LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν θελω να εκτυπωσω κατι,τον κλεινω στην τουαλετα
γιατι μολις ακουει το θορυβο,ορμαει επανω του....ποσες φορες τον εχει κλεισει στη μεση της εκτυπωσης η εχει κατατσαλακωσει τα χαρτια...γιαυτο και δεν τον αφηνω πλεον μπροσταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η δική μου εκνευρίζεται όταν τη φωνάζω "μωρό μου", όταν της πειράζω την ουρά και με κάποιους ήχου από το κινητό. Ειδικά τότε τρέχει να το μυρίσει και κλαίει. Ποιός ξέρει τί ακριβώς την ενοχλεί.
Και η δικιά μου κάτι παθαίνει με τον ήχο του κινητού, ειδικά αν είναι παλιό μοντέλο,μονοφωνικό!
Επίσης εκνευρίζεται όταν την ξεβολεύω απ'τον ύπνο της γιατί θέλω κι εγώ να βολευτώ όσο να 'ναι,η σκουπιδιάρα, τι άλλο,δεν μου ρχετε κάτι άλλο προς το παρρόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν και αρκετα μεγαλη πια φοβαται υπερβολικα οποινδηποτε αγνωστο ερχεται σπιτι.Δηλαδη με το που αντιλαμβανεται ξενη φωνη απο την εξωπορτα ακομα εξαφανιζεται σε χρονο dt ειτε στην ντουλαπα (εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει μονη της) ειτε βαθια κατω απο τι κρεβατι. Την εχω απο 40 ημερων, σημερα ειναι 4.5 χρονων δεν ειχε ποτε καμια δυσαρεστη εμπειρια,δεν καταλαβαινω αυτην την φοβια. Τωρα αυτο που την εκνευριζει περισσοτερο ειναι να την σηκωνεις απο την καλυτερη θεση στον καναπε οπου εχει βολευτει και κοιμαται.Πρωτα κανει ενα κοφτο ουα και μετα κλωτσαει δυνατα με τα ποδαρακια της οσπου να την αφησεις στην ησυχια της.
Συγνωμη για το μεγαλο post

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
- κλειστές πόρτες (και της τουαλέτας όταν είμαι μέσα, όταν δε με βλέπει πια βάζει τις φωνές και προσπαθεί να ανοίξει την πορτά)
- πουλιά που πετάνε έξω και που τα βλέπει από το παράθυρο, πουλιά στην τηλεόραση (προσπαθεί να ανοίξει την οθόνη από όλες τις πλευρές, μουγκρίζει, λαχανιάζει και τρέχουν τα σάλια του), πουλιά που σχεδόν μπορεί να αρπάξει στο μπαλκόνι (2 φορές πετύχε, μπήκε μέσα μ' ένα πουλί στο στόμα και το άφησε ελεύθερο μέσα στο σπίτι να το κινηγήσει μια άλλη φορά...)
- όταν μαγειρεύω ψαρόσουπα. Φωνάζει ασταμάτητα, τόσο δυνατά που τα δικά μου νεύρα δεν αντέχουν, και πηδάει σαν τρελός.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Εμενα ο Robertουλης φρικαρει τελειως οταν τον πειραζω με το σεσουαρ.Οταν κοιμομαστε αγκαλιτσα και πιανομαι κ θελω να γυρισω πλευρο τον ξεβολευω και απ'την τσαντιλα του μου πεταει ενα χμφ! στα μουτρα,σηκωνει την ουρα του και παει σε αλλο δωματιο κ εγω η χαζη,εκτος του οτι μου φευγει ο υπνος,καθομαι κ του ζηταω συγνωμη και τον παρακαλαω να ερθει,σκυλι αυτος..!!
Επισης τσαντιζεται πολυ οταν παει στην εξωπορτα και τριβεται σαν ψιψινα(κοτζαμ αντρας..
)γιατι θελει να βγει εξω(δεν υπαρχει περιπτωση!!)και παω και του λεω δυνατα Ο Χ Ι ! ! !Τοτε,απ'τα νευρα του παει στο κρεββατι μας
και ξεσκιζει το εκαστοτε σεντονι..μια περιουσια δινω η κακομοιρα για σεντονια..
Α!Επισης,οταν μιλαω με τη μαμα μου στο τηλ.και θελει να τον ακουσει(λιωνει η χαζογιαγια..
)τον παιρνω αγκαλια σφιχτα(βλεπε avatar) και,αν εχει διαθεση καθεται κ της μιλαει

,αν ομως εχει τις στραβες του...μου κατεβαζει το προσωπο,τα χερια,μπινελικια,απειλες(του τυπου ''κχρρρ!!!'',''νννιιιιιουουουΟΥ!!!'',''χμφ!χμφ!χμφ!'',''γκρρρ..!''κι αλλα πολλα που δε μπορω να τα πω,θα φαω ban..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τον Ρού τον εκνευρίζει αφάνταστα να τον πλησιάζω από πίσω και να τον σηκώνω αγκαλιά. Θέλει να έχει και τα τεσσερα πόδια του στη γη.
Την Κείρα την ενοχλεί να μην έχει την πρωτιά στις αγκαλιές. Τσαντίζεται, γυρνάει πλάτη και κάνει γκρρρρρ προς άγνωστη κατεύθυνση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Άσπρη τα παίρνει στο κρανίο όταν ο Beeb της ορμάει για να παίξουν κατς... που δεν της αρέσει καθόλου.
Και ο Beeb τα παίρνει στο κρανίο ως εξής: όταν ετοιμάζεται να μουντάρει την Άσπρη για κατς, τον πιάνω απ' την ουρά. Αυτός κάνει να ορμήσει μπροστά και τραβάει την ουρά του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και τα παίρνει στην κράνα!

stellak
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

ΥΓ: Με άλλα ζωάκια όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο (π.χ. χελωνάκι, σκυλιά κλπ...)
Leon1
Νεοφερμένο μέλος
calli
Νεοφερμένο μέλος
H Maggie εκνευρίζεται όταν την πλησιάζει άλλη γάτα και αρχίζει τα χχχχχχχχχχχχχ. Επίσης γίνεται έξαλλη όταν κάνω το λάθος και αγγίξω την ουρά της. Μ΄έχει κάνει "ριγέ" την ίδια στιγμή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
!!Επισης τσαντιζεται οταν δεν της δινω απο αυτο που τρωω εγω,ο,τι και να ειναι,ακομα κι αν δεν της αρεσει η δεν μπορει να το φαει.Οπως εχω ξανααναφερει,δεν εχει κανενα προβλημα με την ηλεκτρικη σκουπα αλλα με το ατμοσιδερο τα παιρνει τρελα και ειναι οι μοναδικες φορες που ακουγεται να κανει "χου"!!Α,αυτο με τις κλειστες πορτες το εχει και οι δικια μου!!
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

τσαντιζεται με ολους τους αλλους εκτος απο εμενα
αλλα και με εμενα, οταν ερχεται στην αγκαλια μου και θελει να τον κραταω με συγκεκριμενο τροπο, δηλαδη να καθεται ξαπλωμενος στο αριστερο μου χερι! ναι ναι κι ομως! αλλιως τσαντιζεται. αμα δε δεν μπορω να τον κρατησω γιατι εχω δουλεια και παω να τον αφησω κατω, διακινδυνευω τη σωματικη μου ακεραιοτητα!

τον πηρα απο το δρομο ομως, οποτε του το συγχωρω το αλητιλικι!

natalo9
Δραστήριο μέλος

Ο λαζαράκος στο θέμα του εκνευρισμού είναι ΒΟΥΔΑΣ.. Αν και είναι τζαναμπέτικο σα γατί είναι λίγα τα πράγματα που τον εκνευρίζουν..
1. όταν μαγειρευει η μαμά και δεν του δίνει μεζε. (στα τρελά του κεφια ανεβαινει στον πάγκο!!)
2. οταν ακούει την φωνή του κτηνίατρου του (εκεί δίνει ρεσιτάλ με χχχχοοουυ και νυχιες!!)
3. οταν χτυπάνε το θυροτηλέφωνο! (στυλώνει τα ματια και είναι έτοιμος για επιθεση αν ακούσει αγνωστα βήματα στη σκάλα..)
Κατά τα άλλα..βουδας! Αρκεί να είναι φαγωμένος !Αμα κλέισει μάτια δεν ξυπνάει εύκολα και δεν τον κουνάς ούτε με γερανό!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, ένα θεματάκι με τα παιδιά το έχουν οι περισσότερες γάτες... Λογικό, αν το σκεφτείς, καθώς βλέπουν ξαφνικά να ορμάει κατά πάνω τους ένας μίνι αλαλάζων άνθρωπος που κάνει απότομες χειρονομίες, δεν ξέρει πώς να τις πιάσει, πώς να τις χαϊδέψει κ.λπ.Nα σας πω και τι αλλο τσαντιζει τη Leia?Τα παιδια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool