Τι μπορεί να εξαγριώσει τη γάτα σας;

Α,ξεχασα να πω για το Μαλιο οτι παθαινει κριση με τον εκτυπωτη:blink:
Οταν θελω να εκτυπωσω κατι,τον κλεινω στην τουαλετα:(γιατι μολις ακουει το θορυβο,ορμαει επανω του....ποσες φορες τον εχει κλεισει στη μεση της εκτυπωσης η εχει κατατσαλακωσει τα χαρτια...γιαυτο και δεν τον αφηνω πλεον μπροστα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δική μου εκνευρίζεται όταν τη φωνάζω "μωρό μου", όταν της πειράζω την ουρά και με κάποιους ήχου από το κινητό. Ειδικά τότε τρέχει να το μυρίσει και κλαίει. Ποιός ξέρει τί ακριβώς την ενοχλεί :hmm:.

Και η δικιά μου κάτι παθαίνει με τον ήχο του κινητού, ειδικά αν είναι παλιό μοντέλο,μονοφωνικό!
Επίσης εκνευρίζεται όταν την ξεβολεύω απ'τον ύπνο της γιατί θέλω κι εγώ να βολευτώ όσο να 'ναι,η σκουπιδιάρα, τι άλλο,δεν μου ρχετε κάτι άλλο προς το παρρόν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μυρτουλα μου φοβαται πολυ την ηλεκτρικη σκουπα,καταλαβαινει προφανως απο τις κινησεις μου (οποτε ξεκιναω καθαριοτητα στο σπιτι) οτι θα τη χρησιμοποιησω και φροντιζει να κρυφτει οσο το δυνατον καλυτερα.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν και αρκετα μεγαλη πια φοβαται υπερβολικα οποινδηποτε αγνωστο ερχεται σπιτι.Δηλαδη με το που αντιλαμβανεται ξενη φωνη απο την εξωπορτα ακομα εξαφανιζεται σε χρονο dt ειτε στην ντουλαπα (εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει μονη της) ειτε βαθια κατω απο τι κρεβατι. Την εχω απο 40 ημερων, σημερα ειναι 4.5 χρονων δεν ειχε ποτε καμια δυσαρεστη εμπειρια,δεν καταλαβαινω αυτην την φοβια. Τωρα αυτο που την εκνευριζει περισσοτερο ειναι να την σηκωνεις απο την καλυτερη θεση στον καναπε οπου εχει βολευτει και κοιμαται.Πρωτα κανει ενα κοφτο ουα και μετα κλωτσαει δυνατα με τα ποδαρακια της οσπου να την αφησεις στην ησυχια της.
Συγνωμη για το μεγαλο post :)

Οι δικές μου είναι πάρα πολύ ήρεμες και δεν εκνευρίζονται σχεδόν με τίποτα! Όταν λείπουν οι δικοί μου απο το σπίτι και τις βάζω μέσα, το μόνο που θέλουν είναι να πάνε σε μια συγκεκριμένη πολυθρόνα και να κοιμηθούνε για ώρες.. Αλλά πολλές φορές πάω μέσα στην ηρεμία τους και τσιγκλάω, τις παίρνω αγκαλία, τις πειράζω και όπως καταλαβαίνετε τους σπάω τα νεύρα:redface: :P

Το μόνο που φοβάται ο Ντύλαν είναι η ηλεκτρική σκούπα, μόλις τη βλέπει πανικοβάλλεται. Αλλά αυτό που τον εξαγριώνει είναι:
- κλειστές πόρτες (και της τουαλέτας όταν είμαι μέσα, όταν δε με βλέπει πια βάζει τις φωνές και προσπαθεί να ανοίξει την πορτά)
- πουλιά που πετάνε έξω και που τα βλέπει από το παράθυρο, πουλιά στην τηλεόραση (προσπαθεί να ανοίξει την οθόνη από όλες τις πλευρές, μουγκρίζει, λαχανιάζει και τρέχουν τα σάλια του), πουλιά που σχεδόν μπορεί να αρπάξει στο μπαλκόνι (2 φορές πετύχε, μπήκε μέσα μ' ένα πουλί στο στόμα και το άφησε ελεύθερο μέσα στο σπίτι να το κινηγήσει μια άλλη φορά...)
- όταν μαγειρεύω ψαρόσουπα. Φωνάζει ασταμάτητα, τόσο δυνατά που τα δικά μου νεύρα δεν αντέχουν, και πηδάει σαν τρελός.

Χα,χα,τι πλακα που εχουν τα ατιμα!!:lol:Εμενα ο Robertουλης φρικαρει τελειως οταν τον πειραζω με το σεσουαρ.Οταν κοιμομαστε αγκαλιτσα και πιανομαι κ θελω να γυρισω πλευρο τον ξεβολευω και απ'την τσαντιλα του μου πεταει ενα χμφ! στα μουτρα,σηκωνει την ουρα του και παει σε αλλο δωματιο κ εγω η χαζη,εκτος του οτι μου φευγει ο υπνος,καθομαι κ του ζηταω συγνωμη και τον παρακαλαω να ερθει,σκυλι αυτος..!!:mad:Επισης τσαντιζεται πολυ οταν παει στην εξωπορτα και τριβεται σαν ψιψινα(κοτζαμ αντρας..:P )γιατι θελει να βγει εξω(δεν υπαρχει περιπτωση!!)και παω και του λεω δυνατα Ο Χ Ι ! ! !Τοτε,απ'τα νευρα του παει στο κρεββατι μας:happy: και ξεσκιζει το εκαστοτε σεντονι..μια περιουσια δινω η κακομοιρα για σεντονια..:blink:Α!Επισης,οταν μιλαω με τη μαμα μου στο τηλ.και θελει να τον ακουσει(λιωνει η χαζογιαγια..:P:D )τον παιρνω αγκαλια σφιχτα(βλεπε avatar) και,αν εχει διαθεση καθεται κ της μιλαει:confused::blink::confused::hmm:,αν ομως εχει τις στραβες του...μου κατεβαζει το προσωπο,τα χερια,μπινελικια,απειλες(του τυπου ''κχρρρ!!!'',''νννιιιιιουουουΟΥ!!!'',''χμφ!χμφ!χμφ!'',''γκρρρ..!''κι αλλα πολλα που δε μπορω να τα πω,θα φαω ban..:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Πούνκη την εκνευρίζει οταν αφήνω τις πάνω πόρτες της ντουλάπας ανοιχτές. Ρίχνει κάτι τρελούς πήδους για να μπει μέσα αλλά δεν τα καταφέρνει και φωνάζει σαν τρελή.

Τον Ρού τον εκνευρίζει αφάνταστα να τον πλησιάζω από πίσω και να τον σηκώνω αγκαλιά. Θέλει να έχει και τα τεσσερα πόδια του στη γη.

Την Κείρα την ενοχλεί να μην έχει την πρωτιά στις αγκαλιές. Τσαντίζεται, γυρνάει πλάτη και κάνει γκρρρρρ προς άγνωστη κατεύθυνση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλασικά, φρικάρουν και τα δύο με την ηλεκτρική σκούπα.
Η Άσπρη τα παίρνει στο κρανίο όταν ο Beeb της ορμάει για να παίξουν κατς... που δεν της αρέσει καθόλου.
Και ο Beeb τα παίρνει στο κρανίο ως εξής: όταν ετοιμάζεται να μουντάρει την Άσπρη για κατς, τον πιάνω απ' την ουρά. Αυτός κάνει να ορμήσει μπροστά και τραβάει την ουρά του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Και τα παίρνει στην κράνα! :lol:

Η Μελίσσα μου πλακώνει στο ξύλο τη σφουγγαρίστρα, δεν εντέχει την παρουσία της μέσα στο ίδιο δωμάτιο με εκείνη. Και με ιαχές, όχι απλές σφαλιάρες. Ο άλλος δεν νομίζω να εκνευρίζεται από τίποτε, ο Νίνο είναι λουκουμάς, δεν έχει νεύρα... α! ναι, μόνο όταν δεν του δίνει σημασία η αδερφή του και δεν θέλει να παίξουν, τότε τα παίρνει κράνα και τραβάει πίσω τα αφτιά και την πλακώνει. Μετά τρώω εγώ το υπόλοιπο ξύλο που πάω να τους χωρίσω από τον τσαμπουκά:lol:

Υπαρχουν 3 πραγματα που εκνευριζουν τη καλυψουλα, λεγονται χιονακι, βουλιτσος και καλοκαιρακι... υπαρχει μονο ενα γι αυτα και λεγεται καλυψουλα... κι ας φοραει και νεο ροζ λουρακι για να φαινεται πιο ευγενικια...

Η Μένια δεν εκνευρίζεται παρά μόνο με τις άλλες γάτες. Τι να πω, όσα γατάκια έχω βρει αδέσποτα και τα έχω φέρει σπίτι να τα περιθάλψω έχουν κινδυνέψει άμεσα. Από το μπαλκόνι βλέπει άλλες γάτες και τσαντίζεται. Κατά τ' άλλα είναι τόσο ήρεμο και γλυκό ζωάκι που απορώ με το πώς διαολίζεται με την παρουσία άλλης γάτας...:hmm:
ΥΓ: Με άλλα ζωάκια όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο (π.χ. χελωνάκι, σκυλιά κλπ...)

Η πρώτη επαφή με άλλα ζώα πάντα κάνει τη γάτα μας να ανατριχιάζει και να κάνει χχχχχ! Ειδικά όταν τη βγάζω στην αυλή αγκαλιά και βλέπει αδέσποτες γάτες φρικάρει!! Ωστόσο, σε κλειστό χώρο συνηθίζει μετά από λίγη ώρα και μάλλον κοιτάζει να παίξει! Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ πολύ ήρεμο γατί!

:/:H Maggie εκνευρίζεται όταν την πλησιάζει άλλη γάτα και αρχίζει τα χχχχχχχχχχχχχ. Επίσης γίνεται έξαλλη όταν κάνω το λάθος και αγγίξω την ουρά της. Μ΄έχει κάνει "ριγέ" την ίδια στιγμή.

Η Leia τσαντιζεται τρελα οταν της καθαριζω τον πωπουδακο και τις πατουσες μετα την τουαλετα
!!Επισης τσαντιζεται οταν δεν της δινω απο αυτο που τρωω εγω,ο,τι και να ειναι,ακομα κι αν δεν της αρεσει η δεν μπορει να το φαει.Οπως εχω ξανααναφερει,δεν εχει κανενα προβλημα με την ηλεκτρικη σκουπα αλλα με το ατμοσιδερο τα παιρνει τρελα και ειναι οι μοναδικες φορες που ακουγεται να κανει "χου"!!Α,αυτο με τις κλειστες πορτες το εχει και οι δικια μου!!

ο Ρωμαιος ειναι δυστροπο γατι. :hmm:
τσαντιζεται με ολους τους αλλους εκτος απο εμενα
αλλα και με εμενα, οταν ερχεται στην αγκαλια μου και θελει να τον κραταω με συγκεκριμενο τροπο, δηλαδη να καθεται ξαπλωμενος στο αριστερο μου χερι! ναι ναι κι ομως! αλλιως τσαντιζεται. αμα δε δεν μπορω να τον κρατησω γιατι εχω δουλεια και παω να τον αφησω κατω, διακινδυνευω τη σωματικη μου ακεραιοτητα! :P
τον πηρα απο το δρομο ομως, οποτε του το συγχωρω το αλητιλικι!:D

Ωραίο θεματάκι..διάβασα όλες τις απαντήσεις και γέλασα πολύ!!:up::up:
Ο λαζαράκος στο θέμα του εκνευρισμού είναι ΒΟΥΔΑΣ.. Αν και είναι τζαναμπέτικο σα γατί είναι λίγα τα πράγματα που τον εκνευρίζουν..
1. όταν μαγειρευει η μαμά και δεν του δίνει μεζε. (στα τρελά του κεφια ανεβαινει στον πάγκο!!)
2. οταν ακούει την φωνή του κτηνίατρου του (εκεί δίνει ρεσιτάλ με χχχχοοουυ και νυχιες!!)
3. οταν χτυπάνε το θυροτηλέφωνο! (στυλώνει τα ματια και είναι έτοιμος για επιθεση αν ακούσει αγνωστα βήματα στη σκάλα..)

Κατά τα άλλα..βουδας! Αρκεί να είναι φαγωμένος !Αμα κλέισει μάτια δεν ξυπνάει εύκολα και δεν τον κουνάς ούτε με γερανό!!! :lol::lol:

Nα σας πω και τι αλλο τσαντιζει τη Leia?Τα παιδια!!!Σημερα ειχε ερθει μια φιλη απο δω με τα 2 της παιδια και μολις την ειδαν της "επιτεθηκαν" με αγκαλιες και χαδια!Μετα το πρωτο τεταρτο ερχοταν πισω μου για να κρυφτει και καθε φορα που την πλησιαζαν τους εκανε χου και γρυλιζε!!Δεν την εχω ξαναδει ετσι!!Ακομα και με εμενα κοντα της,γρυλιζε σα λιονταρακι!!!Απιστευτη....

Nα σας πω και τι αλλο τσαντιζει τη Leia?Τα παιδια!!!
Ναι, ένα θεματάκι με τα παιδιά το έχουν οι περισσότερες γάτες... Λογικό, αν το σκεφτείς, καθώς βλέπουν ξαφνικά να ορμάει κατά πάνω τους ένας μίνι αλαλάζων άνθρωπος που κάνει απότομες χειρονομίες, δεν ξέρει πώς να τις πιάσει, πώς να τις χαϊδέψει κ.λπ. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back