του "εντέχνου" είμαι, μ'αρεσουν ιδιαιτέρως Κραουνάκης, Μάλαμας, Πασχαλίδης αλλά και πολύ άλλη. Βγάζω τρελο ντέρτι με τον Τερζή παρολαυτά...ε βεβαια στα νιάτα μου ήμουν του Ροκ παιδί..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ακουω τα παντα !:) :P :whistle: :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραιο θεμα! δεν το ειχα δει!
εγω αναλογος τα κεφια μποορω να ακουσω τα παντα... γενικα ηρεμω με χατζηγιαννη, οταν εχω τα νευρα μου ακουω ραπ και R&B , οταν ειμαι στα ευαισθητα μου ακουω soundtracks απο ταινιες, και οταν θελω να αναπολησω ακουω 80'ς... αλλα μου αρεεσει να ειμαι ανοιχτη σε ολα τα ακουσματα....
κλασσικη μουσικη ακουω μονο οταν εχω καταθληψη....:P

Κλασική, Χατζιδάκις και ξερό ψωμί!:up: Και σε κατάθλιψη και στα πάνω μου. Επίσης κάποια ρεμπέτικα και ενίοτε έθνικ. Μου αρέσει η μελωδία.

off topic: μετράω τουλάχιστον δυο οπερόβιες εδώ μέσα. Είσαστε να κανονίσουμε να πάμε Κάρμεν;

Χαρη στον αδελφο μου, τα ακουσματα μου απο πολυ μικρη ηλικια ηταν κυριως κλασσικη και μετεπειτα Pink Floyd και παρομοια ακουσματα.επισης ακουω alternative, rock, jazz, progressive, metal (γιατι οχι?) καθως και ατμοσφαιρικα, και ηλεκτρονικη μουσικη οπως trance, psychedelic, ambient, progressive, acid και τετοια..ελληνικα πολυ συγκεκριμενα κομματια απο διαφορους αλλα οχι απο σκυλλαδικο-ποπ-οτινα'ναι..:down:
τωρα τελευταια εχω κολλησει και παλι με cinematic orchestra το δισκο everyday ειναι πολυ καλο το προτεινω, και η μουσικη, ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα cinematic :D

Rock, ελληνικό έντεχνο, Βασίλης Καρράς και αρρωστημένη σχέση με την Όπερα (μην ακούσω σχόλια) Και όταν λέω αρρωστημένη εννοώ αρρωστημένη. Ο μόνος τρόπος για σταματήσω να μιλάω είναι να μου βάλεις όπερα. Η κολλητή μου την πρώτη φορά που με είδε σε παράσταση όπερας επέμενε να καλέσει γιατρό. Δύο ώρες αμίλητη και ακούνητη (Michelle άμα το site αποκτήσει ήχο θα το πάρω προσωπικά). Άντε σας φανέρωσα το πως θα με εξουδετερώσετε! :cool:
Λοιπον αν και γενικα εχουμε τις διαφωνιες μας, να ενα τεραστιο κοινο: η οπερα .. χεχεχε αν διαφωνουμε σε κατι.. θα σου τραγουδαω λιγο και ολα οκ αχαχαχα:lol: ;) Νερινα των ακρων

Ρυκο μια και συμπεθερες θα το κανονισουμε σιγουρα για οπερα, ποτε ειναι?

Εγω τραγουδαω οπερα τζαζ και μη γελασετε.. Αττικ ( μοιαζουν καπου ολα) συγκεκριμένα κομματια κυριως. Εκτος απο αυτες τις μουσικες μ αρεσουν τα εθνικ ινδιανικα, ινδικα, κινεζικα, λατιν κλπ και ο Ζαμφιρ κορυφη! Μ αρεσει η χαλαρωτικη μουσικη για μασαζ πχ η αλλη ατμοσφαιρικη ηλεκτρονικη μουσικη. Απο κλασικη κυριως ιταλους προκλασικους αρπα και φλαουτο.
Απο ελληνικα ..απο ποντιακα εως εντεχνο θαλασσινο περιδη κλπ ξεπερνωντας το βαρυ σκυλαδικο καθοτι προτιμω τις γατες.
Ροκ ποπ επιλεκτικα κι οταν καποιος θελει να με βασανισει μου βαζει μεταλ και ηαρδ ροκ.. εδω μου καθονται δεν τα μπορω, οπως κι εκεινα τα πρωινα στα ταξι που βαζει "γεννηθηκες για τη καταστροφη μου", 9 η ωρα πχ.

Τελευταια εχει γινει πολυ hit το συγκροτημα Iremia με το σινγκλ akra siopi

Progressive , trance , eletronic και γενικά ξένες δισκογραφίες και συγκροτήματα. Για ελληνικά ούτε λόγος καθώς θεωρώ πως το μεγαλείο της καθαρά ελληνικής μουσικής και γλώσσας ΔΕ μπορεί να εκφραστεί μέσα από τα σημερινά τραγούδια.

Τελευταια εχει γινει πολυ hit το συγκροτημα Iremia με το σινγκλ akra siopi

:lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: καλοοοοοοοοοοο

Εγώ δεν ακούω καθόλου μα καθόλου ελληνικά! Οποιouδήποτε είδους και να είναι!
Η όπερα μου αρέσει αρκετά, αλλά δεν έχω πάει ποτέ γιατί κανείς γνωστός μου δεν θέλει!:/:
Τρελαίνομαι για Cure :up::inlove: και γενικά ακούω rock και metal!:P

Κάρμεν

Λοιπόν, μόλις έψαξα για την Κάρμεν. Θα γίνουν μόνο πέντε παραστάσεις 1-5 Ιουνίου, δυστυχώς στο Ηρώδειο. Και λέω δυστυχώς, γιατί στο Ηρώδειο πληρώνεις και το αρχαιολογικό του πράγματος και την ειδυλλιακή Πνύκα (τουτ' έστιν φτηνότερο εισιτήριο 50 ευρώ, β' διάζωμα), συν τα άνετα μαρμάρινα καθίσματα, να γίνεσαι πλακέ επί τρεις ώρες. Κρίμα, ήθελα πολύ να πάω...:/:

Αλλά δεν πειράζει, η Λυρική έχει την τάση να επαναλαμβάνει τις επιτυχίες της, όπως τον Ντον Τζιοβάνι που τον τράβηξαν τρεις σεζόν.
Οπότε δεν αποκλείεται να ξαναδούμε την Κάρμεν και -μακάρι!- και την Τόσκα. Θα σας ενημερώσω.:)

Τωρα το ειδα το θεμα... Ακουω ολα τα ειδη μουσικης, απο μεταλ ως την κλασικη. Τα παντα αναλογα την διαθεση και την παρεα.

Λοιπόν εγώ από ελληνικά δεν ακούω σχεδόν καθόλου. Ίσως μόνο λίγο παπαρίζου και κάνα άλλο μπιτάτο ελληνικό. Όχι όμως λαικά και τέτοια:mpliaks: !
Ακούω πολύ τραγούδια soundtracks, ταινιών αλλά και video games. Και δεν εννοώ μόνο μουσική από ταινίες αλλά και τα κομμάτια που ακούγονται σε μία ταινία. Ίσως επειδή μου αρέσουν πολύ οι ταινίες μετά όταν ακούω το τραγούδι να με μεταφέρει στην ταινία, γι'αυτό. Έχω πάνω από 20 αυθεντικά άλμπουμ soundtracks. Είμαι κατά της πειρατίας:down: . Τώρα από συγκροτήματα, τραγουδιστές μου αρέσουν οι Garbage, prodigy, fatboy slim, chemical brothers, jennifer lopez, akon κ.α. Ακούω δηλαδή σχεδόν όλα τα είδη ξένης μουσικής. Α, και επειδή μου αρέσει και πάρα πολύ η Ιαπωνία(έχω μία τρέλα τι να κάνουμε:P ) κατεβάζω και κάνα ιαπωνικό ποπ τραγουδάκι και ακούω. Κατεβάζω και τους στίχους και το τραγουδάω καραόκε:) . Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:lol: !

Ααα ωραία κουβεβτούλα παιδιά.. Και βλέπω ότι ακούνε αρκετοί μεταλ και ροκ (εκτός τα άλλα ωραία που έχω δει σ' αυτό το site). Κι εγώ μια απ τα ίδια, τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι οι Led Zeppelin & Anathema. Τώρα τελευταία ανακάλυψα και τον Jeff Buckley είναι φοβερός, αλλά λυπητερή ιστορία...:cry:
Και από ελληνικά μόνο διάφανα κρίνα...
Θα πάει κανείς rockwave???

:) :whistle: :whistle: :whistle: depeche mode...απο μικρο παιδακι εχω τρελλα μαζι τους..και αλλα συγκροτηματα παλια cure smiths k.a τα τελευταια χρονια ακουω και ελληνικα τραγουδια αλλα οχι πολυ βαρια λαικα..αλλα το παθος μου ειναι οι depeche mode:up:

Πως μου ξέφυγε το θέμα?:hmm: Λοιπόν μικρή, από 8+ περίπου άκουγα πολύ Janis Choplin, Doors, Patty Smith και αργότερα Led Zeppelin, AC/DC, Scorpion κλπ. Ήμουν σκληρό νιάτο. Στην πορεία μαλάκωσα...
Οι αγαπημένοι μου όμως παραμένουν οι Scorpions.Λατρεύω τον Sting και στα τωρινά του αλλά και την περίοδο που ήταν με τους Police. Την περίοδο των '80 άκουγα τα πάντα και θεωρώ ότι σταμάτησαν να γράφονται καλά τραγούδια από το '87 και μετά. Ακόμα ακούω κομμάτια εκείνης της εποχής και "φτιάχνομαι". Πραγματικά μου ανεβάζουν τη διάθεση. Μεγαλύτερη αγάπη εκείνης της περιόδου της εφηβείας μου οι Alphaville και τα τραγούδια Forever Young & Big in Japan.
Τώρα ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός από βαριά λαϊκα τύπου Lady Άντζελα και Στανίση, αν και από ελληνικά προτιμώ Ξύλινα Σπαθιά, Χαϊνιδες, Παπάζογλου και παλιά ρεμπέτικα.... Α, και την κολλητή/κουμπάρα μου όταν τραγουδάει ξεχασμένα δημοτικά και Αρβανιτάκη. Μιλάμε ότι η κοπέλα έχει απίστευτη φωνή και πάει χαμένη!!!

Μπραβο μουσικες επιλογες!Και γω μια απο τα ιδια και παιζω και ηλεκτρικη....

Από παλίο ροκ και hard rock (Pink Floyd,Who, Queen, Led Zep, Deep Purple) και heavy metal (Judas Priest, Iron Maiden) μεχρι Black,Death (Hypocrisy, Dissection).
Από ελληνικά : Nightfall, Rotting Christ, Exhumation :D
και από ελληνόφωνα : Τα παλιά του Παπακωνσταντινου, επιλεγμένα κομμάτια από Κατσιμίχες, Σιδηρόπουλο, κλπ.

Επίσης πολύ κλασσικη μουσική και επιλεγμένα κομμάτια από οπέρες (π.χ Pagliacci του Leoncavallo)
ΜΠΡΑΒΟ μουσικη επιλογη.Γι αυτην μιλαγα και γω πριν

Ααα ωραία κουβεβτούλα παιδιά.. Και βλέπω ότι ακούνε αρκετοί μεταλ και ροκ (εκτός τα άλλα ωραία που έχω δει σ' αυτό το site). Κι εγώ μια απ τα ίδια, τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι οι Led Zeppelin & Anathema. Τώρα τελευταία ανακάλυψα και τον Jeff Buckley είναι φοβερός, αλλά λυπητερή ιστορία...:cry:
Και από ελληνικά μόνο διάφανα κρίνα...
Θα πάει κανείς rockwave???
Εγω θα παω νανακι.Ηeaven and hell kαι metallica

Εγω θα παω νανακι.Ηeaven and hell kαι metallica

Χαρούλα θα πάς 2 μέρες δηλαδή??? Εγώ μάλλον δεν θα καταφέρω να πάω γιατί είναι και το πλοίο μέσα και θα είναι μεγάλη μαχαιριά για μένα. Και ήθελα πολύ να δω Robert Plant αλλα και όταν θα είναι Heaven and Hell, Anathema, Dream Theater...:) :| :/: :( :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back