Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Ειδες που ειχες απελπιστει οτι κανενας δεν θα τον παρει επειδη ειναι μεγαλος?
Ολα μια χαρα πανε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε να πάνε όλα καλά. Εσύ είσαι προετοιμασμένη για την αλλαγή;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι! Αν τελικά τον πάρει η Μέμη θα μαθαίνω και νέα του από το forum. Αν μ' αφήσετε να συνεχίσω να είμαι μέλος αφού δεν θα έχω γάτα πια...:rolleyes:

P.S. Εκτός αν μετράει το ότι ταίζω όλα τα αδεσποτάκια της γειτονιάς, γιατί τότε έχω 7-8:P

Nerina: Δεν θα το έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα προετοιμασμένη. Με το που κλείσαμε με τη Μεμη το τηλέφωνο έβαλα τα κλάμματα και βγήκα μια βόλτα στα μαγαζιά για να ξεχαστώ. Αυτό ισοδυναμεί με 2 τσάντες ψώνια απ' το ZARA (όπως είπαμε δεν υπάρχουν χρήματα για LUISA και το ROBERTO CAVALI φορεμα που εχω δει οπότε βολεύομαι και με λιγότερα...).
Πάντως θα χαρώ να τον πάρει κάποιος που θα τον αγαπάει και θα τον φροντίζει. Και η Μέμη μου φάνηκε πολύ καλός άνθρωπος...

Μπορει και ο καινουργιος ιδιοκτητης(αν δεν τον παρει η memy) να θελει να γραφτει στο site και παλι να μαθαινεις νεα του!

Ήδη έχω μιλήσει για το site στον Αλέξανδρο, το παιδί που πήρε μετά τη Μέμυ. Αυτός είδε την αγγελία στο interpet και όταν του είπα για το MyCat έδειξε ενδιαφέρον. Αλλά υπάρχει και ο Dennis που ενδιαφέρεται ο οποίος είναι ήδη μέλος. Όπως και να έχει όμως, θα κρατήσω επαφή με όποιον πάρει τον Χιόνη για να μαθαίνω νέα του.

Καλέ τι εξελίξεις ευχάριστες είναι αυτές? Όχι έναν αλλά 4 ενδιαφερομενους βρήκες!!! Τι καλά! Είδες που ανησυχούσες? Όλα καλα θα πάνε για το Χιόνη!!! :)

Ρε παιδιά, τώρα αισθάνομαι άσχημα! Να τον στερήσω από κάποιον που δεν έχει καθόλου γατάκι τη στιγμή που εγώ έχω; Είναι σωστό;
Απ'την άλλη έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ από το πρωί με την ιδέα... δεν ξέρω. εσείς τι λέτε; Ό,τι είναι τυχερό;

Παιδιά, μην τσακώνεστε!! Γατάκια αδέσποτα υπάρχουν! Εγ΄΄ω έχω 3 μικρά πανέμορφα στον κήπο που κινδυνεύουν από φόλα...
Memy να τον πάρεις τον Χιόνη, αφού τόσο το θες!

Θα τον πάρω! Μίλησα τώρα πάλι με την Ασπασία και συμφωνήσαμε να τον πάρω Δευτέρα βράδυ μετά τη στείρωση! Θα τον πάρω, πάει και τελείωσε!!! :P

Εύγε!!! Άψογα! Ελπίζω και η Ασπασία να είναι έτοιμη για αυτό...:hmm:

Τελεια! Μπραβο memy!!!!:up:

Μπράβο Μέμυ. Ο Μέμος θα καταχαρεί!

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τον Χιόνη :up:!

Πρώτα ο Θεός! Για να δούμε πρώτα πώς θα τα πάει με το Μέμο...

Δε σας είπα τι μου έκανε σήμερα το τρελλοκομείο!
Κατέβηκα να τον ταϊσω και να παίξω μαζί του κι εκεί που παίζαμε ωραία και καλά βλέπει την αντανάκλασή του στην τηλεόραση απέναντι και έγινε το έλα να δεις! Νόμιζε ότι ήταν άλλη γάτα και πετάχτηκε ανέβηκε στην τηλεόραση κι έψανε. Κοίταγε μπρος, κοίταγε πίσω, κοίταγε πλάι τίποτα!!! Μέχρι που έπεσε ανάμεσα στον τοίχο και την τηλεόραση και άρχισε να νιαουρίζει νευριασμένα.:lol: :lol: :lol:
Μάταια προσπαθούσα να τον πεισω ότι δεν είναι τίποτα. Κανονική υστερία μιλάμε...
Άντε να κάνουμε αυτή τη στείρωση να δουμε τι θα γίνει:hmm:

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα:up: !!!αντε,Μεμυ,οταν ερθω να επισκεφτω τον Μεμο θα δω και τον Χιονη:P

Το επόμενο σαβ/κο σας περιμένω στο σπίτι! Κανονίστε όποιος κι όποια μπορεί να μας επισκεφτεί, να τα πούμε κι από κοντά και να γνωρίσετε τους γατούληδές μου! Έχω και πέντε ενυδρεία να επιδείξω! Μάριελ και Ασπασία, εσάς ειδικά σας περιμένω οπωσδήποτε! Και την πρώην μαμά του Μέμου φυσικά την Φλώρα. Θα το κανονίσεις Μάριελ; Κι όσοι πιστοί προσέλθετε για καφεδάκι και παρέα!

Ελπίζω τα ενυδρεία να έχουν καπάκι γιατί ο Χιόνης δεν έχει ξαναδεί ψάρια και ίσως να θέλει να "γνωριστεί" μαζί τους!:lol:

Πλάκα κάνω! Εννοείται ότι θα έρθω να δω τι κάνει και ο μικρός μου. Φαντάζομαι ότι από τη Δευτέρα που θα είναι στο σπίτι μέχρι το Σ/Κ θα έχουμε και μια εικόνα για το πως τα πάει στο νέο περιβάλλον:)

Τα ενυδρεία έχουν καπάκι, με το καναρίνι να δω τι θα κάνω!!!....:/:

ναι,αμε,εγω μπορω το αλλο Σαββατο;) αντε,να δω τα γατουλινια σου και τα ενυδρεια!!η Ασπασια ποια ειναι:rolleyes: ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back