Τι μυρωδιά είναι αυτή ΙΟΥ!!!

Επειδή... λίγοι το ξέρουν λίγοι το ζητάνε.... πρέπει να το παραγγείλεις...;);)

Γράψε απορίες... μην ξεχάσουμε τίποτα... και πηροβόλησέ με ( από κοντά!!!):up::up::lol::lol:

Το φοβερό πέτ σοπ που έχω επιλέξει ΝΑΙ ΦΕΡΝΕΙ!!!Ρώτησα..Τιμή δεν ρώτησα αλλά δεν πειράζει μου κάνει και φιλικές τιμές γιατι περνάω συνέχεια από εκει(τους έχω πρήξει!!:redface: αλλά και χρυσώσει!!!:D)το λουράκι μου το έδωσε πιο φτηνά το τρίτο που πήρα!!Και με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αν και βρωμιαρηδούληδες(μόνο αν μας μυρίσετε)είμαστε κούκλοι με το καινούριο πράσινο λουράκι μας!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!αυτο το ειχα παθει και εγω πριν απο 4 χρονια με ενα θυληκο γατι!!δοκιμασα και εγω διαφορες τροφες λλα τιποτα εμπαινε μεσα και με το που εβγαζε τα αερια σοθωλονε ο τοπος!!την ειχαμε βγαλει ζορο ετσι και την αμολουσε επρεπε να βγεις απο το δωματιο!!ο κτηνιατρος μου ειπε να αλλαξω τροφες αλλα τιποτα δεν εγινε δεν ηταν στειρωμενο αλλα προερχοταν απο τον ποπο πηγαινε το σε κτηνιατρο μπορει να ξερει κατι παραπανω οτι και να σου πουμε τωρα αμα δεν το πας στον κτηνιατρο για εξετασεις δεν βγαινει τιποτα.Αν και σε εμας ηταν ολες υπεροχες απλα ειχε αυτη την ιδιετεροτητα !!!!!

Εγώ νομίζω ότι την βρήκα την λύση!!!Έκοψα μαχαίρι τα όχι και τόσο νόστιμα ουίσκας και από εκείνη τη μέρα ο Μάπας μου είναι πολύ καλύτερα..Για να δούμε!!Τα φρίσσκις που χρησιμοποιούμε τώρα είναι μια χαρά!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρθα... είδα και ΔΕΝ μύρισα τίποτα!!!!! :(

όλο υποσχέσεις είσαι!!!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μάρτυρας μου η Τζούλια, ναι !ΆΛλαξα τροφή και όλα μια χαρά..Τζούλια το μάθαμε το κόλπο σας και το κάνουμε και εμείς "πρρρρρρρ" σαν την γατομανούλα και έρχονται τρέχοντας..:PΤην επόμενη φορά θα σε κερδίσω εγώ στις γατοαγκαλιές!!!:mad:Α!Και σε περιμένουμε και στο καινούριο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ σπίτι!!:up:

Κατερινάκι, πέρα από το πρόβλημα του παιδιού, που είναι πράγματι σοβαρό (έστω και μόνο οσφρητικώς!!!), εγώ -σε καλό να μου βγεί- διασκεδάζω και με την όλη συνομιλία και το χιούμορ σας:D:D:D ,νάστε καλά και εύχομαι να βρεθεί λύση και για τον βρωμοπισινάκο:up:

Ελένη μου αυτό είναι το ωραίο εδώ..έχουμε όλοι τον δικό μαας τρόπο για να λύνουμε προβλήματα, άλλος με χιούμορ, άλλος με συμπόνοια, άλλος με δεν ξέρω γω τι!!΄Χαίρομαι που διασκεδάζει και κάποιος ανάμεσα μας..γιατί προσωπικά αν έμενες στο ίδιο δωμάτιο με τον ΄Μάπα όταν έτρωγε την άλλη τροφή..πωωωωω!!:lol::lol:Μου την είχε πει και ο φίλος μου:"μυρίζεις κάπως παράξενα"και του λέω "όχι!μυρίζω μαποπωπούλικα", και ότι κατάλαβε!!!:lol::lol::lol:Με έστειλε για μπάνιο ο Μάπας μου μετά από αυτό!!!:confused:Βγήκε και κάτι καλό!!:lol:

καλημέρα, δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά ειμαι σχεδόν σίγουρη για το τι έχει και δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος άλλος!γύρω από τον πρωκτό υπάρχουν οι περιπρωκτικοί αδένες, αυτοί λιπαίνουν την περιοχή ώστε τα ζώα να αφοδεύουν χωρίς πόνο, γιατί στο παρελθόν λόγω της τροφής ριχαν σκληρά κακά:)λόγω του ότι όμως αλλάξαμε τις διατροφικές συνήθειες των ζώων αυτοί οι αδένες μαζεύουν αυτο το λιπαντικό υγρό γιατί στο άδειασμα βοηθούσε οτι πιέζονταν απο τα σκληρά κακά και άδειαζαν!το ίδιο συμβαίνει και στα σκυλιά;)αυτο το υγρό δεν φανταζεστε πως βρωμαει, λοιπόν το γατούλι μάλλον έχει λίγο γεμισμένους αδένες, τώρα είτε θα πας στον κτηνίατρο ή μονη σου θα τους αδειάσεις!αν θες μπορω να προσπαθήσω να στο περιγράψω

Αυτο μάλλον θα βρωμάει πολύ... Εγώ το κακόμοιρο το δικό μου, μία δύο φορές που του συναίβει το έκανα μπάνιο με συνοπτικές διαδικασίες. Πρέπει να ομολογίσω ότι του έδινα ξηρά τροφή γουίσκας εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν μόνο ότι μύριζε άσχημα ο πωπούλης του, του προκαλούσαν και φρικτά αέρια και αλοίμονο σε όποιον τύχαινε να κάθεται κοντά του την ώρα που άδειαζε τα αέρια στο σπίτι..... τι να πώ....

καλημέρα, δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά ειμαι σχεδόν σίγουρη για το τι έχει και δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος άλλος!γύρω από τον πρωκτό υπάρχουν οι περιπρωκτικοί αδένες, αυτοί λιπαίνουν την περιοχή ώστε τα ζώα να αφοδεύουν χωρίς πόνο, γιατί στο παρελθόν λόγω της τροφής ριχαν σκληρά κακά:)λόγω του ότι όμως αλλάξαμε τις διατροφικές συνήθειες των ζώων αυτοί οι αδένες μαζεύουν αυτο το λιπαντικό υγρό γιατί στο άδειασμα βοηθούσε οτι πιέζονταν απο τα σκληρά κακά και άδειαζαν!το ίδιο συμβαίνει και στα σκυλιά;)αυτο το υγρό δεν φανταζεστε πως βρωμαει, λοιπόν το γατούλι μάλλον έχει λίγο γεμισμένους αδένες, τώρα είτε θα πας στον κτηνίατρο ή μονη σου θα τους αδειάσεις!αν θες μπορω να προσπαθήσω να στο περιγράψω

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.:)Τους άλλαξα την τροφή..αν δεν το έχεις διαβάσει όλο το θέμα θα σου πω απλά ότι λόγω οικονομίας τους ταίζω(έχω 2 γατάκια το αρσενικό παρουσιάζει το πρόβλημα) 15γρ Χιλς και 35 γρ μια άλλη τροφή που την εναλλάσσω για να έχουν ποικιλία..

Τελικά φαίνεται οι γάτες δεν θέλουν ποικιλία και από τρεις συν μία την Χιλς τους τις ελάττωσα σε 2 συν την Χιλς.Τη μία βδομάδα έβαζα Χιλς και πουρίνα, την άλλη Χιλς και Φρίσκις και την άλλη Χιλς και Ουίσκας.Στην εβδομάδα με τα Ουίσκας η μυρωδιά ήταν ανυποφωρη!Αυτήν την βδομάδα που τους δίνω φρίσκις δεν μου μυρίζει τίποτα.Επίσης φαίνεται να έχουν σφίξει και τα ελαφρώς μαλάκα κακάκια του.Κόβω την Ουίσκας,κρατάω την φρίσκις και θα δω τι θα γίνει κ με την πουρίνα..:hmm:

Αυτό με τους αδένες δεν θα έπρεπε να μυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ???Εμένα τώρα δεν μου μυρίζει καθόλου ο Μάπας!!!:up:

Αυτο μάλλον θα βρωμάει πολύ... Εγώ το κακόμοιρο το δικό μου, μία δύο φορές που του συναίβει το έκανα μπάνιο με συνοπτικές διαδικασίες. Πρέπει να ομολογίσω ότι του έδινα ξηρά τροφή γουίσκας εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν μόνο ότι μύριζε άσχημα ο πωπούλης του, του προκαλούσαν και φρικτά αέρια και αλοίμονο σε όποιον τύχαινε να κάθεται κοντά του την ώρα που άδειαζε τα αέρια στο σπίτι..... τι να πώ....

Κάτι γίνεται με την ουίσκας μάλλον!:hmm:Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Θα δω και με την πουρίνα και ίσως γράψω και κριτική για την τροφή αυτή που δεν έχει γράψει κανείς ως τώρα, γιατί μου φαίνεται απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και την καταβροχθίζουν με πολύ όρεξη!!:)

καλα σαφως οι κακες τροφες δεν κανουν καλο, αλλα οι γατες γενικως δεν εχουν αερια στο εντερο...εγω δεν εχω μυρισει ποτε γατα λόγω αερίων, τωρα τι να σου πω....

καλα σαφως οι κακες τροφες δεν κανουν καλο, αλλα οι γατες γενικως δεν εχουν αερια στο εντερο...εγω δεν εχω μυρισει ποτε γατα λόγω αερίων, τωρα τι να σου πω....

Και εμένα δεν μου φαίνεται για αέρια..Αλλά μια ενοχλητική μυρωδιά σε εκείνο το σημείο!Δεν ξέρω πάντως τι μπ[ορεί να είναι, υποθέτω ότι είναι η τροφή..δενξέρω όμως..:hmm:

Είσαι τυχερή... Φρέσκος Prince :sick: Μάρτη μήνα άφηνα ένα παράθυρο μόνιμα ανοιχτό... Ευτυχώς μόλις άλλαξα την τροφή σταμάτησε...

Παιδιά είναι σίγουρα η τροφή έχουν περάσει πόσες μέρες και δεν μου έχει ξαναμυρίσει!Σας ευχαριστώ όλους πάλι!!!:DΤώρα τελειώνει και η Φρίσκις και θα τους δώσω και την πουρίνα που ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!;)Θα ενημερώσω σύντομα!

Πάει..... δεν θα την ζήσω την εμπειρία.....:(:lol::lol:

Αγοράσαμε αποκλειστικά πουρίνα και φρισκις μαζί με την Χιλς και ...ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ...Μπορεί η μυρωδιά η απαίσια να ήταν εξ αιτίας των ουίσκας όμως η πουρίνα δημιούργησε πρόβλημα και στο Ηλιάκι μου..:(Δεν πειράζει..Έχω 3 σακουλάκια πουρίνα για όποιον θέλει και δεν έχει πρόβλημα το γατάκι του(νομίζω ότι είναι και άκρως παχυντικά τα συγκεκριμένα) και σταματάμε τα πειράματα..μόνο φρίσκις από δω και πέρα με μια ποσότητα χιλς για θρεπτικά συστατικά!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back