Ειναι τοσο γλυκο γατακι τοσο υπακουο για να φανταστειτε εχω μεγαλο σαλονι το οποιο ειναι ενιαιο με την κουζινα με ενα μεγαλο ανοιγμα επειδη ομως απο τις πρωτες μερες προτιμουσα να μην ερχεται στην κουζινα και της ειπα κανα 2 φορες μη Δεν θα το πιστεψετε οταν μαγειρευω καθετε απο το σαλονι και με κοιταει δεν μπαινει μεσα στην κουζινα ειναι τοσο γλυκια
δεν μου χάλασε χατίρι αλλα δεν της χαλάω κιόλας !! θα σας ενημερωσω αυριο τι μου ειπε ο κτηνιατρος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αύριο που θα πάτε κτηνίατρο, θα λυθούν όλες σου οι απορίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τρεχει σε ολο το σπιτι και παιζει με οτι της κανει εντυπωση!! Με ενεργεια και ζωντανια
της εφτιαξα λιγο γαλατακι κεφιρ , ηπιε λιγο και απο φαγητο απο οτι ειδα λιγο ειχε αγγιξει..παρολο που της εβαλα μονο κονσερβα...θα δοκιμασω και καμια αλλη μηπως της αρεσει.Μα ποσο χαρουμενη ειμαι!!!! Πρωτου παω για υπνο χθες ημουν απελπισμενηετσι επειδή ηρθαν και διαφορα ατομα να την δουν ....την ξεματιασα!!!χαχα δεν ηξερα τι αλλο να κανω!
Σημερα κλείνουμε μια εβδομαδα μαζί!! και ηδη δεν μπορω να φανταστω το σπιτι μας χωρις αυτην. (ναι ,ναι της κορη μου ανήκει... εγω εχω παθει ερωτα μαζι της!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πάντα γερή και δυνατή και να τη χαίρεσαι μέχρι τα βαθειά της γεράματα.

Τελικά η Κλόη μπορεί να είναι δώρο της κόρης σου, αλλά είναι η δική σου καρδιά που έχει κλέψει , και όχι άδικα

Περίμενουμε πώς και πώς νέες φωτογραφίες στο θέμα της, έτσι για να ανανεώνουμε τον θαυμασμό μας για την,
άκρως γοητευτική, ζουζουνίτσα.

alkinoow123
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα φίλοι, έχω έναν γατούλη 3-5 χρονών (δεν θυμάμαι ακριβώς) ο οποίος εδώ και 2 με 3 εβδομάδες έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και δεν έχει όρεξη να φάει. Επίσης, δεν εχει τόση πόλη ενέργεια όσο παλιότερα και κοιμάται συνεχώς. Τέλος, παρατήρησα πρόσφατα ότι αναπνέει παράξενα-με δυσκολια... Τι μπορεί να έχει; Ελπίζω να μην τον χασω...
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι μπορει να εχει δυστυχώς δεν μπορει να ξερει κανεις παρα μονο ο κτηνιατρος. Αφου εχει οπως λες βδομάδες θα πρεπει να παει. Ισως εχει μια ίωση ισως κατι πιο σοβαρό. Ο κτηνιατρος θα τον εξετάσει και πιθανόν αν κρίνει οτι χρειαζεται να του κανει αναλύσεις αίματος για να βρει την αιτία, ισως του δωσει βιταμινες. Ο γατουλης ειναι μόνιμα στο σπιτι ή βγαινει εξω? ειναι στειρωμενος?
alkinoow123
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα φίλοι, έχω έναν γατούλη 3-5 χρονών (δεν θυμάμαι ακριβώς) ο οποίος εδώ και 2 με 3 εβδομάδες έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και δεν έχει όρεξη να φάει. Επίσης, δεν εχει τόση πόλη ενέργεια όσο παλιότερα και κοιμάται συνεχώς. Τέλος, παρατήρησα πρόσφατα ότι αναπνέχει παράξενα-με δυσκολια... Τι μπορεί να έχει; Ελπίζω να μην τον χασω...
Αν αυτή τη στιγμή διαβάζεις το μήνυμά μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις τον υπολογιστή, να βάλεις τον γατούλη στη γατοφόρο και να τον μεταφέρεις στο κτηνιατρείο. ΑΜΕΣΑ!

Δεν έχω πρόθεση να σε τρομοκρατήσω, αλλά επειδή ήδη έχεις καθυστρήσει να δράσεις, είναι καλύτερα να φοβηθείς, παρά στο τέλος να...λυπηθείς.
Εύχομαι να μην είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα όσο αφήνεις να εννοηθούν και ο γατούλης (με τη βοήθεια του γιατρού πάντα), να αναρρώσει

alkinoow123
Νεοφερμένο μέλος
αλλά μου είπε να τον ξαναπαώ σε περίπου 3-4 μέρες από τότε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τι εννοεί δηλαδή μάλλον; Στα λοιμώδη νοσήματα δεν υπάρχει μάλλον, ή έκανε εξετάσεις για λοιμώδη και έδειξε κάτι ή όχι.Τον πήγα στο γιατρό προ-ημερών και μου είπε ότι μάλλον έχει ιογενή αναιμία της γάτας...![]()
Μήπως πρέπει να αλλάξεις κτηνίατρο;
Πάντως ότι είναι να κάνεις, κάνε το σύντομα γιατί η κατάσταση του γατούλη δεν μου ακούγεται καλή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τον πήγα στο γιατρό προ-ημερών και μου είπε ότι μάλλον έχει ιογενή αναιμία της γάτας...![]()
΄Ετσι απλά, ή κατόπιν εξετάσεων αίματος; Έδωσε κάποια αγωγή;
Η ιογενής αναιμία δεν αστειεύεται, χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση με ισχυρή αντιβίωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkinoow123
Νεοφερμένο μέλος

alkinoow123
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πολύ ευχάριστα νέα, σιδερένιος να είναι και να μην του ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο εύχομαι.Ευτυχως, πηγαν ολα περιφιμα και ο γατουλης μου ειναι ξανα ζωντανος, τρωει και αναπνεει κανονικα. Ευχαριστω...

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Zoro-mpoy
- tammy
- AntzelaRu
- fockos
- nasstazia
- 3lbereth
- garfeild '15
- Nikos90
- Thanos-Jasmin
- Tina2017
- Nicole1987
- Tsakoulinaki
- Claire Rentfield
- Ρούλης και Μπία
- alkinoow123
- pepper
- Τσοςμή
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- AnnieGr
- roccohooshie
- mpirarxos
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Bindi
- aluka
- Libertus
- hanna1
- aba
- paulina85
- dorothea_v
- kat-cats
- Johnn
- σπιλ
- kelly425
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool