Τι να κάνω; Του αρέσει το νερό

Αρχική Δημοσίευση από [URL="https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=2532&c=3&userid=1182":
DSCN0530_thumb.jpg
[/url]

Aretha, η Aretha φοράει μονοκίνι; Απίθανη φωτογραφία μιας λουστρινένιας γάτας με λευκό βρακάκι!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι η δικια μου η Μαιρη ιδιαιτερη αγαπη στο νερο..
Μη με δει να μπω στο μπανιο κ τσουπ απο πισω..δινουμε μαχη για να μη μπει στη μπανιερα,την ωρα που κανω εγω μπανιο:P καποια στιγμη θα τραβηξω βιντεακι την ωρα που ανοιγω βρυση να δεις;)

Υπάρχουν και χειρότερα!!!!:lol::lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• toilette.jpg
    toilette.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 59
Υπάρχουν και χειρότερα!!!!:lol::lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:lol::lol::lol::lol::lol: Μη το λες:lol::lol:

Aretha, η Aretha φοράει μονοκίνι; Απίθανη φωτογραφία μιας λουστρινένιας γάτας με λευκό βρακάκι!:lol:
Βέβαια, είναι η γοητεία μας!!:inlove::greycat:
Μόνο που δεν είναι μονοκίνι, αλλά μπικίνι (παρακαλούμε πολύ), έχουμε και στο στήθος λίγο άσπρο... Φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία που είναι μικρούλα:

Το σοβαρό μου και σεμνό μου κοριτσάκι!:inlove:

Αχ, ναι, πάνω απ' όλα η σοβαρότης και η σεμνότης!! (και τα χρηστά ήθη) :P :lol:

τελικά μάλλον μύθος είναι ότι στις γάτες δεν αρέσει το νερό! Βλέπω ολονών οι γατούλες και οι γατούληδες το αγαπούν! και οι δικοί μου το ίδιο, τους αρέσει να πλένουν τα πατουσάκια τους στη μπανιέρα όταν είναι βρεγμένη! ο ένας μάλιστα χρησιμοποιεί καμιά φορά και το πιατάκι με το νερό που τους έχω για να πίνουν για να κάνει ποδόλουτρο!

:lol::lol::lol: Η Αρήθα κάνει topless, φοράει άσπρο βρακάκι μινέρβα:lol::lol::lol:
Τέλειες φωτό,ειδικά στη μπανιέρα είναι για φάγωμα:inlove::inlove::inlove:

"Μάχη" για τη θέση στο νιπτήρα!!!!

Γειά σας,γατοφιλαράκια μου!!!

Εγώ πλέον το θεωρώ φυσιολογικό να βλέπω τα παιδιά μου στο νιπτήρα του μπάνιου!!!Αφού παίρνουν κ σειρά!!!!Δεν τσακώνονται βέβαια αλλά όποιος προλάβει,πρόλαβε!!!Η δε Silky έχει κ το αγαπημένο της παιχνίδι εκεί!Της ανοίγω τη βρύση κ καθώς τρέχει το νερό παίζει μ'αυτό!Προσπαθεί ως φανταστική κ δυναμική catwoman να πιάσει την λεπτή γραμμή που σχηματίζεται απ'το τρεχούμενο νερό!Φυσικά δεν τα καταφέρνει κ τρώει φρίκες κ το αποτέλεσμα είναι στο τέλος να παίρνει αγκαλιά τη βρύση κ να βρέχεται ολόκληρη!!!!!!Δεν τη νοιάζει βέβαια καθόλου!Οταν βαρεθεί το παιχνιδάκι της κάθεται κ καθαρίζεται με την ησυχία της!!Ο Λευτέρης δεν είναι τόσο fun του νερού αλλά κ εκείνος πού κ πού μπλέκεται μέσα στα νερά!!!!!! :up::happy::blink: Πάρτε μια γεύση από αραλίκι στο νιπτήρα!!!!

Συνημμένα

• Silky!!.JPG
    Silky!!.JPG
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Λευτέρης & Silky!.JPG
    Λευτέρης & Silky!.JPG
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Λευτέρης!.JPG
    Λευτέρης!.JPG
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 52
Δείτε αυτή τη σελίδα εδώ

Παιδια οι γατες με μακρυ τριχομα εχουν προβλημα γιατι παπαριαζει (με την καλη εννοια) και γι'αυρο δεν τους αρεσει το νερο.οι υπολοιπες δεν εχουν προβλημα.Τα ελουροηδη ειναι φοβεροι κολιμβιτες. (τα εβλεπα προχθες στο skai) χαχα!

Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο τα δικά μου την αράζουν στη μπανιέρα και το νιπτήρα!Βέβαια,για μπάνιο δεν το συζητούν καν...:lol:

Πάντως,νομίζω ότι ο νιπτήρας τους αρέσει γιατί γενικά θέλουν να χώνονται σε κλειστές και κοίλες επιφάνειες τύπου φωλιάς.

Και εμένα του αρέσει!!! Και έχει πηδήξει και σε γεμάτη μπανιέρα!!! :lol::lol:
Δείτε και αυτά τα Βιντεάκια!!!
https://www.youtube.com/watch?v=vlAwZFhY1LM
https://www.youtube.com/watch?v=UaRDmY5nMgM

Συνημμένα

• IM004543.jpg
    IM004543.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 53
Και εμένα του αρέσει!!! Και έχει πηδήξει και σε γεμάτη μπανιέρα!!! :lol::lol:
Δείτε και αυτά τα Βιντεάκια!!!
https://www.youtube.com/watch?v=vlAwZFhY1LM
https://www.youtube.com/watch?v=UaRDmY5nMgM
Μου αρέσει που το ασπρόμαυρο έχει γίνει μούσκεμα ολόκληρο αλλά κρατάει την ουρά του απ' έξω!!!:lol::lol::lol:

Στο βίντεο εννοώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back