Τι να κάνω;; Βοήθεια!

Θα την κρατησεις τελικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες το βράδυ κάναμε απίστευτα παιχνίδια και κοιμήθηκε στον καναπέ!!!Εχει αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και δεν φοβάται πια το σπίτι!Επίσης , της έχω μονίμως ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα , έτσι μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει !!!Δεν νιαουρίζει πια , εκτός κι αν θέλει να φάει!!!Με κάνει ό,τι θέλει!!!Χιχι ναι με υιοθέτησε!!!

μπραβο olivia πολυ χαρηκα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο μπραβο κρατατην καλε αφου ο ιδιοκτητης δεν την ψαχνει γιατι αν ειχα χασει εγω γατι που το εχω παθει γυρναω την γειτονια ολη κ φωναζω κ ενυσχισης απο τους γυρω γνωστους κ μετα απο κανα 8 ωρο η γυρναει μονη ρης η ττην βρισκω κ την μαζευω

Έχω ρωτήσει όλη τη πολυκατοικία και δεν ανήκει σε κανέναν και όσους βρήκα από τη γειτονιά οπότε αφού περνάει κι αυτή καλά μένουμε μαζί!!!Βέβαια η μανία της να βγαίνει έξω δε λέει να σταματήσει (κάνει καμία βόλτα και ξαναγυρνάει) , αλλά δεν πειράζει !!

σκεψου μονο μηπως πρεπει να την πας για στειρωση πριν ζευγαρωσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back