Τι μπορεί να οδήγησε έναν γλυκύτατο γατούλη να γρυλίζει έτσι;

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Το Σάββατο, όταν μια μαθήτρια της μαμάς μου κατέβαινε τις σκάλες, άρχισα να της γρυλίζω και να βγάζω έξω τα νύχια μου.

Τι μπορεί να με οδήγησε σε αυτό; Βέβαια, όταν με έβλεπε μπροστά της μου έκανε ξουτ γιατί είναι προληπτική με της μάυρες γάτες. Αλλά τόσες φορές που μου το έχει κάνει δεν της έκανα τίποτα. Μήπως τη βαρέθηκα;
Μόλις το έμαθε η μαμά κι η αδελφή μου δε μπορούσαν να το πιστέψουν: εγώ που δεν πειράζω ούτε μύγα(εκτός αν είναι για παιχνίδι) να έχω κάνει κάτι τέτοιο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι μπορεί να οδήγησε έναν γλυκήτατο γατούλη να γρυλίζει έτσι;

Κοιτα..ενα ειναι δεδομενο...αβυσσος η ψυχη της γατας...:hehe::hehe::hehe:
Προφανως κατι θα τον ενοχλησε τον μαυρουλη...στην εμφανιση;Στις κινησεις της;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος ξέρει;;
κι εγώ ρωτάω γιατί δεν ξέρω γιατί της επιτέθηκα;
Πάντως είναι τυχερή που δεν της έπιασα το πόδι όπως είχα κάνει στον ξάδερφό μου και δεν του το άφηνα(αυτό όμως ήταν για παιχνίδι)!
Όπως είπες κι εσύ:

'' Άβυσσος η ψυχή της γάτας...''

Κοιτα...το γρυλλισμα και τα νυχια..δεν τα θεωρω,εγω τουλαχιστον, επιθεση.Βασικα..ισως να το εκανε απο φοβο ή ανασφαλεια..:)

όμως γιατί:worry:; αυτή η μαθήτρια έρχεται εδώ περίπου δυο χρόνια και ποτέ δεν έγινε τίποτα. πρώτη φορά έγινε το σάββατο. :hmm:

Καληνύχτα. Τώρα βγαίνω γιατί ακούω να πέφτουν κριτσίνια στο πιάτο μου κι έχω μια λιγούρα...:hehe: :hehe:

μπας και το έκανα για πρωταπριλιάτικη φάρσα;;:)
χρόνια μου πολλά, αύριο πρωταπριλιά έχω γενέθλια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back