Τι να κάνω με τον Χιόνη;

Λοιπόν τα κατάφερα σήμερα και πετάχτηκα μέχρι το Pet Shop στην Χάριτος που μου είχε πει η Ισμήνη. Σήμερα το βρήκα ανοιχτό γιατί είναι το εορταστικό ωράριο και δεν κλείνει μεσημέρι. ΄Εχει πλακέτες αλλά δεν τις χαράζει δυστυχώς. Μου είπε σε κοσμηματοπωλείο ή σε κατάστημα με σφραγίδες. Δεν βλέπω να του χαράζω πλακέτα σύντομα. Ευτυχώς δεν δίχνει τάσεις φυγής...
Του αγόρασα όμως ένα μεγάλο κουτί μεταφοράς ώστε να το χρησιμοποιεί και ως σπιτάκι στην βεράντα και σαμαράκι. Τώρα που το είδα κατάλαβα γιατί μου έφυγε όταν του είχα βάλει το σαμαράκι του σκύλου. Είναι πολύ διαφορετικό. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα το πέρασε κάτω από το κρεββάτι της μητέρας μου. Απ'ότι μου είπαν έριχναν μπετά στην οικοδομή δίπλα και είχε τρομοκρατηθεί. Τι να κάνουμε, υπομονή μέχρι να τελειώσει. Κι εγώ θα τό'θελα κάποιες φορές να κρυφτώ κάπου και να μην τους ακούω που βαράνε και φωνάζουν όλη μέρα, αλλά δυστυχώς έχουμε μέλλον ακόμα. Δε βλέπω την ώρα να παω σπίτι να δω πως θα του φανεί το νέο του σπιτάκι!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια αν θες μπορω να σου χαραξω μια εγω, και στη φερνω ή συναντιομαστε καπου να στη δωσω. Στο κολωνακι ειναι η σχολη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοω να τη χαραξουν στο pet shop με το ειδικο μηχανιμα, οχι εγω.

Αν το κάνεις θα με υποχρεώσεις! Θα σου στείλω το τηλέφωνο με ΡΜ. Αλλά δε θα'θελα να σε ταλαιπωρήσω μικρούλα!!!...:)

Δεν ειναι ταλαιπωρια, το πετ σοπ ειναι διπλα μου.
Μονο πες μου τι σχημα την θες(καρδουλα, κοκκαλακι η στρογγυλο) και μεγεθος(μικρο ή μεγαλο).
Επισης αν θες και τις δυο μεριες χαραγμενες η μονο τη μια. Στης σαρδελας, απο τη μια γραφω το ονομα της και απο την αλλη το κινητο μου, πχ.

μπορει καποια σας παρακαλω να μου δειξει φωτο απο σαμαρακι:hmm: ??εχω παρει κατι,αλλα μετα απο τις περιγραφες που διαβαζω,δε μου μοιαζει τοσο για σαμαρακι τελικα....

κατι που ξεχασα...Ασπασια,αν δε βρεις σκεψου και το ενδεχομενο να παραγγειλεις απο το gotags.δε θυμαμαι ποιος το ειχε προτεινει αλλα οι ταυτοτητες ειναι φοβερες και το κοστος αποστολης πολυ μικρο(περιπου 1,5 δολλαριο για καθε προιον)

χεχεχεχε την ειχαμε ολοι φανταστει αυτην τη καταληξη αντε αντε βλεπω να τον κακομαθαινετε πια αυτον τον χιονη σα μοναχογιο θα τονε κανετε στο τελος αντε ασπασια και εις ανωτερα μασς εσκασες αλλα τονε δεχτηκες καλωστονε λοιπον

Απο εδω και στο εξης ο τιτλος δεν θα ειναι Τι θα κανω με τον ΧΙονη αλλα
Κοιτα τι εκανες με τον Χιονι
Το πα οτι ηταν ερωτας και το ωραιο ειναι ο αντρας σου και η μαμα .Αυτοι θα τον καλομαθουν ακομα πιο πολυ

μπορει καποια σας παρακαλω να μου δειξει φωτο απο σαμαρακι:hmm: ??εχω παρει κατι,αλλα μετα απο τις περιγραφες που διαβαζω,δε μου μοιαζει τοσο για σαμαρακι τελικα....
Θα βγάλω φωτογραφία και θα στο στείλω μόλις μπορέσω. Όπως ξαναειπα έχω προβλημα με το laptop. Πάντως είναι πολύ φθηνό, 6 ευρώ το πήρα,πολύ πιο φθηνό από αυτό του σκύλου.
κατι που ξεχασα...Ασπασια,αν δε βρεις σκεψου και το ενδεχομενο να παραγγειλεις απο το gotags.δε θυμαμαι ποιος το ειχε προτεινει αλλα οι ταυτοτητες ειναι φοβερες και το κοστος αποστολης πολυ μικρο(περιπου 1,5 δολλαριο για καθε προιον)
Η Ελένη προσφέρθηκε να μου παρει για τον Χιόνη κα τον Ραμσή το terrier μας, από το Pet Shop που είναι κοντά στο σπίτι της και έχει χαράξει και της Σαρδέλας και θα συναντηθούμε να μου τα δώσει:P

Ο Χιονης σιγα σιγα αποκταει ολα τα αξεσουαρ!:)
Φοβερα περιλαιμια δεν εχει αυτο το pet shop Ασπασια?
Εγω πηγα για φαρμακα και γυρισα με περιλαιμια, παιχνιδακια και διαφορα αλλα...(πανε τα λεφτα μου:( ).

Ο Χιονης σιγα σιγα αποκταει ολα τα αξεσουαρ!:)
Φοβερα περιλαιμια δεν εχει αυτο το pet shop Ασπασια?
Εγω πηγα για φαρμακα και γυρισα με περιλαιμια, παιχνιδακια και διαφορα αλλα...(πανε τα λεφτα μου:( ).

Άσε καλύτερα μη μιλάμε για λεφτά...:(
Τελευταία χαλάω συνέχεια λεφτά για το Χιόνη, περιλαίμια, παιχνίδια, σπιτάκι, γιατρός εμβόλια και στείρωση κι έχω μείνει ταπί... Εδώ εγώ θέλω να πάω στο γιατρό και σκέφτομαι τα λεφτά...
Τι να τον κάνω... Άντε να πάρω το δώρο τον Χριστουγέννων μπας και ξελασπώσω, αν και ήδη το χρωστάω σε ασφάλειες και κάρτες! Άσε που θέλω να φύγω και ταξίδι!!!... Να πάρω κανένα λαχείο?

Mπα...μην παρεις λαχειο..Χαμενη υποθεση!:(
Εγω αυριο εχω τα επαναληπτικα εμβολια του Βαλεντινο και να του παρω το ειδικο πορτακι να βαλουμε και στην πεθερα για να μπαινοβγαινει κι αυτος στο μπαλκονι. (Τωρα εχει συνεχως μισανοιχτη τη μπαλκονοπορτα γιατι ειναι εξω η αμμος του).
Οπως και να χει εχουν εξοδα τα ζωα...αλλα χαλαλι!:)
*Ασχετο: Αυριο εχει 24ωρη απεργια! Θα μεινω σπιτι!:D

*Ασχετο: Αυριο εχει 24ωρη απεργια! Θα μεινω σπιτι!:D
Ποιος, που, πότε, γιατί????!!!!

Kοίτα τι σου έκανε ο Χιόνης λοιπόν! Μπήκε και επίσημα στην οικογένεια! Πού ακριβώς είναι αυτό το πετσοπ; Κανονικά πρέπει να βάλω στον Σάκη κολλάρο και ταυτότητα με τα στοιχεία μου γιατί ψιλοπεριφέρεται έξω. Αλλά δεν ξέρω μετά το τελευταίο κολλάρο που του είχα και πήγε να πνιγεί έχω φοβηθεί.

Αχουτο παρτου κατι σε μπλε του παει τρελα απ οτι βλεπω και στη φοτο.:)

Kοίτα τι σου έκανε ο Χιόνης λοιπόν! Μπήκε και επίσημα στην οικογένεια! Πού ακριβώς είναι αυτό το πετσοπ; Κανονικά πρέπει να βάλω στον Σάκη κολλάρο και ταυτότητα με τα στοιχεία μου γιατί ψιλοπεριφέρεται έξω. Αλλά δεν ξέρω μετά το τελευταίο κολλάρο που του είχα και πήγε να πνιγεί έχω φοβηθεί.

Το petshop ειναι στη Χάριτος στο Κολωνάκι. Νο 19 νομίζω και είναι ημιυπόγειο κα΄τω από το κατάστημα ΟΙΚΟΣ.Έχει πλακετίτσες αλλά δεν τις χαράζει. Έχει κάτι άλλες όμως πλαστικές που μπορείς να τις γράψεις με το χέρι. Αν και Κολωνάκι έχει σχετικά καλές τιμές. Το σαμαράκι το πήρα 6 ευρώ και το κουτί μεταφοράς αρκετά μεγάλο μέγεθος 29 ευρώ. Είχε και πιο μικρά στα 18. Το αντίστοιχο με αυτό που πήρα, το είχα πάρει πριν κανένα χρόνο για το σκύλο 38 από petshop της γειτονιάς μου. Πάντως εγώ εδώ και 6-7 μήνες που φοράω κολάρο στον Χιόνη, από τότε ακόμα που ζούσε στον δρόμο δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

Thanks Ασπασία. Μια χαρά μου ακούγονται οι τιμές του. Το ζωντόβολο προσπαθούσε να πλύνει το κολλάρο και κόλλησε η γλώσσα του πάνω γιατί δεν ήταν λείο. Θα το επισκεπτώ λιαν συντόμως!

Άσε καλύτερα μη μιλάμε για λεφτά...:(
Τελευταία χαλάω συνέχεια λεφτά για το Χιόνη, περιλαίμια, παιχνίδια, σπιτάκι, γιατρός εμβόλια και στείρωση κι έχω μείνει ταπί... Εδώ εγώ θέλω να πάω στο γιατρό και σκέφτομαι τα λεφτά...
Τι να τον κάνω... Άντε να πάρω το δώρο τον Χριστουγέννων μπας και ξελασπώσω, αν και ήδη το χρωστάω σε ασφάλειες και κάρτες! Άσε που θέλω να φύγω και ταξίδι!!!... Να πάρω κανένα λαχείο?
ελα που δεν θες κατεργαρα.. ελα που δεν θες ... τραβατε με κι ας κλαιω εισαι.:D ... γατομαμα με τα ολα σου! γιατι δεν το παραδεχεσαι να το φχαριστηθεις??;) :D :P

μεσα στο γατοφορο ( το κουτι) βαλε ενα μαλακο μαξιλαρακι κα θα ναι τελειος ο μιστερ χιονης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back