Τι να κάνω;;;;;

Melinaki σου εχω στειλει το τηλεφωνο μου δυο φορες και το εχω βαλει κι εδω εχω πει τρεις φορες ηδη οτι θα βοηθησουμε και θα παμε να το παρουμε! Απο δω και περα η ευθυνη που δεν επικοινωνειτε βαραινει εσας!Δεν ειναι δυνατον να περιμενετε να κανουμε κατι χωρις να μας δωσεις στοιχεια η απο το ιντερνετ! ενα τηλεφωνο ειναι θεμα να παρετε.. τι προβλημα υπαρχει?? εχουν ηδη περασει δυο μερες κα ειναι πιθανο να βρουμε το γατακι με κανενα σπασμενο ποδι αν δεν βιαστειτε!
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω τι σοι ντροπες και φοβοι ειναι αυτοι??? Εδω χρειαζεται δραση οχι να στελνουμε ενα σωρο μυνηματα....!Περιμενω τηλεφωνο σας αμεσα!

Εξισου υπαρχει ενα προβλημα με το σαιτ και δεν μπορω να στειλω αλλα ΠΜ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

;) οκ, οκ καταλαβαινω. η μαμα μου θα ρωτησει την διευθυνση το απογευμα οταν θα παει στην δουλεια και θα σε παρω αμεσος να στην πω.;) σορυ σορυ και παλι σορυ για την καθυστερηση, φταιω εγω, :redface: :redface: :( :down: εχει και ενα προβληματακι το σαιτ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φανταστικα νεα!!!! το γατακι το εδιωξαν αυτοι που το βασανιζαν και το ''ιυοθετησε'' ενα ζευγαρι ελληνες που μενουν απεναντι!!!!:up: :up: :happy: :lol: :) :D :P
υ.γ. ζητω συγνωμη απο την jasmin1 που την αναστατωσα και δεν εκανα τιποτα τοσο καιρο. επεισης σε ειχα παρει τηλ στο κιν. αλλα δεν το σηκωνες και οταν με πηρες αργοτερα το μεσιμερι το σηκωσε η μαμα μου και ειχα ξεχασει να της πω οτι σε πηρα τηλ.(sorry:redface: ) μετα μια αλλη μερα σε ξαναπηρα τηλ. για ενα αλλο θεμα (ενα τραυματισμενο σκυλι αλλα τελικα ηρθε το αφεντικο του που ελλειπε και το φροντισε.)

Καλα νέα για το γατακι.... Ελπίζω να βρει ενα ισορροπημένο σπίτι και να μη βασσανιστεί άλλο
:) :) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back