ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν ζουσε ο πατσινο,δλδ περσυ.τετοιες μερες δεν τον αφηνα καθολου να βγει,φοβομουν πολυ και φοβονταν κι εκεινος.
τι θελω να πω?θελω να πω πως στα νησια εχουν ορισμενες χαζες συνηθειες το πασχα και γενικα τη μεγαλη βδομαδα,να ριχνουν κροτιδες,δυναμιτες,και αυτοσχεδιους μηχανισμους που ειναι επικινδυνα για τα ζωακια που γυριζουν εξω.
ολα τα κ..λοπαιδα εχουν παρει κι απο ενα πιστολι με την αδεια του μπαμπα τους φυσικα και ριχνουν οπου βρουν,πολλες φορες εχουν και τα ιδια τα παιδια ατυχηματα,οπως κομενα δαχτυλα,και βγαλμενα ματια.
οσων αφορα ομως τα ζωα,κανεις δε νοιαζεται,αν σκοτωθουν η αν τρομαξουν με το θορυβο,και τα πατησει αμαξι,εχει γινει κι αυτο.τα δε σκυλια ολη μερα κλαινε και τρελαινονται,αγριευουν και κυνηγανε κι αυτα τις γατες τετοιες μερες,τα πουλια πετανε σαν τρελα τα καημενα γιατι τα βαζουν κι αυτα στο σημαδι.
ακουω προτασεις και ιδεες,πως μπορω να προστατευσω τ αδεσποτα της αυλης,για τα 4 δικα μου και την τουιτυ,δεν τιθεται θεμα θα ειναι μεσα για πολλες μερες,μεχρι να ξεθυμανουν τα βαρελοτα.απο μεγαλη παρασκευη συνηθως ξεκινανε με τον επιταφειο και τελειωνουν τη δευτερα του πασχα αργα τη νυχτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να τους έχεις αρκετό και θελκτικό (τύπου κονσέρβα) φαγάκι στην αυλή σου ώστε όσο γίνεται να μην προσπαθήσουν να απομακρυνθούν αυτές τις μέρες. Και όσο γίνεται να έχεις τον νου σου για παιδιά, που περνάνε εκεί από την γειτονιά σου, σε περίπτωση που πάνε να πειράξουν κανένα μέσα στην αυλή,να το προλάβεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Όμως τα γατάκια της αυλής σου, φροντισμένα, στειρωμένα και με την αίσθηση ότι "ανήκουν" κάπου πλέον, δεν έχουν λόγο να απομακρυνθούν πολύ, να περιπλανηθούν και να πλησιάσουν στα μέρη όπου υπάρχει εκκωφαντικός θόρυβος από κροτίδες.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι καλη ανασταση σε ολους και χωρις ατυχηματα,ειναι αδικο καθε χρονο να γινονται τοσα δυστυχηματα.
ΥΓ.ευχομαι ο γιος μου οταν μεγαλωσει να μην μου ζηταει τετοιες μ@λ@κιες γιατι θα του κοψω τα ποδια χαχαχαχαααχα!!!!!τον εχω τρομοκρατησει με τους δυναμιτες καλα δε κανω?καλλυτερα χεστης και ζωντανος,αυτο σκεφτομαι.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ο γιος σου όταν μεγαλώσει θα ναι ένα λεβεντόπαιδο και θα τον χαίρεσαι.. από τέτοια στάδια δεν θα περάσει, να μου το θυμηθείς.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Στην αυλή μας έχουμε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους. Κουτιά, μπαούλα και ένα κιβώτιο, το οποίο το έχουμε φτιάξει σαν ντουλάπα. Συνήθως το χειμώνα που κάνει κρύο μπαίνουν μέσα σε αυτά τα αδέσποτα γατάκια και κοιμούνται. Και τώρα την Ανάσταση αν τρομάξουν μπορούν να μπούν μέσα σε κάποιο από αυτά.
Οπότε ίσως αν βάλεις μερικά κουτιά στην αυλή να μπορέσουν να μπουν σε αυτά και να προφυλαχτούν αν τρομάξουν;

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
πλακα-πλακα αν επρεπε να σκοτωσω την τροφη μου,θα ημουν φυτοφαγος!!!!!
το εχω σκεφτει στο μελλον παντως οταν μεγαλωσουν τα παιδια.
φιλια σε ολους!!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χαιρομαι πολυ για τα μικρα σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χρονια πολλα εφη,και του χρονου με υγεια!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα Ρενα μου!Χαιρομαι πολυ για τα μικρα σου!
tomkap
Νεοφερμένο μέλος
Ότι κάναμε και τα Χριστούγεννα, τίποτα απολύτως.Τι μπορούμε να κάνουμε με τις αδέσποτες γάτες το Πάσχα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool