Τι να κάνω; Βρήκα ένα τιγρέ γατάκι στο δρόμο και οι γονείς μου δεν το θέλουν

ξαδερφη!

σωστα!αλοστε θα το βλεπω αλλα ενταξη αυτο θα κανω...:|να σου πω ελενα ...εχεις Μσν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω σου δινω το δικο μου... marianna248@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

e_mail

Ε?ΧΙ ΧΙ!:P

Το κατάλαβα ότι ήταν μέιλ. Θα περάσω MSN, επειδή φόρμαρα τον δίσκο γιατί κόλλησε υιούς δεν το εγκατέστησα, Αν θέλεις στείλε μου το δικό σου με ΠΜ Ζορίτσα αν έχεις κ εσύ θέλω και το δικό σου

πμ

Τι ειναι το ΠΜ Ζοριτσα?

ειναι απλό πατας το ονομα με κιτρινα γραμματα και σου λεει καπου αποστολη προσωπικου μυνηματος το πατας και γραφεις..καλη τυχη με το γατακι σου

χα χα!!

Α!ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ειμαι καινουργια εδω!Μια κοπελα μου ειπε πωσ ειναι προσωπικο μηνυμα το ΠΜ!

Α!ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ειμαι καινουργια εδω!Μια κοπελα μου ειπε πωσ ειναι προσωπικο μηνυμα το ΠΜ!
Μάλλον μπερδεςυτίκαμε το ΡΜ ειναι προσωπικό μνμ, αλλά το Ζορίτσα ήταν το όνομα της άλλης κοπέλας αυτό εννοούσα:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορεις να τους ζητησεις μια περιοδο δοκιμης ξερεις.
Πες στους γονείς σου να το φιλοξενησετε δυο βδομαδες εστω και στο μπαλκόνι σας σε ενα χαρτοκουτο μεγαλο και μεσα σε αυτες εσυ θα δειξεις την υπευθυνότητα σου εαν δεν θελουν πες στο τελος των δυο βδομαδων θα εχει μεγαλωσει αρκετα και θα μπορειτε να το χαρισετε. Ετσι θα εχετε κανει και οικογενειακα ενα καλο, θα το εχετε βοηθησει σε μια κρισιμη ηλικια και θα μπορειτε καλυτερα να αποφασισετε ολοι μαζι αν το θελετε η οχι μετα.

Οδηγιες για προσωρινή φιλοξενεια

Εντωμεταξυ αν εχεις καποιο χαρτζιλικι δικο σου καλο ειναι:
  • να το πας σε καποιο φτηνο γιατρο , αν μας πεις που μενεις θα σου βρουμε ( 25 περιπου κανει μια εξεταση).
  • να του δωσεις απο πετ σοπ παστα flutelmium (7 ευρω) για 3 μερες απο 1 δοση ( τη γυρνας ενα βαθμο) για να το αποπαρασιτωσεις απο τα εσωτερικα σκουλικακια και
  • να του βαλεις frontlain σπρευ (13 ευρω) για τους ψυλλους εξωτερικα αν εχει.
Πες οπωςδηποτε τι, ηλικια εχει η τι μεγεθος εχει η παρτο φωτογραφια να σου πουμε ποσο φροντλαιν να βαλεις ( αν ειναι πολύ μικρο θελει πολύ λιγο).
  • Αναλογα με το που ειναι τωρα θα σου χρειαστει και λιγη αμμος γατας ( φρισκις 4 ευρω)απο σουπερ μαρκετ σε ενα λεκανακι για αρχη.
  • Αν εχει δοντακια μπορεις να το ταιζεις κονσερβα η κροκέττα για μικρα γατακια εστω απο το σουπερ μαρκετ η απο πετ σοπ.
  • Μπορεις ακομη να το κανεις μπανιο με χλιαρο προς ζεστο νερο και ζεστη πετσετα και μετα σεσουαρ..
ισως ετσι οι γονεις σου καταλαβουν οτι μπορεις να το νοιαστεις.

να του δωσεις απο πετ σοπ παστα flutelmium (7 ευρω) για 3 μερες απο 1 δοση ( τη γυρνας ενα βαθμο) για να το αποπαρασιτωσεις απο τα εσωτερικα σκουλικακια και να του βαλεις frontlain σπρευ (13 ευρω) για τους ψυλλους εξωτερικα αν εχει.
Yasmin1, δεν το βρίσκω και πολύ σωστό να συστήνουμε φάρμακα εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ. Ο κτηνίατρος που θα εξετάσει το γατάκι είναι ο πιο κατάλληλος να πει τι πρέπει να πάρει το γατί και πώς.

χα χα!!

ομως δεν παιρνω χαρτζιλικι!:(:)

κοριτσια μην τσακωνεστε!:lol:αυριο θα το δωσο το γατακι...:down::/::(:(:(:(:(:(στην ... ξαδερφη μου:hmm::cry:α!και να αγαπαμε τον DIMA BILAN!! ΜΑΣ!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::cat:

Δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι.. εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να αρχίσεις να δείχνεις στους γονείς σου οτι είσαι μεγάλη και μπορούν να σε αφήσουν να πάρεις γατάκι!

Και όταν γίνει αυτό θα βρείς σίγουρα άλλο γατάκι να αγαπήσεις και να φροντίζεις. Στο μεταξύ μπορείς να διαβάζεις διάφορα εδω, να λύνεις τις απορίες σου, ώστε να είσαι έτοιμη όταν α έρθει η ώρα και να είσαι μια ΣΟΥΠΕΡ γατομαμά!!!:up:

Μπορείς να πεις και στην ξαδέλφη σου να γραφτεί και να μας δείξει φωτογραφίες του μικρού!!!;)

βγαλε μια φοτο με το κινιτο σου για να το δουμε το γατομωρακι σου

ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟ γατάκι αλλα δεν θα παψω να το αγαπώ.Η ξαδερφη μου δεν ασχολιται με κομπιουτερ...αλλα πολύ με γατάκια!:up: οταν τους το πήγαμε το γατάκι διλαδει τον ξανι(ετσι τον εβγαλα)ειχαν αγορασει κρεβατάκι τροφή και όλα τα ιδικά...τωρα που την πήρα τηλ. μου ειπε πως κοιμαται και του αρεσει εκεί .:(:cry::cry:Φυσικά το πήγανε στον κτηνίατρο και του δώσαν φάρμακα και του κάνανε εμβόλια...δεν μου ειπε τι μαρκες εμβολια αλλα μπορει να την ρωτησω...:bye::cat:

:)ναιιιι τι ωραια...βεβαια δεν χαιρομαι για την ξαδερφη μου...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back