Τι να κάνω..;

θα φενοταν οι θηλες τις πρισμενες αν θηλαζε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

img_0858.jpg

img_0864.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λες πρησμένες; Δεν μου φαίνονται πρησμένες, αλλά σε σύγκριση με του μπαμπίνου μου που είναι σα σπυράκια της τάρτας μοιάζουν με καρουμπαλάκια, όπως αυτά στα καρτούν. Πάντως τις επεξεργάστηκα λίγο δεν φαίνεται να ειναι γεμάτες η κάτι τέτοιο. Ορίστε και φωτο.
img_0867.jpg

Ti όμορφη που είναι...θα έχει γεννήσει σίγουρα στο παρελθόν για να είναι οι θηλές έτσι...γιατί δεν τρώει το καημένο...:hmm:δοκίμασες να τις δώσεις λίγο βραστό κοτόπουλο μήπως και της αρέσει;

Αυτό κάνω τώρα βράζω κοτόπουλο, ελπίζω να φάει.

Διάβασα τα τελευταία ποστ σα γρήγορα κι απαντώ όπου θυμάμαι. Δεν νομίζω να θήλαζε πρόσφατα, τουλάχιστον έτσι όπως δείχνουν οι θηλές.
Για το ότι δεν τρώει, είναι ένα θέμα. Μήπως έχει κάποια πληγή στο στόμα, κάποιο χαλασμένο δόντι που την πονά? Η ακόμα και ουλίτιδα μπορεί να έχει και ο πόνος να της κόβει την όρεξη.
Σε ποια περιοχή της Αθήνας μένεις ? Δες την λίστα με τους προτεινόμενους κτην'ιατρους μήπως είναι κάποιος κοντά σου.

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες Voula, να σου πω την αλήθεια και εγώ έτσι πιστεύω, αλλά καμιά φορά όταν έχεις άγνοια συμβαίνουν λάθη. Δεν ξέρω αν έχει πληγή αλλά ευτυχώς το βραστό κοτόπουλο δούλεψε, αν και δεν έφαγε κοτόπουλο, ήπιε το ζουμάκι, και νομιζω λίγο λυπάκι είναι καλό για αρχή. Κοίταξα την λίστα και σκέφτομαι να την πάω εδώ (https://www.sozo.gr/clinic.htm), είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μου νομιζω η εμπειρία τους με αδέσποτα θα είναι πολύτιμη, ίσως βοηθήσουν να της βρούμε και σπίτι.

Ίσως σε στεναχωρήσω, αλλά εμένα η εμπειρία μου από ζωοφιλικά σωματεία είναι τελείως αρνητική. Πολλά λόγια και έργο εντελώς δυσανάλογο.
Για να την πας εκεί, μάλλον θα πρέπει πρώτα να πληρώσεις συνδρομή στο ΣΩ.ΖΩ. Δεν ξέρω αν αξίζει έτσι.
Όσο για να σε βοηθήσουν, τι να πω, εύχομαι να γίνει, αλλά όποτε απευθύνθηκα σε κάποιο συγκεκριμένο σωματείο για να προωθήσει απλά κάποιες αγγελίες για τις αδέσποτες γατούλες του Φλοίσβου που στειρώνουμε, δεν με βοήθησαν ποτέ.
Προωθούσαν μόνο τις δικές τους. Είναι αυτό που λέμε, ο παπάς ευλογάει τα γένια του.

Σου λέω και πάλι, είανι προσωπίκή άποψη και εμπειρία. Μια τηλ επαφή μαζί τους θα σε ενημέρωνε καλύτερα.

Κατάλαβα, αν και παίρνω τηλ και είναι απασχολημένο, θα ξαναπροσπαθήσω όμως. Εσεις που τις στειρώνεται; Θα ήθελα να βρω κάτι πιο οικονομικό, αρκεί να είναι ασφαλές, απ' όσο ξέρω η στείρωση σε θηλυκή γατούλα είναι γύρο στα 100 ευρώ, και αν χρειαστεί και κάποια ιδιαίτερη θεραπεία ή φάρμακα σε περίπτωση που έχει κάτι, μαζί με τα εμβόλια, θα ανέβει πάρα πολύ το ποσό και σιγουρα δεν μου είναι εύκολο να τα διαθέσω.

Κατάλαβα, αν και παίρνω τηλ και είναι απασχολημένο, θα ξαναπροσπαθήσω όμως. Εσεις που τις στειρώνεται; Θα ήθελα να βρω κάτι πιο οικονομικό, αρκεί να είναι ασφαλές, απ' όσο ξέρω η στείρωση σε θηλυκή γατούλα είναι γύρο στα 100 ευρώ, και αν χρειαστεί και κάποια ιδιαίτερη θεραπεία ή φάρμακα σε περίπτωση που έχει κάτι, μαζί με τα εμβόλια, θα ανέβει πάρα πολύ το ποσό και σιγουρα δεν μου είναι εύκολο να τα διαθέσω.
Η δική μας γιατρός βρίσκεται στο περιστέρι και είναι πολύ καλή και οικονομική..:):)Αν σε βολεύει σαν περιοχή στείλε μου πμ για να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες!!:):)

Η δική μας γιατρός βρίσκεται στο περιστέρι και είναι πολύ καλή και οικονομική..:):)Αν σε βολεύει σαν περιοχή στείλε μου πμ για να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες!!:):)

To ίδιο οικονομική είναι και η δικιά μας που βρίσκεται Αργυρούπολη. Δες που σε βολεύει καλύτερα και αναλόγως, στείλε πμ.

:stunned: :inlove: :inlove: Πλακα μου κανεις! :eek: Κοιτα κατι ματαρες!! Ειναι υπεροχη, ελπιζω να βρει σπιτακι συντομα :worry:

Aυτο το γλωσσινι θα με στειλει αδιαβαστη! :stunned:

Τελευταία επεξεργασία:
Xexexexe αυτό με τη γλώσσα είναι όλα τα λεφτά! :P
Παιδιά αυτό είναι το mail μου tzomari@gmail.com, στείλτε μου εκεί πληροφορίες για τους γιατρούς, Αργυρούπολη μάλλον δεν θα μπορέσω, αλλά περιστέρι αν βρω αυτοκίνητο θα πάω αύριο.

απιθανα ομορφη γατα!!!πολυ μου αρεσει!!!οποιος την παρει δεν θα χορτενει να την βλεπει!!!

Οταν με το καλό πατε στο γιατρό να την δει,άνοιξε της μια αγγελία εδώ και γεμισέ την με φωτογραφίες κ λίγα λόγια για τη γατούλα για να αρχίσει να προωθείται η υιοθεσία της:)Είναι μια κούκλα:clapup:

Αχ, η Τάρτα είναι αρρωστούλα.:(
Τελικά ο λόγος που δεν τρώει είναι ουλίτιδα, κάτι που την πονάει πολύ τόσο ώστε να μην μπορεί ούτε σιρόπι να πάρει και θα της κάνουμε αντιβίωση ενέσιμη. Πήγα στο κτηνιατρικό κέντρο γάτας, και η κτηνίατρος ήταν πολύ εξυπηρετική, μας έκανε δυστυχώς τρεις ενέσεις με διάφορα φάρμακα. Θα χρειαστεί θεραπεία και πολύ φροντίδα, καταλαβαίνω πως αυτό το κάνει πιο δύσκολο να τις βρούμε σπίτι, αλλά ίσως κάποιος να μπορούσε να αφιερωθεί σε μια γατούλα που αν την αφήναμε στο δρόμο θα ήταν καταδικασμένη.
Όποιος έχει εμπειρία με ουλίτιδα, ας μας δώσει συμβουλή.

πωπω..ειναι πανεμορφη η ταρτα!!!:D:D:D...ευχομαι περαστικουλια της...τελικα,...εχει φαει τπτ;

Πανεμορφη γατα!!!Κριμα να εμενε στο δρομο δεν τις αξιζε!!!Και τι ματια ειναι αυτα!!!!!!!:D
Περαστικα της !!!Δεν εχω ιδεα απο ουλιτιδα αλλα ελπιζω να μην ειναι σοβαρο και να περασει γρηγορα!!!
Ισως βρεις κατι χρησιμο αν χρησιμοποιησεις την αναζητηση.

:clapup:ΦΑΓΑΜΕ.....:clapup:
Τα παυσίπονα μας έπιασαν ο πυρετός έπεσε, είμαστε ζωηρές, πολύ χαδιάρες και τρώμε συνέχεια.....:D

Και έχουμε και πια απορία... τώρα που ξεχάσαμε τον πόνο, να αρχίσουμε την ξηρά τροφή να γυμνάσουμε τα ούλα μας, ή είναι νωρίς και μπορεί να τα πληγώσουμε;

Χμ...τι να σου πω,η γιατρος τι ειπε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back