Pocahontas
Δραστήριο μέλος
έχω κάτι ερωτησούλες.
εδώ στη γειτονιά μου ταίζω κάτι γατάκια.
είναι 2 κοπάδια γύρω στς 10 γάτες το καθένα
σε διαφορετικό δρόμο.
τι θα μπορούσα να τα ταίζω εκτός από ξηρά τροφή και γάλα?
επίσης ποια ξηρή τροφή είναι καλή για γατούλες που ζουν στο δρόμο?
αυτή είναι καλή https://www.plus4u.gr/showitem.php?I...=%D4%D1%CF%D6%C7%20CHICKEN%20&%20RICE%207,5KG ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις να συμπληρωνεις και με ωμο κρεας, λαιμους απο κοτα/γαλοπουλα, φτερουγες απο κοτα (ολα αυτα μαζι με τα κοκκαλα, ειναι μαλακα και τα τρωνε με μεγαλη ευκολια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
χμμμ ωμή τροφή στο δρόμο Ηρώ
δεν νομίζω πως είναι σωστό διότι σκέψου τους γείτονες να βρίσκουν κόκκαλα και κρέατα στο δρόμο
επίσης είναι σαν να προκαλεί τους τρελλούς με τις φόλες να γεμίσουν τον τόπο πτώματα
. Εγώ πιστευω πως ΜΟΝΟ ξηρά τροφή πρεπει να κατεβάζουμε στο δρόμο σεβόμενοι την καθαριότητα της πόλης και τη ζωή των αδέσποτων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
και η ξηρα τροφη ειναι επικινδυνη. Φερει σαλμονελλα, αφλατοξιν, μυκητες etc etc
η αδεσποτη γατα δεν τρωει πουλακια και ποντικια; Αυτα δεν προκαλουν προβληματα; Αλλωστε τα κοκκαλα που προανεφερα τρωγονται, δεν τα αφηνουν
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ναι βρε Ηρώ αλλά τα πουλάκια και τα ποντίκια τα πιάνουν ζωντανά ενώ στο ωμό κρέας μπορεί οποιοσδήποτε να βάλει φόλα!!! Στον Καναδά βγάζετε ωμό κρέας στο δρόμο; Γιατί να βγάζουμε εδώ;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
και στην ξηρα μπορει να βαλει κανεις φολα. Πχ βουτας τις κροκετες σε antifreeze και παει η γατουλα

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δίνω κροκέτες με γαρίδα στα αδέσποτα που ταΐζω. Όταν τελειώνουν το φαγοπότι τους τότε παίρνουν σειρά οι δεκαοκτούρες της γειτονιάς
goth
Δραστήριο μέλος
Μπαρβο που ταιζεις τις αδεσποτες γατουλες!!!!Εγω πολλες φορες στις αδεσποτες γατες δινω οτι εχω σχετικα με φαγητο αλλα που να μην ειναι βαρυ για γατισιο στομαχακι π.χ.τατηγανητα και λαδερα καλο ειναι να μην τους τα δινουμε!!!Τωρα, αφου εσυ εισαι διαθεσιμη να πας και να αγοραζεις για αυτα τα γατακια μπορεις να τους παρεις κονσερβουλες που εχουν και πιο πολλες βιταμινες απο την ξηρα τροφη.Επισης, το ανθρωπινο γαλα προκαλει δοιαρρεια στις περισσοτερες γατες για αυτο ή παρε τους απο ενα ειδικο γαλα για γατακια(αν ειναι πολυ μικρα) 'η δινε τους νερο (αν ειναι λιγο μεγαλυτερες).Συγχαρητρια και παλι που νοιαζεσαι για τις αδεσποτες γατες!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τα κρεατα σε μια μερα εχουν σαπισει και βρωμανε και ουτε οι γατεσ μπορουν να τα φανε. Καλο θα ηταν αν μπορουσεσ να στειρωνεσ καποιεσ απο αυτες
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
goth να σαι καλά

τους δίνω γάλα γιατί τους αρέσει πολύ
και επειδή υπάρχουν 3 μικρά γατάκια που δεν έχουν τη μαμά τους
και σκέφτομαι πως χρειάζονται και λίγο γαλατάκι.
kounelaki
τ αστείο είναι ότι δε τρώνε τις φθηνές
μόνο
Friskies και Whiskas.
γιαυτό ρωτάω αν η advance είναι καλή.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα efoulito.
Mπορείς αν θέλεις,να αρχίσεις ανακατεύεις την καινούργια-φθηνή με την παλιά-ακριβότερη τροφή που τους έδινες,αρχίζοντας με μικρή ποσότητα της καινούργιας και σταδιακά αύξανε την ποσότητα,έτσι θα το συνηθίσουν,γιατί η καινούργια γεύση θα μπερδεύεται με την παλιά

Μπράβο σου πάντως που φροντίζεις και τα αδεσποτάκια.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εκτος απο τροφη δινε τους και νερο. Ειναι στον δρομο τα αμοιρα και με την ξηρα τροφη υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να παθουν αφυδατωση, κυριως το καλοκαιρι.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
το νερό είναι αυτονόητο

μπορώ να τους κάνω αποπαρασίτωση με χαπάκι ή σιροπάκι?
καλό δε θα τους κάνει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και βεβαια..παντα με τις οδηγιες του γιατρου φυσικα..

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ωραία

ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool