Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιπλεον ειχα αγορασει κ αεροπορικο που δεν επαιρνε ακυρωση κ πηγα στην Κω μια βδομαδα-(κι αλλα λεφτα).
Πρεπει να παω για το εμβολιο της μικρης(ευτυχως η στειρωση αργει ακομα) και οι τροφες μολις τελειωσαν...Δεν εχω μιααααααααααα
Ουφ τα ειπα ολα και ξαλαφρωσα

Τελος του μηνα θα παρω το επιδομα ανεργιας αλλα εχω πολλα να καλυψω,
τι να τους δωσω μεχρι τοτε?
ελπιζω τελος του μηνα να μπορεσω να τους παρω τροφη αλλιως αρχες-μεσα του επομενου.
Τι ειναι προτιμοτερο?
να αργησω το εμβολιο(δεν μου αρεσει σαν ιδεα)
η να παρω χαμηλοτερης ποιοτητας τροφη?
τι τροφη να παρω?
η Ηρα ειναι 3 μηνων
ο Σανταμ 1 ετους στειρωμενο
Αισθανομαι χαζη που στριμωχτηκα τοσο πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω απλα..δεν θα πηγαινα για καφε..ή δεν θα αγοραζα για κανα μηνα γυαλια ηλιου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτα την Εβελυν απο που πηρε την τροφη την Equilibrio, που την βρηκε προσφορα 2 ευρω νομιζω καπου εκει στην Πατρα. Εχει σιτηρα μεσα, αλλα εχει και πολυ πρωτεινη και τα χορταινει, και εχω δει μεγαλη διαφορα στο τριχωμα του Μικοτο ενα μηνα τωρα που του την δινω, και στα κακα του, που ειναι πιο λιγα, και λιγοτερο μυρωδατα απο οτι ηταν με την Οριτζεν (θεος φυλαξει, παραφυλουσα να δω ποτε θα χ*σει για να τα μαζεψω αμεσως, ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ) Εχει και για στειρωμενα και για γατακια. Δεν ειναι οριτζεν και ακανα, αλλα ειναι καλη και θα γλιτωσεις 50 ευρω για ενα μηνα! (βαζω δυο χωριστες τροφες για το στειρωμενο και για το μωρο)
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν παω για καφε...αληθεια...οποιος θελει να με δει ερχεται σπιτι...και το ταξιδι δεν το ακυρωσα γιατι θα εχανα το εισητηριο
οσο για τα γυαλια...αν κανω και βγω εξω χωρις γυαλια επαθα πονοκεφαλο σε χρονο dt εχω μεγαλο προβλημα....
ειλικρινα ξερω οτι φαινεται αστειο αλλα ισχυει
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311193:Ρωτα την Εβελυν απο που πηρε την τροφη την Equilibrio, που την βρηκε προσφορα 2 ευρω νομιζω καπου εκει στην Πατρα. Εχει σιτηρα μεσα, αλλα εχει και πολυ πρωτεινη και τα χορταινει, και εχω δει μεγαλη διαφορα στο τριχωμα του Μικοτο ενα μηνα τωρα που του την δινω, και στα κακα του, που ειναι πιο λιγα, και λιγοτερο μυρωδατα απο οτι ηταν με την Οριτζεν (θεος φυλαξει, παραφυλουσα να δω ποτε θα χ*σει για να τα μαζεψω αμεσως, ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ) Εχει και για στειρωμενα και για γατακια. Δεν ειναι οριτζεν και ακανα, αλλα ειναι καλη και θα γλιτωσεις 50 ευρω για ενα μηνα! (βαζω δυο χωριστες τροφες για το στειρωμενο και για το μωρο)
Ρε συ αφροδιτη ειχες το ιδιο προβλημα χεσ@ματος με τον μικοτο?
λεμε για ακραια μποχα με την οριτζεν, νομιζα οτι μονο σε μενα συμβαινει....
Equilibrio λοιπον ε???
εχει και για μωρα?
ελπιζω να μην εχουμε διαρροιες.....
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εquilibrio για γατακια του ειχα παρει με το που τον πρωτοπηρα, πριν μπω στο σαητ και δω για τις καλες τροφες. Tην ετρωγε με παρα πολυ ορεξη, και τοτε τα κακα του δεν μυριζαν καθολου, οτι και να τρωγε
Δεν μου εκανε διαρροιες εμενα, δες και εσυ. Αλλα κανε μια σταδιακη αλλαγη στην τροφη, αλλιως μπορει να δεις διαρροια ασχετως ποιοτητας τροφης. Βαλε μισο μισο μερικες μερες και μετα μονο equilibrio. Και με την Οριτζεν και με την Ακανα, εκτος απο οτι δεν τις ετρωγε με τιποτα, τα κακα του μυριζαν παααρα πολυ ασχημα. Εχω στην τουαλετα την αμμο του, και παλι μυριζε ολο το σπιτι. Ειχε και αερια, που ειναι σημαδι οτι τον πειραζε στο στομαχι. Και ειχε γινει το τριχωμα του, που ηταν υπεροχο, τραχυ
Συχτηρια, και ειναι και καλες τροφες υποτιθεται. Προτιμουσε να καθεται νηστικος. Εγω αυτες τις τροφες δεν τις ξαναπαιρνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα ρε,τετοια διαφορα?κι εμενα στα κακα και στο τριχωμα ειχε διαφορα...την ακανα δεν την τρωει ενω με οριτζεν δεν εχει προβλημα...
τωρα τι δινεις?
με το που μου ειπες να ρωτησω την εβελυν και ειδα το ποστ με πηρε τηλ.
μου προτεινε να μου δωσει καποιες συσκευασιες που εχει αλλα μου ειπε οτι μαλλον θα ειναι δυσκολο να την ξαναβρω κ αντιπροτεινε την purina tonus urinary...
εχουν διαφορες μεταξυ τους?απο τιμες?
Και στη μικρη τι να δωσω?
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ τωρα ειδα τις τιμες στα σχετικα θεματα....
My Amelie
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά έχω εκπλαγεί τι μπορεί να φάει η δική μου γάτα!!!

Το καταλάβαμε τυχαία,όταν το χειμώνα καθάριζα λάχανο για σαλάτα στην κουζίνα και μου έπεσε λίγο κάτω....
κάποια στιγμή βλέπω την Amelie, (η οποία είναι μες στα πόδια μου μονίμως στην κουζίνα), κάτι να τρώει!

Λέω κι εγώ κανένα ζουζούνι θα βρήκε !

Κοιτάζω καλύτερα.............τι να δω!!!!
Η Amelie έτρωγε..........ΛΑΧΑΝΟ!!!!!!!

Από τότε λοιπόν διαπίστωσα τις παράξενες διατροφικές συνήθειες της μικρής μας!!!!
Τρώει ποπ κορν, κεράσια (καθαρισμένα παρακαλώ), και............καρπούζι!!! Ω ναι!!!

Και είσης δεν της αρέσει ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με χοιρινο-μοσχαρίσιο κρέας, αλλά αντίθετα το αγαπημένο της
είναι κοτόπουλο, πατάτες, και γαλοπούλα!!!!! Μας έχει....κουφάνει τελείως η Amelie!!!!!!!
Γι'αυτό σκέψου να της δώσεις κάτι που ήδη έχεις στο σπίτι σου και δεν έχεις σκεφτεί ότι το τρώει!!!
Δοκιμασέ το!!!!....Μπορεί να εκπλαγείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μια γάτα μπορεί να φάει "φαγητά" που ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσες να φανταστείς!!!!
Βασικά έχω εκπλαγεί τι μπορεί να φάει η δική μου γάτα!!!
Το καταλάβαμε τυχαία,όταν το χειμώνα καθάριζα λάχανο για σαλάτα στην κουζίνα και μου έπεσε λίγο κάτω....
κάποια στιγμή βλέπω την Amelie, (η οποία είναι μες στα πόδια μου μονίμως στην κουζίνα), κάτι να τρώει!
Λέω κι εγώ κανένα ζουζούνι θα βρήκε !
Κοιτάζω καλύτερα.............τι να δω!!!!
Η Amelie έτρωγε..........ΛΑΧΑΝΟ!!!!!!!
Από τότε λοιπόν διαπίστωσα τις παράξενες διατροφικές συνήθειες της μικρής μας!!!!
Τρώει ποπ κορν, κεράσια (καθαρισμένα παρακαλώ), και............καρπούζι!!! Ω ναι!!!
Και είσης δεν της αρέσει ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με χοιρινο-μοσχαρίσιο κρέας, αλλά αντίθετα το αγαπημένο της
είναι κοτόπουλο, πατάτες, και γαλοπούλα!!!!! Μας έχει....κουφάνει τελείως η Amelie!!!!!!!
Γι'αυτό σκέψου να της δώσεις κάτι που ήδη έχεις στο σπίτι σου και δεν έχεις σκεφτεί ότι το τρώει!!!
Δοκιμασέ το!!!!....Μπορεί να εκπλαγείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
αυτα δεν ειναι τροφη για γατα...καλο θα ειναι να μπεις στα σχετικα αρθρα,και να διαβασεις τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται να δινουμε στις γατες..πολλα μπορουν να επιφερουν ακομα και το θανατο..δεν επιτρεπεται να δινουμε στη γατα μας πραγματα που δεν το εχουμε ψαξει επιστημονικα αν επιτρεπεται..επισης να θυμισω οτι η γατα ειναι εντελως σαρκοφαγο,οχι φυτοφαγο ουτε παμφαγο...

να σημειωσω επισης οτι το αλατι απαγορευεται στις γατες,τα αλλαντικα..καιν παρα πολλα αλλα
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα συμφωνω με την προλαλησασα...
επισης το γεγονος οτι οι γατες δοκιμαζουν απο περιεργεια δεν πρεπει να συγχεεται με τη διατροφη...
εγω τους εδωσα παλι χτες σουβλακι κοτοπουλο,το βαλανε στο στομα κ μετα το φτυσανε!!!!!(τον γυρο πριν καμια βδομαδα ουτε να τον κοιταξουν)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σαν μεζεδολιχουδια μια στο τοσο μπορεις να δωσεις κανενα αλαντικουλι αλλα σε καθημερινη λαχανικα φρουτα κλπ δεν πρεπει να δινεις...
βασικα συμφωνω με την προλαλησασα...
επισης το γεγονος οτι οι γατες δοκιμαζουν απο περιεργεια δεν πρεπει να συγχεεται με τη διατροφη...
εγω τους εδωσα παλι χτες σουβλακι κοτοπουλο,το βαλανε στο στομα κ μετα το φτυσανε!!!!!(τον γυρο πριν καμια βδομαδα ουτε να τον κοιταξουν)
οπως τα λες...να θυμισουμε οτι τα περισσοτερα σκυλια λατρευουν το παγωτο σοκολατα..ειναι ομως καταστροφικο για την υγεια τους..θανατηφορο θα ελεγα..
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ηξερα ωστοσο οτι υπαρχει και η αντιστοιχη και για μωρα,θα το ψαξω και μαλλον αυτη θα δωσω

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

αν ξερει κανεις προμηθευτη μου λεει
aporw
Διακεκριμένο μέλος
α,να πω οτι Εquilibrio δεν βρισκω στην πατρα,και π πετσοπας που την εφερνε δεν θα την ξαναφερει
αν ξερει κανεις προμηθευτη μου λεει
η tonus ειναι μια οικονομικη λυση! καθως και η brekkies!(αν το γραφω σωστα!
)Μην αγχωνεσε! δεν θα παθουν τιποτα αν φανε χαμηλοτερης ποιοτητας τροφη για καποιο διαστημα!
Εχουν μεγαλωσει γατια τρωγοντας frieskies και φτασανε 15 χρονων!Οσο για τα γυαλια σου και τα σχετικα φυσικα και πρεπει να τα αντικαταστησεις! μην κανεις οικονομια στην υγιεια σου!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
η tonus ειναι μια οικονομικη λυση! καθως και η brekkies!(αν το γραφω σωστα!)
Μην αγχωνεσε! δεν θα παθουν τιποτα αν φανε χαμηλοτερης ποιοτητας τροφη για καποιο διαστημα!Εχουν μεγαλωσει γατια τρωγοντας frieskies και φτασανε 15 χρονων!
Οσο για τα γυαλια σου και τα σχετικα φυσικα και πρεπει να τα αντικαταστησεις! μην κανεις οικονομια στην υγιεια σου!![]()

προσπαθω σιγα σιγα κ τα μαζευω....πηρα (μαλλον μου πηρε η εβελυν)για τον σανταμ equilibrio κι εγινε χαμος!!!!του αρεσε πολυ
ενω η tonus δεν της πολυαρεσε της μικρης
κι εγω πιστευω οτι για καποιο χρονικο διστημα δεν θα παθουν τπτ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
προσπαθω σιγα σιγα κ τα μαζευω....
πηρα (μαλλον μου πηρε η εβελυν)για τον σανταμ equilibrio κι εγινε χαμος!!!!του αρεσε πολυ
ενω η tonus δεν της πολυαρεσε της μικρης
κι εγω πιστευω οτι για καποιο χρονικο διστημα δεν θα παθουν τπτ![]()
ναι καλε..μην εχεις αγχος...
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ασχετο "παντως εμενα το πετα στην γατα να φαει οτι να ναι" μου θυμιζει τις γιαγιαδες στα χωρια που τους πετανε αποφαγια...μια γατα που τρωει τετοια φαγητα 100% εχει χοληστερινες και αλλα τοσα.. και δεν μιλαω για τροφες οπως νεροβραστο κοτοπουλο αλλα ολα τα λιπη ..τις πατατες κτλ..
φανταζομαι οτι θα μιλας για τα..κερασια και τα ποπ κορν...ε;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool