Τι να κάνω; Βρήκα ένα τιγρέ γατάκι στο δρόμο και οι γονείς μου δεν το θέλουν

Μαριάννα&ξανις!!

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Θέλω βοήθεια...βρικα ενα γατακι!Αλλα οι γονεις μου ουτε να το συζητισουν με εμενα για το γατακι :bye::cry:Παντα ηθελα ενα γατακι σαν τον γκαρφιλντ και τωρα που το βρικα δεν με αφινουν...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω βοήθεια...βρικα ενα γατακι!Αλλα οι γονεις μου ουτε να το συζητισουν με εμενα για το γατακι :bye::cry:Παντα ηθελα ενα γατακι σαν τον γκαρφιλντ και τωρα που το βρικα δεν με αφινουν...:redface:
Δυστυχως τον πρωτο λογο εχουν οι γονεις...Για ποιους λογους δεν το θελουν?Τι σου ειπαν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τους γονεισ

Μου είπαν πως δεν μπορω να το χειρειστω μονη μου και ειναι μπελας και τετοια...Μα εγω ξερω και μπορω να το φροντιζω τους ειπα...Αλλα θελω να τους διξω οτι ειμαι υπευθηνη και μεγαλη για να το διαχιριστω...
:mad::hmm:

Μου είπαν πως δεν μπορω να το χειρειστω μονη μου και ειναι μπελας και τετοια...Μα εγω ξερω και μπορω να το φροντιζω τους ειπα...Αλλα θελω να τους διξω οτι ειμαι υπευθηνη και μεγαλη για να το διαχιριστω...
:mad::hmm:
Ποσο χρονων εισαι?:D

χρωνον

14 ειμαι μεγαλη ετσι δεν ειναι?

γατάκι

α!δεν σου ειπα το γατακι το ονομασα ξανι!οταν λεω το ονομα του μου γιριζει το κεφαλάκι του!!!αλλα το λιπαμαι που ειναι αδεσποτο...αλλα το ταΪζω κριφα...

θελω ομως τα το καταλαβουν!!!...:(

θελω ομως τα το καταλαβουν!!!...:(
Τοτε μιλα τους με αποφασιστηκοτητα αλλα οχι κακομαθημενα,με πραγματικα επιχειριματα και μετα και με πραξεις και αποδειξεις;)

θα το δοκιμασω τι εχω να χασω?εχεις δικιο.!:):cool:

Μαριάννα συζήτησέ το με τη μαμά σου (είναι πιο εύκολο να την τουμπάρεις την μαμά κ μετά ακολουθεί κ ο μπαμπάς) και κάνε της μια συμφωνία. Να της πεις ότι θα αναλάβεις κάποιες από τις δουλειές του σπιτιού π.χ άπλωμα και μάζεμα ρούχων ή ότι θα έχεις το δωμάτιο σου συμμαζεμένο κάθε μέρα. Και αν τα καταφέρεις να δείξεις υπευθυνότητα, όπως σου είπε κ η Ζορίτσα πιο πάνω τότε θα κρατήσεις το γατάκι, αν όχι θα βάλεις μία αγγελία εδώ κ θα το δώσεις για υιοθεσία. Και μετά πες μας τι σου είπε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για σένα κ τον μικρούλη που βρήκες:up:;)

γεια!

σε ευχαριστώ για την συμβουλη![FONT=&quot] εσενα πως σε λένε?:)
[/FONT]

σε ευχαριστώ για την συμβουλη![FONT=&quot] εσενα πως σε λένε?:)
[/FONT]
Εμένα με λένε Έλενα και τα γατάκια μου Κάντυ και Μπατμαν;)

Ωραιά ονοματα Έ λενα!!:)Μακάρι να καταφερω να παρω το γατάκι στο σπιτι...

:up::lol::happy::whistle::hello::greycat:

Αν ειναι να μην κρατησω το γατακι θα το δωσο στην ξαδερφη μου που το εχει δει και φυσικα το αγαπαει πολυ σαν και εμενα .Οι γονεις της το θελουν σιγουρα και ετσι θα μπορω να το βλεπω...αλλα δεν ειναι το ίδιο!:down::/:

Ωραιά ονοματα Έ λενα!!:)Μακάρι να καταφερω να παρω το γατάκι στο σπιτι...

:up::lol::happy::whistle::hello::greycat:
Και εγώ σου το εύχομαι να το πάρεις. Εγώ όταν ήμουν μικρή κ ήθελα να μου κάνει η μαμά μου τα χατίρια άρχιζα την γκρίνια κ στο τέλος βαριόταν να ακούει όλη μέρα το μίρι-μιρι και μου έκανε την χάρη που ήθελα. Όμως το ξαναλέω ότι θα πρέπει να τηρήσεις κ εσύ όλα αυτά που είπαμε, γιατί το γατάκι θέλει καθημερινή καθαριότητα, στην τουαλέτα του, φαγητό κ το νεράκι του, αν νομίζεις πως μπορείς να κάνεις αυτές τις δουλίτσες καθημερινά, νομίζω πως κ η μαμά σου δεν θα έχει πρόβλημα, επίσης θα πρέπει να σκεφτείς ότι όταν φτάσει περίπου 5-6 μηνών θα πρέπει να το στειρώσεις γιατί αλλιώς θα σου φύγει, όπως επίσης ότι πρέπει να το πας στο γιατρό για τα εμβόλια του. Όλα αυτά θα πρέπει να τα έχεις στο μυαλό σου πριν δεθείς με το γατουλάκι σου;)

ξερω...για την τουαλετα του θα εχει την αμμο του ...θελει αλαγμα η αμμος καθε μερα?

Αν ειναι να μην κρατησω το γατακι θα το δωσο στην ξαδερφη μου που το εχει δει και φυσικα το αγαπαει πολυ σαν και εμενα .Οι γονεις της το θελουν σιγουρα και ετσι θα μπορω να το βλεπω...αλλα δεν ειναι το ίδιο!:down::/:
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο αλλά για ορισμένα πράγματα θα πρέπει να έχεις την συνεργασία των γονιών σου, για παράδειγμα, που θα βρίσκεις χρήματα για να κάνεις τα εμβόλια του, ή την αποπαρασίτωση αν οι γονείς σου δεν το θέλουν, θα αρχίσουν τη γκρίνια, "δεν φτάνει που μας το κουβάλησες, θα δίνουμε κ λεφτά από πάνω" και τέτοια, και στο τέλος θα αναγκαστεί να μη το κρατήσεις, κ αν το γατάκι θα έχει μεγαλώσει θα είναι δύσκολο να υιοθετηθεί από κάποιον άλλο, οπότε μήπως είναι καλύτερο από τώρα να συμβιβαστείς με την ιδέα να το δώσεις στην ξαδέρφη σου, προκειμένου να βρεθεί στο δρόμο το γατάκι:(
ξερω...για την τουαλετα του θα εχει την αμμο του ...θελει αλαγμα η αμμος καθε μερα?
κοίτα εγώ στα δικά μου την καθαρίζω 2 φορές την ημέρα γιατί έχουν κ πολύ τρίχα και φοβάμαι να μην κολλήσουν πάνω τους οι ακαθαρσίες, τώρα για το μικρούλη σου καλό θα ήταν κ για σένα αλλά πάνω απ΄ όλα κ γι αυτό να την καθαρίζεις κάθε μέρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back