Τι μπορεί να εξαγριώσει τη γάτα σας;

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
:PΤι μπορει να κανει τη γατα σας να βγει εκτος εαυτου??οχι απο φοβο,αλλα απο νευρα...
Υπαρχουν πραγματα που μολις τα βλεπει η ακουει γινεται πυρ και μανια??:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μμμ, ωραιο θέμα!:)
Ο Ραουλινος οπως ολα τα καλα γατάκια έχει την ενοχλητική συνήθεια οταν του ανοιγω να βγει στο μπαλκόνι να κάθεται αναποφάσιστος και να το σκέφτεται. Το χειμώνα λοιπον με τον αερα να μου φυσάει και να παγώνω του έδινα μια διακριτική σπρωξια προς τα έξω για να τελιώνουμε
Του Ραουλινου του την έσπαγε πολύ αυτο. Οποτε μια μέρα μου το έδειξε πολύ ευγενικά με τον να γυρίσει και να μου κατεβάσει το χέρι με 2 κινησεις: Χρατς-χρουτς, αιμοραγια...

Απο τοτε βέβαια περιμένω διακριτικά τουρτουριζοντας ποτε θα αποφασισει να βγει για να κλεισω την πορτα...

Θα σκεφτω κι αλλα. Ειναι πολλά, αλλά ειναι βράδυ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μμμ, ωραιο θέμα!:)

Του Ραουλινου του την έσπαγε πολύ αυτο. Οποτε μια μέρα μου το έδειξε πολύ ευγενικά με τον να γυρίσει και να μου κατεβάσει το χέρι με 2 κινησεις: Χρατς-χρουτς, αιμοραγια...

Απο τοτε βέβαια περιμένω διακριτικά τουρτουριζοντας ποτε θα αποφασισει να βγει για να κλεισω την πορτα...

.:)
:blink::lol::lol::lol::lol: πω πω ..αντε τωρα να το ξανακανεις:lol:

Η Μαιρη γινεται τελευταια πυρ και μανια οταν βλεπει εμενα και ο Νικο σε τρυφερο τετ α τετ..μιλαμε γινεται θεριο ανημερο,,,τι μου ξεπατωνει τριχα τριχα τα μαλλια,τι προσπαθει να μας δαγκωδει τα ποδια:confused:...ασε που μετα την πιανει η κριση και τρεχει σαν παλαβο και κανει οτι χαζομαρα της ερθει στο κεφαλι...Ειναι απο τα λιγα πραγματα που την ενοχλουν,σε υπερβολικο βαθμο θα ελεγα...
Ο Μαλιος δε,ειναι αψυχολογιτος...μπορει ανα πασα στιγμη να εκνευριστει με οτιδηποτε:blink:Αλλα το κυριοτερο ειναι,να μη του πειραξεις το φαγητο..σ'εφαγε...

Τις γάτες μου μπορεί να εξαγριώσει ο τρόμος από υποκείμενο ή αντικείμενο που λειτουργεί ως ξένος εισβολέας στο προστατευμένο περιβάλλον τους το γεμάτο θαλπωρή. Για παράδειγμα μια νέα σφουγκαρίστρα ή ο άγαρμπος τεχνίτης για μερεμέτια.

Το μόνο που έχω δει να εξαγριώνει μέχρι τώρα την Κλειώ μου είναι να θέλει να θηλάσει την ρόμπα μου και εγώ να επιμένω ότι θέλω να σηκωθώ για να πάω τουαλέτα η για νερό ή για οτιδήποτε.....τότε γραπώνεται από επάνω μου και δεν με αφήνει με τίποτα είναι πολύ αστείο να με βλέπεις με μία γάτα γατζωμένη πάνω μου να τριγυρνώ μέσα στο σπίτι:lol::lol::lol:

αξεσουάρ ρομπας η μικρη Κλειώ :P:lol: Να δω αν το συνεχισει και οταν μεγαλώσει πως θα την κουβαλας !!!!!

αξεσουάρ ρομπας η μικρη Κλειώ :P:lol: Να δω αν το συνεχισει και οταν μεγαλώσει πως θα την κουβαλας !!!!!
:hmm::hmm::hmm::hmm:Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει τι να πώ δεν ξέρω:lol::lol::lol::lol::lol:

Η δική μου εκνευρίζεται όταν τη φωνάζω "μωρό μου", όταν της πειράζω την ουρά και με κάποιους ήχου από το κινητό. Ειδικά τότε τρέχει να το μυρίσει και κλαίει. Ποιός ξέρει τί ακριβώς την ενοχλεί :hmm:.

το μικρο κακομαθημενο Λαζαρακι μου γινεται τουρμπο οταν κοιμαται ο φιλος μου μαζι μας στο κραββατι μας! καθε φορα μπαινει αναμεσα, τον ζυμωνει (με νυχια φυσικα) στην πλατη κ γενικα κανει οτι μπορει για να με κανει να γυρισω στο πλαι, να τον αγκαλιασω και να κοιμηθω τελικα μονο μαζι του.:cool: φυσικα, παντα κερδιζει!

Ο γάτος μου σπανίως εκνευρίζεται και η μοναδική φορά που τον βλέπω να κανει χχχχχχχχχ είναι όταν βλέπει..τη σφουγγαρίστρα:lol: Αυτό το κάνει από γατάκι, δεν ξέρω γιατί..μάλλον την περνάει για ζώο. Πάντως οποτε βλέπει σφουγγαρίστρα (ακόμα και να την κρατάει κάποιος!) γίνεται θηρίο:cool:

:D...... εμας.....
Με τα ΠΑΝΤΑ!!!!! δεν μπορούμε να τον ψυχολογήσουμε πότε θα φορτώσει!!!!!1
Σίγουρα χεζ@@@τε με την ηλεκτρική σκούπα.....
Εκεί που είναι ένα ήρεμο γατάκι... τα πέρνει κατεβάζει αυτιά... και χράτς.. σου κατεβάζει την μούρη!!! :hmm:

ΓΙαυτό και θα περάσει την διαολοβδομάδα....... :mad:

τον δικο μου τιποτα δεν τον εκνευριζει παρα μονο το πολυ πειραγμα και ζουλιγμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τον δικο μου τιποτα δεν τον εκνευριζει παρα μονο το πολυ πειραγμα και ζουλιγμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όπως τα λέει το μελινάκι είναι και για τη Νεφέλη μου! Ήρεμο γατί πολύ και χαρούμενο!:up:

Όπως τα λέει το μελινάκι είναι και για τη Νεφέλη μου! Ήρεμο γατί πολύ και χαρούμενο!:up:

Ζηλέυω.......:(:(:(:(

το μικρο κακομαθημενο Λαζαρακι μου γινεται τουρμπο οταν κοιμαται ο φιλος μου μαζι μας στο κραββατι μας! καθε φορα μπαινει αναμεσα, τον ζυμωνει (με νυχια φυσικα) στην πλατη κ γενικα κανει οτι μπορει για να με κανει να γυρισω στο πλαι, να τον αγκαλιασω και να κοιμηθω τελικα μονο μαζι του.:cool: φυσικα, παντα κερδιζει! [/quote
:lol::lol::lol::lol:........

Ο Νααμάν δε χρειάζεται κάποιο ειδικό λόγο για να τα πάρει στο κρανίο. Εκνευρίζεται πολύ όταν τον σηκώνουμε από το μέρος που την έχει αράξει για να κάτσουμε κι εμείς στον καναπέ. -:lol::lol::lol: Ωστόσο, τους αγόρασα ονυχοδρόμειο με ποντικάκια που κρέμονται ούτως ώστε να μην το πληρώνουν ο καναπές και οι καρέκλες κάθε φορά.Ο μικρός ο Ναραμπόθ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι στην κοσμάρα του.:cool:

ο μυρτουλης μου τα περνει ετσι και δει να χαιδευω τον σκυλο μας.τρεχει και του δαγκωνει την ουρα για να τον διωξει:P Αλλη μια φορα με ειδε να κραταω τον Φοιβο ( ο γατος της μαμας μου )αγκαλια.Μας κοιταζε μας κοιταζε και με που τον αφήνω στο πατωμα τον πεταξε εξω απο το σπιτι στην κυριολεξια:blink:

Η Μάρθα μου τρελλαίνεται για σκιές στον τοίχο!!! Μια σκιούλα που κινείται ΄πέρα δώθε είναι αρκετή για να την κάνει ευτυχισμένη!!! Αν όμως δεν υπάρχει καμία σκιά πουθενα (πχ τα μαύρα μεσάνυχτα που είναι όλα τα φώτα κλειστά).... αλλίμονό μας! Στέκεται και κοιτάζει τον τοίχο και κλαίει με λυγμούς.....

Η Μάρθα μου τρελλαίνεται για σκιές στον τοίχο!!! Μια σκιούλα που κινείται ΄πέρα δώθε είναι αρκετή για να την κάνει ευτυχισμένη!!! Αν όμως δεν υπάρχει καμία σκιά πουθενα (πχ τα μαύρα μεσάνυχτα που είναι όλα τα φώτα κλειστά).... αλλίμονό μας! Στέκεται και κοιτάζει τον τοίχο και κλαίει με λυγμούς.....

:lol::lol::lol: Απιστευτη ειναι!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back