Τι να κάνεις όταν βαριέσαι...

Εγώ χθες που είχα άπειρο χρόνο μετά την δουλειά…..καθάρισα το σπίτι!
Αλλά μάλλον δεν συνιστάται κάτι τέτοιο για να περνά κανείς τον ελεύθερο χρόνο του, ε;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα για να χαλαρωσεις ειπαμε επεισης μου αρεσουν τα παιχνιδια πολυ και εχω κολλησει με ενα mmrpg shaiya free ειναι δεν πληρωνεις συνδρομη και εχουμε guild kai forum ελληνικο εχει αρκετη πλακα σε οποιον αρεσουν τα παιχνιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ,κι εγω Αιγοκερακι ειμαι Κατερινακι,ασ'τα..:/:Μας εχει φαει αυτο το γραψε-γραψε..

Πωωωω ναι ρε συ.!!!Πολύ οργάνωση και χαμός!!!!:lol::lol::lol:

Κι εγω με τα αγορια μου σπιτι σπανια βαριεμαι πια,μονο που τελευταια......βαριουνται αυτα..!:blink:Καλα,αυτο με τα λουρακια ξαναπεσ'το!Εγω τα εχω με λουρακια οταν τα βγαζω στο μπαλκονι κ ολη την ωρα πρεπει να τα ξεμπλεκω,μαλλιοκουβαρα γινονται!!:redface::lol::lol:

Παιδιά εμένα αυτό με τα λουράκια δεν μου κάθισε καθόλου καλά..Αντί να καταλάβουν όλο σερνόντουσαν στο πλακάκι και τριβότουσαν για να φύγει το κακό κολάρο!!!!!! :/:Κι έτσι βεράντα ΓΙΟΚ!!!Έχει και ο από πάνω μου αμέτρητα ζουζούνια και η κτηνίατρος μου είπε καλύτερα να μην βγαίνουν γιατί αυτή η ώρα μας έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα!!!!!!!:(:mad:Τώρα που θα πάω στο καινούριο σπίτι ελπίζω να μην υπάρχει θέμα!!!;)

Και κάτι για να μην βαριέστε...Γεωργία μου μέχρι κι εκεί έχω φτιάξει πρόγραμμα..
1.Παιχνίδια στο κομπιούτερ
2.αλλαγές στα ρούχα(εγώ γράφω και ζωγραφίζω τις μπλούζες και προσθέτω μπιχλιμπίδια σε ζώνες και κοσμήματα)
3.Φτιάχνω καλούδια από κλωστές κυρίως ζώνες και βραχιολάκια(κάποτε μου άρεσε και το πλέξιμο αλλά παίρνει ΠΑΡΑ πολύ ώρα)
4.Έχω ένα πιανάκι από 6 χρονών που παίζω μελωδίες
5.Διαβάζω ερωτήσεις από το Trivial Persuit
6.Ζωγραφίζω
7.Γράφω γράμματα σε φίλους από το εξωτερικό
8.Μαγειρεύω
9.Βλέπω ταινίες
10.Φτιάχνω το δωμάτιο μου
11.Διαβάζω Περιοδικά

Βέβαια όλα αυτά δεν τα κάνω πλέον γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ούτε για τις υποχρεώσεις μου....Αλλά ΟΛΑ θα αλλάξουν σύντομα!!!!

Και κάτι για να μην βαριέστε...Γεωργία μου μέχρι κι εκεί έχω φτιάξει πρόγραμμα..
1.Παιχνίδια στο κομπιούτερ
2.αλλαγές στα ρούχα(εγώ γράφω και ζωγραφίζω τις μπλούζες και προσθέτω μπιχλιμπίδια σε ζώνες και κοσμήματα)
3.Φτιάχνω καλούδια από κλωστές κυρίως ζώνες και βραχιολάκια(κάποτε μου άρεσε και το πλέξιμο αλλά παίρνει ΠΑΡΑ πολύ ώρα)
4.Έχω ένα πιανάκι από 6 χρονών που παίζω μελωδίες
5.Διαβάζω ερωτήσεις από το Trivial Persuit
6.Ζωγραφίζω
7.Γράφω γράμματα σε φίλους από το εξωτερικό
8.Μαγειρεύω
9.Βλέπω ταινίες
10.Φτιάχνω το δωμάτιο μου
11.Διαβάζω Περιοδικά

Βέβαια όλα αυτά δεν τα κάνω πλέον γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ούτε για τις υποχρεώσεις μου....Αλλά ΟΛΑ θα αλλάξουν σύντομα!!!!
1.Δεν εχω κομπιουτερ στο σπιτι...κλαψ!
2.Θελω πολυ να σχεδιασω(ειμαι σχεδιαστρια μοδας κανονικα),αλλα θελω χρονο και δεν το εχω δυστυχως...
3.Αχ!Θελω πολυ να βρω καποιον να μου μαθει να πλεκω!!Εχω κατι φοβερες ιδεες για πλεκτα,αλλα μονο μονη μου θα μπορουσα να τα βγαλω..:/:
4.Εχω 2 χρονια να παιξω πιανο...θελει και κουρδισμα τωρα που το σκεφτομαι..:hmm:Καλη ιδεα,να φρεσκαρω και το ρεπερτοριο!!:D
5.Απο περιοδικα,παντως,διαβαζω το Mystery και απο βιβλια παλευω τον Κωδικα DaVinci στα Αγγλικα...
6.Αυτο παει με το 2.
7.Αχ,αλληλογραφουσα κι εγω με παιδια απο το εξωτερικο οταν ημουν μικροτερη...Τι καλα που ηταν...:rolleyes:
8.Καλα,με το μαγειρεμα εχω αποκτησει πολυ καλη σχεση τελευταια..
9.Κι εγω τρελαινομαι για ταινιες,ειδικα τρομου!!
10.Μμμμμ...με το συμμαζεμα δεν εχω καλη σχεση....αναγκαστηκα το κανω...:down:
11.Αυτο παει με το 5.
Ε,τι σου ειναι αυτες οι Αιγοκερινες!Τς,Τς,Τς!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back