Τι να είναι η αντίδραση αυτή;

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Γεια σας παιδια!Γυρισα χθες απο μινι διακοπες στη Χαλκιδικη+θελω να σας περιγραψω την αντιδραση του Μινωα να μου πειτε τι κανουν εσας.Λοιπον...Εγω εφυγα τεταρτη και ο Παναγιωτης ηρθε την Παρασκευη.Δηλαδη ο Μινωας εμεινε μονος του 3 ολοκληρες μερες.Φαγητο+νερο πολυ βεβαια αλλα την αμμο τη βαλαμε μεσα στο σπιτι (ενω την εχουμε στη βεραντα).Χθες γυρισαμε 1 το βραδυ+ολο το βραδυ ειχε παθει κριση...Νιαουριζε συχνα ερχοταν τρεχοντας+μου τριβοταν με μανια στο προσωπο,ετρεχε απο εδω ετρεχε απο εκει τριβοταν και γουργουριζε συνεχεια ξανανιαουριζε ξαναετρεχε,ξανατριβοταν,ξαναγουργουριζε...ολο το βραδυ ετσι περασε...Σαν να ειχε πιει εκσταση...Τι επαθε το καημενο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανώς του λείψατε του καημένου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι επαθε το καημενο???
Χάρηκε καλέ που γυρίσατε!! :D
Επίσης, το πιθανότερο είναι να μην έκανε και πολλά πολλά τις μέρες που λείπατε και έβγαλε όλη του τη συσσωρευμένη ενέργεια χτες το βράδυ.

σίγουρα νόμιζε πώς δεν θα ξαναγυρίζατε και γιαυτό έκανε τέτοιες χαρές που σας είδε:P:P!!!
Εμένα ο Φρού τη πρώτη φορά που έλειψα, όταν γύρισα νιαούριζε όλη νύχτα !! μάλλον με "έψελνε" που τον άφησα μόνο!!:P:P Μετά συνήθησε:D

Ναι συφωνω με την μιμικακι! Και εμας ο Σαββας τρομαζει οτι τον αφησαμε και ειναι μες στην τρελλη χαρα οτι γυρισαμε!!!

Χάρηκε τόσο πολύ που σας είδε που του βγήκε όλη αυτή η αγάπη, ίσως 3 μέρες μόνος του κατάλαβε ότι χωρίς εσάς δεν μπορεί.:happy:

Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση είχε. Του λείψατε. Ήταν και η πρώτη φορά που τον αφήσατε μόνο...

εμενα μια φορα το σκυλι μας κατουρηθηκε πανω της οταν μας ειδε (λυπαμε βεβαια 15 μερες)! χα χα χα:):lol::lol:

Μια χαρά σας βρίσκω. Εμένα ο Μαντού μου κρατάει μούτρα 2-3 μέρες και με ταράζει και στα μπινελίκια:(:redface::rolleyes:

Χαρουλες εκανε ο καημενος.....
:):):)
Του λειψατε!!!!!!
Νερινα, ο καθενας με το χαρακτηρα του :):) Ακομη και με μουτρα, αγαπη εκφραζει (αλλιως δεκαρα δεν θα εδινε αν λειπατε ;))

Ειναι πολυ φυσικο για γατο που ειναι μονος του... αν του παρετε αλλο γατακι θα μπορειτε να τον αφηνετε πολυ πιο ανετα και γι αυτον και για σας μονο στις διακοπες , σκεφτειτε το...

Ax Γιασμιν εγω συνεχεια λεω στον αρ/κο μου να παρουμε δευτερο αλλα δε θελει γιατι θα γινεται χαλια το σπιτι λεει.Αλλα του ειπα οτι αν βρω (ως συνηθως) κατω καποιο μικρο γατακι θα το παρω +θα το κρατησουμε.Αφου τριγυρναω στις γειτονιες να βρω καποιο...Σιγουρα καποια στιγμη θα γινει και αυτο!
Οσο για τον Μινωα ,αυτες τις 2 μερες που γυρισαμε εχει γινει 100 φορες πιο τρυφερος και χαδιαρης.Οπου παμε μας παιρνει απο πισω και τριβεται και γουργουριζει ολη την ωρα+μονο που τον κοιταμε.
Ο Παναγιωτης μου λεει "τελικα και ο Μινωας σαν τις γυναικες ειναι θελει να τον γραφεις που και που για να σε αγαπαει περισσοτερο"...ΧI,XI!!!

Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση είχε το γατάκι! Όλοι έτσι δε κάνουμε (περίπου) όταν βλέπουμε κάποιον που αγαπάμε μετά από πολύ καιρό; Εμένα πάντως ο Franky το συνήθως όταν επιστρέφω από διακοπές κάνει επίθεση στα πόδια μου και φτύνει τις βαλίτσες!!!!
Εδώ τώρα που ετοιμάζομαι να φύγω, κάθεται μέσα στη βαλίτσα και πετάει απ' έξω τα ρούχα μας! :lol: Μήπως προσπαθεί να πει κάτι:blink::blink::blink:

Μάλλον του λείψατε πάρα πολύ...!Πως αλλιώς να το δείξει ο καημενούλης; Όταν ήμουν φοιτήτρια και αναγκαζόμουν Σ/Κ που κατέβαινα Βόλο να αφήνω τον Ορφέα μόνο του στο διαμέρισμα, όταν γύριζα έκανε σαν τρελός.Εμένα βέβαια μου έκανε και ζημιές, πέρα απο τις αγαπούλες..Το σπίτι ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back