Τι να κάνω....!!!!

mata!

Νεοφερμένο μέλος

Ο mata! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
:(ειμαι παρα πολυ στενοχωρημενη!!!
Εχω τη γατουλα μου εδω και 2 μηνες και εδειχνε να με αγαπαει πολυ..
Ηταν ολη την ωρα απο πισω μου..Καμμια φορα αμα εφευγα εκλαιγε!
Εφυγα ομως για διακοπες μια βδομαδα και μολις γυρισα καμενας ενθουσιασμος!Ουτε που με πλησιαζε σχεδον και γενικα ειναι σχεδον απομακρη.Εχει προσκοληθει στους γονεις μου ακομα και τωρα που ειμαι εδω!Ενω πριν δεν υπηρχε περιπτωση να τους προτιμα οταν ημουν μπροστα!Λετε να με ξεχασε και να μη με αγαπαει πια........???????:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπλά σου κρατάει μούτρα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι βρε παιδια αλλα γιατι?τι νομιζε οτι την αφησα?'η μηπως με ξεχασε απλα?κρατανε μουτρα τα γατακια?εγω πιστευα οτι θα με περιμενε και θα χαιροταν αυτη ουτε που με πλησιαζε!!παντως σημερα ηταν πιο γλυκια απεναντι μου!τι της εφυγαν,λετε,τα νευρα?

ναι βρε παιδια αλλα γιατι?τι νομιζε οτι την αφησα?'η μηπως με ξεχασε απλα?κρατανε μουτρα τα γατακια?εγω πιστευα οτι θα με περιμενε και θα χαιροταν αυτη ουτε που με πλησιαζε!!παντως σημερα ηταν πιο γλυκια απεναντι μου!τι της εφυγαν,λετε,τα νευρα?
Χμμμ:hmm:Κάτι μου θυμίζει αυτό!!!Η δικιαμου καλή μου επειδή ένα πρωί δεν την χάιδεψα και πήρα μόνο το αδερφάκι της έξω και την αφήσαμε ΄μόνη για 5 ολόκληρα λεπτά όχι μόνο όταν γύρισα από την δουλειά δεν με πλησίαζε παρά μου είχε αφήσει και ένα ωραιότατο "δωράκι" στην κουβερτούλα μου!!Ναι ήταν κακάκι!!!Το χαμένο μετά όλο γλύκες της ήμουν αλλά αυτή τίποτα αλλά είναι πολύ ζουζούνι γιατί όταν κατάλαβε πόσο είχα στενοχωρηθείι, έβγαλε ενα νιαουρισματάκι σε φάση"αχ μαμάκα δεν αντέχω να σου κρατάω μούτρα" πήρε φόρα και άρχισε να με γλείφει στο πρόσωπο ΣΥΝΕΧΕΙΑ:D:D:D:DΠροσοχή θέλουν τα κουτσουνάκια μας τίποτα άλλο!!:PΣυγνώμη για το κατεβατό!!:redface:

σ'ευχαριστω πολυ κατερινα10!μακαρι να ειναι ετσι...αλλα να σου πω δεν μου φανηκε οτι κραταει μουτρα!πιο πολυ οτι με ξεχασε μου φανηκε!:(

σ'ευχαριστω πολυ κατερινα10!μακαρι να ειναι ετσι...αλλα να σου πω δεν μου φανηκε οτι κραταει μουτρα!πιο πολυ οτι με ξεχασε μου φανηκε!:(
Οι αναμνήσεις της γάτας συνδέονται άμεσα κ με τις μυρωδιές, για να σε ξεχάσει θα πρέπει να έχει εξασθενήσει εντελώς η μυρωδιά σου (μαζί κ οι αναμνήσεις της από σένα) και αυτό γίνεται μετά από πολλούς μήνες, πιστεύω ότι αισθάνθηκε κάπως άβολα από τις πολλές και γρήγορες αλλαγές

Οι αναμνήσεις της γάτας συνδέονται άμεσα κ με τις μυρωδιές, για να σε ξεχάσει θα πρέπει να έχει εξασθενήσει εντελώς η μυρωδιά σου (μαζί κ οι αναμνήσεις της από σένα) και αυτό γίνεται μετά από πολλούς μήνες, πιστεύω ότι αισθάνθηκε κάπως άβολα από τις πολλές και γρήγορες αλλαγές
συμφωνώ, απλώς έχει ξεθυμάνει η σχέση σας,:lol:οι γάτες όταν τρίβουν το κεφάλι τους πάνω μας αφήνουν μία μυρωδιά που καταλαβαίνουν μόνο αυτές, μη στεναχωριέσαι χαιδεύοντας τη η σχέση σας θα επανέρθει.:D

Έλειψα για διακοπές 10 ημέρες. Ενώ είμασταν αυτοκόλλητες, μόλις γύρισα, δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό κ΄αντίθετα, μου έρριξε ΤΙΣ δαγκωνιές, ενώ, δεν δάγκωνε στα καλά καθούμενα. Την άλλη μέρα είμασταν μια χαρά πάλι κ΄,μάλιστα,με το που ήρθα της έδωσα το χάπι της για τα σκουλίκια, την έκανα και μπάνιο (εντάξει, έχω πάρει το κολάι). Μην ανησυχείς καθόλου.

Θα συμφωνησω οτι σου κραταει μουτρα.. Επι χρονια ο Φατσουλης μας καθε φορα που φτιαχναμε τις βαλιτσες για διακοπες "κοιμοταν" (δηθεν) επανω τους επι ωρες για να τον παρουμε μαζι. Οταν γυριζαμε, μετα το αρχικο διλεπτο χαρας του μας τρελαινε στο κλαμα (δυνατο ομως!) για ωρες, ηταν στανταρ αντιδραση. Μετα απο 2-3 μερες κι αφου εβλεπε οτι δεν θα ξαναφευγαμε επεστρεφε στα φυσιολογικα του :)

Εμένα το περιεργο μου φαινεται το αυτοκόλλητο.. λιγο κακομαθημένη την ακουω... μηπως ανυζησεις συνεχεια γι αυτην??? εχει σημαδια κακής συμπεριφορας η πολύ προσκολητικής

Ελα βρε κοριτσάκι μου σιγά μν σε ξέχασε!!Απλά θέλει λίγο χρόνο και υπομονή η σχέση σας!!!:)Θα τα βρείτε εσείς είμαι σίγουρη για μένα νάζια σου κάνει επειδή την παίρνει..Χθες πήγε να με κάνει να ζηλέψω το δικό μου το χαμένο επειδή είχα τοναδερφότης αγκαλιά και πήγε και κάθισε στα πόδια του μπαμπά της.Ναι το κατάλαβα, την καταλαβαίνω απόλυτα πια.ΚΑι εγώ χαιδευα τον Μάπα και μόλις κατάλαβε ΄τι δεν έπιανε το κολπο της τσουπ πήδηξε μακριά απότον μπαμπά της και πήγε σε μία γωνία.Πήγα την πήρα αγκαλιά και καθίσαμε και οι 4 έτσι!!Απλά πρέπει να τους δείχνεις ότι νοιάζεσαι και στην περίπτωση μου να υπάρχει ισότητα!:)Λίγη υπομονή και μην την παρακαλάς ε!

Ελα βρε κοριτσάκι μου σιγά μν σε ξέχασε!!Απλά θέλει λίγο χρόνο και υπομονή η σχέση σας!!!:)Θα τα βρείτε εσείς είμαι σίγουρη για μένα νάζια σου κάνει επειδή την παίρνει..Χθες πήγε να με κάνει να ζηλέψω το δικό μου το χαμένο επειδή είχα τοναδερφότης αγκαλιά και πήγε και κάθισε στα πόδια του μπαμπά της.Ναι το κατάλαβα, την καταλαβαίνω απόλυτα πια.ΚΑι εγώ χαιδευα τον Μάπα και μόλις κατάλαβε ΄τι δεν έπιανε το κολπο της τσουπ πήδηξε μακριά απότον μπαμπά της και πήγε σε μία γωνία.Πήγα την πήρα αγκαλιά και καθίσαμε και οι 4 έτσι!!Απλά πρέπει να τους δείχνεις ότι νοιάζεσαι και στην περίπτωση μου να υπάρχει ισότητα!:)Λίγη υπομονή και μην την παρακαλάς ε!
Ο μπαμπάς της ποιος είναι Κατερίνα? :hmm:

και οι δικοί μου με είχαν την πρώτη μέρα στην απόξω όταν έφυγα για μία βδομάδα (όταν την κάνω για μια με δύο μέρες με περιμένουν πίσω από την πόρτα), την επόμενη κιόλας μέρα όμως ήταν όλα νορμάλ, δεν μπόρεσαν να μου κρατήσουν μούτρα για πολύ φαίνεται:lol::inlove::inlove::inlove:

Μούτρα κρατάει, είναι κλασσική αντίδραση! Η σωστή τακτική είναι να την αφήσεις στην ησυχία της χωρίς να την παρακαλάς για χάδια και θα έλθει από μόνη της.

Ο μπαμπάς της είναι ο ΦΙΛΟΣ μου!!:redface::redface::redface:
Κι εγώ έτσι τον λέω... παρόλο που έχουμε 3 ανθρωποπαιδιά... 2 εκείνος κι ένα εγώ... έχουμε και 2 γατόπαιδα... και σε λίγο καιρό θα έρθουν και τα γατομωρά...πολύτεκνοι με τη βούλα! :lol::lol:
Αντε φεύγω γιατί ξέφυγα απ'το θέμα:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back