Τι να κάνω; Του αρέσει το νερό

Χρήστος 2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χρήστος 2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
:(Έχω ένα γάτο εδω κ ενάμιση μήνα σπίτι,τον μάζεψα εγώ κ η κοπέλα μου από τον δρόμο..Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ στισ γάτες δεν αρέσει το νερό ο δικός μασ γάτος δεν έχει πρόβλημα.Ξαπλώνει μέσα στην μπανιέρα κ στους νιπτήρες όταν είναι βρεγμένοι.Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι του αρέσει κ γιατί κ πως μπορούμε να τον κάνουμε να μην πηγαίνει εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι γατάκι ή ενήλικος γάτος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...Θα κλείνετε την πόρτα του μπάνιου για να μην πηγαίνει. Μια συνήθεια είναι κ εγώ το κάνω για να μην βουτάει η δικιά μου πόδια και μουσούδες στη λεκάνη;)

είναι 5 μηνών το μούτρο

είναι 5 μηνών το μούτρο
Ε, το μούτρο!!:lol::lol:
Γιατί δεν τον κάνετε κι ένα μπανάκι μιας και του αρέσει; Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γατούλες!

καλως ηρθες στο site και με γεια το μουτρακι...
μια ερωτηση, μηπως τον βρηκατε χαλανδρι και ειναι μαυρος??? (καθενας με τον πονο του το ξερω αλλα ψαχνω τον λουκουμα μου )

Μωρούλης δηλαδή! Περιμένουμε φωτογραφίες:)
Πάντως δύσκολο να του μάθεις να μην κάνει κάτι! Ακόμα δηλαδή και αν σταματήσει να το κάνει μπροστά σας θα το κάνει όταν θα λείπετε! Οπότε αν σας ενοχλεί κλείνετε την πόρτα να μην μπαίνει. Αν δε σας ενοχλεί δεν υπάρχει πρόβλημα που βρέχεται λιγάκι.

Είναι μικρός γι'αυτο τα κάνει αυτά. Κάντε τον μια φορά μπάνιο και θα δεις για πότε θα σταματήσει να πηγαίνει εκεί:P

ΥΓ Είχα γατάκι 2 μηνών που κάθε φορά που έπινε νερό, εμπαινε όλο μέσα..αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασε :cool:

το θέμα είναι οτι κ μπάνιο που το κάναμε καθότανε..Κ ακόμα κ η πόρτα να είναι κλειστή πηδάει κ την ανοίγει

Έμαθε και πηδάει και ανοίγει και πόρτες τόσο γρήγορα; Μώρε μπας και έφυγε από κανένα άλλο σπίτι και ξέρει τέτοια κόλπα;

Περίεργο. Αλλά δε χαίρεσαι? Δε θα έχετε και πρόβλημα όταν χρειάζεται μπάνιο.
:P

Αφού δεν έχει κλειδί η πόρτα του μπάνιου να θυμάστε να κατεβάζετε το καπάκι της τουαλέτας.Μην έρθετε καμιά μέρα και τον βρήτε να κάνει νιάου απο μέσα....Είναι ακατανόητο πώς με αυτήν την τόσο ευαίσθητη όσφρηση έχουν τόση μανία με την τουαλέτα:hmm::rolleyes:

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα....
Πάντως και στις 2 από τις δικές μου αρέσει πολύ να μπαίνουν σε νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες κλπ. Δεν είναι και τόσο κακό (αν εξαιρέσεις τα αποτυπώματα που αφήνουν παντού και πρέπει να καθαρίζεις:happy:).
Προσοχή στο καπάκι της λεκάνης!!!
Α! Και καλώς ήρθατε στο Mycat!!!!

Έχω ακούσει τόσες πολλές γάτες που συμπαθούν το νερό, που τείνω πια να πιστέψω ότι η φοβία των γατών για το νερό δεν είναι κανόνας...
Και η Αρήθα είναι ιδιαίτερα υδρόφιλη. Η καλύτερή της το καλοκαίρι είναι να κυνηγάει το λάστιχο του ποτίσματος στη βεράντα. Όσο για τα είδη υγιεινής (νιπτήρες, μπανιέρες) είναι από τα αγαπημένα της σημεία.
Για του λόγου το αληθές:

Αν του αρέσει θα συνεχίσει να το κάνει όταν βρίσκει ευκαιρία.
Δεν ελπίζω στο να καταφέρεις να μην το κάνει καθόλου. Εγώ αναγκάζομαι να κλέινω την πόρτα του μπάνιου και το καπάκι της τουαλέτας πάντα. Όπου βρούνε νερό πάνε και βουτάνε τα πόδια και τη μουσούδα τους. Ο δε μεγάλος όταν κάνω αφρόλουτρο προσπαθεί να με βγάλει από τη μπανιέρα βουτώντας τα χέρια του και γρατζουνώντας τον ώμο μου γιατί νομίζει πως δε θα ήθελα να είμαι ολόκληρη μέσα στο νερό...

Πάντως το καλοκαίρι τους αρέσει περισσότερο γιατί είναι δροσερή η μπανιέρα και τους αρέσει να ξαπλώνουν μέσα.

σήμερα την ώρα που έκανα μπάνιο γύρισα για να πάρω το σαμπουάν και βλέπω τη καλυψώ να έχειο βάλει την μουσούδα της μέσα από την κουρτίνα...παράξενο... δεν μου το είχε ξανακάνει ποτέ όσο καιρό τη έχω...χιχιχι...τελικά ίσως να είναι μύθος...η καινούρια γενιά γάτων είναι απρόβλεπτη!!!

Kαι η δικια μου η Μαιρη ιδιαιτερη αγαπη στο νερο..
Μη με δει να μπω στο μπανιο κ τσουπ απο πισω..δινουμε μαχη για να μη μπει στη μπανιερα,την ωρα που κανω εγω μπανιο:P καποια στιγμη θα τραβηξω βιντεακι την ωρα που ανοιγω βρυση να δεις;)

της το έκανα εγώ και το αποτέλεσμα; πήγε στην άλλη άκρη της μπανιέρας και ξάπλωσε χαχαχα...απλά σήμερα ήταν έτοιμη...άν δεν είχα γυρίσει θα είχε μπει μέσα σίγουρα...όταν κάποιες φορές κάνω κανα αφρόλουτρο και βουτάω για ώρα μέσα στο νέρο σηκώνεται στα δύο μπροστινά πατουσάκια της και με ψάχνει!!!

χα! φαινεται μαγκακι το γατονι σου!! ειναι γλυκας!!! το καλυτερο ειναι να κλεινεις την πορτα στο μπανιο.. δεν υπαρχει καμια αλλη λυση(νομιζω)!ι δικια μου τισ αρεσει πολυ να μπαινει στη μπανιερα κ να πινει νερο.. χαχα:)

χα:lol:χα!! τελειες φωτο!

[/quote]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back