02-02-07
16:52
Θα την κρατησεις τελικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
03-02-07
20:30
Χθες το βράδυ κάναμε απίστευτα παιχνίδια και κοιμήθηκε στον καναπέ!!!Εχει αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και δεν φοβάται πια το σπίτι!Επίσης , της έχω μονίμως ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα , έτσι μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει !!!Δεν νιαουρίζει πια , εκτός κι αν θέλει να φάει!!!Με κάνει ό,τι θέλει!!!Χιχι ναι με υιοθέτησε!!!
μπραβο olivia πολυ χαρηκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
03-02-07
20:38
μπραβο μπραβο κρατατην καλε αφου ο ιδιοκτητης δεν την ψαχνει γιατι αν ειχα χασει εγω γατι που το εχω παθει γυρναω την γειτονια ολη κ φωναζω κ ενυσχισης απο τους γυρω γνωστους κ μετα απο κανα 8 ωρο η γυρναει μονη ρης η ττην βρισκω κ την μαζευω
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
03-02-07
21:31
Έχω ρωτήσει όλη τη πολυκατοικία και δεν ανήκει σε κανέναν και όσους βρήκα από τη γειτονιά οπότε αφού περνάει κι αυτή καλά μένουμε μαζί!!!Βέβαια η μανία της να βγαίνει έξω δε λέει να σταματήσει (κάνει καμία βόλτα και ξαναγυρνάει) , αλλά δεν πειράζει !!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
03-02-07
21:40
σκεψου μονο μηπως πρεπει να την πας για στειρωση πριν ζευγαρωσει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum