kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Προσπαθησα να πλησιασω αλλα ειναι γαοι κ γριλιζουν κ ενας μου ορμησε κ εβγαλε νυχια.
Λογικα θα υπαρχουν μικρα εκει πωσ μπορω να τ πιασω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mag
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι...ξερεις..δεν ειναι και τοσο ροδινη η ζωη των αδεσποτων...μπορει να θελει να τα βοηθησει ο ανθρωπος...καποια μπορει να χρειαζονται ιατρικη φροντιδα..Γιατι να τα πιασεις? ...... την ζωη τους κανουνε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Oι μεγαλες γατες μπορουν να επιβιωσουν αλλα τ μικρα τα ακουω να κλαινε τ βραδυ κ μπορει να χρειαζονται ζεστη η ιατρικη φροντιδα.
Τ λυπαμαι που τ σκεφτομαι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
συμφωνω απολυτα..το οτι καποιοι τα αφηνουν στην τυχη τους..δεν σημαινει ευτυχως οτι κανουν ΟΛΟΙ το ιδιο...μηπως να τα δελεαζες αν ανοιγες καμμια κονσερβουλα;..το θεμα ειναι...η μανα τους υπαρχει εκει;..Oι μεγαλες γατες μπορουν να επιβιωσουν αλλα τ μικρα τα ακουω να κλαινε τ βραδυ κ μπορει να χρειαζονται ζεστη η ιατρικη φροντιδα.
Τ λυπαμαι που τ σκεφτομαι![]()
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Γιατι εβλεπα να ειναι φουσκομενες και τωρα ειναι "κανονικες"

Το θεμα ειναι αν τ εχουν παρατησει γιατι εχω διαβασει εδω οτι τα παρατανε.
Αυτο που φοβαμαι ειναι τουσ γατους που ειναι αγριοι

Υπαρχει περιπτοση να πειραξουν τ μωρα?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τις ταιζω αλλα τρωνε μολις φευγω υπαρχουν λογικα πολλες μανουλες
Γιατι εβλεπα να ειναι φουσκομενες και τωρα ειναι "κανονικες"
Το θεμα ειναι αν τ εχουν παρατησει γιατι εχω διαβασει εδω οτι τα παρατανε.
Αυτο που φοβαμαι ειναι τουσ γατους που ειναι αγριοι
Υπαρχει περιπτοση να πειραξουν τ μωρα?![]()
παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση...στο προηγουμενο σπιτι μου,υπηρχαν πολλες γατες που ερχοντουσαν απο ολο το χωριο σε εμενα,γιατι τους ειχα παντα ξηρη τροφη...λοιπον,καποιες γενναγαν...υπηρχε ενα γατος αποδεδειγμενα,γιατι τον ειχα δει..πιου ετρωγε ΠΑΝΤΑ..οποιο μικρο εβρισκε...εκανα μεγαλους αγωνες για να ταπροστατευω..καποια δεν τα γλυτωσα..
..οι υπολοιποι γατοι,απο οτι ειχα δει..δεν τα πειραζαν..το θεμα ειναι,αν καποια γατακια ειναι παρατειμενα απο τη μανα τους..εκει υπαρχει προβλημα,γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερουν..τι να σου πω..

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Mακαρι να τ βρω γιατι φοβαμαι τουσ γατους αν και ειναι περιεργοι μου γριλιζουν σαν να προστατευουν τις θυληκες.Μπορει να ειναι κ ιδεα μου.Δεν εχω ιδεα που ειβαι τ μικρα!ολη την περιοχη εχω φαει!που τα κριβουν συνηθως?
ΑΣΧΕΤΟ
απο τ Ζακυνθο εισαι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μπα...την περιοχη τους προστατευουν οι αρσενικοι.....το θεμα ειναι οτι αν δεν τα εχουν εγκαταλειψει,δεν πρεπει να τα πειραξεις γιατι ισως μετα να το κανουν...οι γατες κρυβουν τα γατακια στα πιο απιθανα σημεια,και ολο και τους αλλαζουν θεσεις,ειδικα οταν βλεπουν οτι τους ανακαλυπτεις..Mακαρι να τ βρω γιατι φοβαμαι τουσ γατους αν και ειναι περιεργοι μου γριλιζουν σαν να προστατευουν τις θυληκες.Μπορει να ειναι κ ιδεα μου.
Δεν εχω ιδεα που ειβαι τ μικρα!ολη την περιοχη εχω φαει!που τα κριβουν συνηθως?
ΑΣΧΕΤΟαπο τ Ζακυνθο εισαι?

..εμενα μια,τα εκρυβε μεχρι και σε μια λακουβα,σχεδον μεσα στον βοθρο του σπιτιου...
..την ανακαλυπτα εγω,διοτι ηταν επικυνδυνα εκει..τις τα εβαζα σε ενα σπιτακι που ειχα αγορασει ειδικα για τις εξωτερικες γατες..αλλα μπα....τα ξαναμετεφερε αυτη...ΥΓ..απο αθηνα ειμαι..αλλα μενω χρονια στη ζακυνθο..

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Aτιμες πανεξυπνες γατες!!!!!Ολα τ σκεφτονται

Ρωτησα επειδη εχω καταγωγη απο Κεφαλονια κ πηγαινα συχνα στη Ζακυνθο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Aτιμες πανεξυπνες γατες!!!!!Ολα τ σκεφτονται
Ρωτησα επειδη εχω καταγωγη απο Κεφαλονια κ πηγαινα συχνα στη Ζακυνθο![]()
αχαχα..οι μεγαλοι αντιπαλοι!!!

..παντως...επειδη εχω παει αρκετες φορες κεφαλλονια,ειναι πολυ πιο οργανωμενοι.στον τουρισμο...σε πολυ ανωτερο επειπεδο απο τους ζακυνθινους..α...το σωστο να λεγεται!!
...
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Kαι γδαρτες!!!!πανακριβαααααα δεν μπορουν να παε οι ντοπιοι

Δεν ειμαστε πολυ off topic και στα νησια υπαρχουν πολλες αδεσποτες γατες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εχουμε και την πιο ακριβη βενζινη...Kαι γδαρτες!!!!πανακριβαααααα δεν μπορουν να παε οι ντοπιοι
Δεν ειμαστε πολυ off topic και στα νησια υπαρχουν πολλες αδεσποτες γατες![]()

καλα..απο αδεσποτα..αλλο τιποτα...αστα να πανε..
και καμμια φροντιδα απο δημους και φιλοζωικες..αυτες,μονο με τους σκυλους ασχολουνται..ρατσισμος ακομα και στα ζωα...αισχος!!
Mag
Νεοφερμένο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Mag
Νεοφερμένο μέλος
Πς Παντως πιστευω οτι αμα βαλεις αντι για ξηρη, wiskas κονσερβα , θα σε λατρευουν απο την πρωτη μερα......
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eλπιζω να τ καταφερω παλι καλα εχω υπομονη
ναι..με την κονσερβα σιγουρα ειναι καλυτερα..γιατι εχει και πιο εντονη μυρουδια...και παντα κανουν σαν παλαβα...αντε να δουμε..

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
!!Τα βρηκα τα γατακια και τ ταιζω
Δεν με πλησιαζουν ολα αλλα τουλαχιατον τα ταιζω!!
Ειναι μια μαυροασπρη μικρη 6 μηνων πρεπει να ειναι
ΚΟΥΚΛΑ!!!και ολο χαδια θελει!!!Γουργουριζει κιολας

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα καταφερα!!Τα βρηκα τα γατακια και τ ταιζω
Δεν με πλησιαζουν ολα αλλα τουλαχιατον τα ταιζω!!
Ειναι μια μαυροασπρη μικρη 6 μηνων πρεπει να ειναι
ΚΟΥΚΛΑ!!!και ολο χαδια θελει!!!Γουργουριζει κιολας![]()
Πρόσεχέ την.. γιατί είναι κινούμενη βόμβα.. 6 μηνών είναι έτοιμη για ζευγάρωμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool