ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
δοκίμασες να τις δώσεις λίγο βραστό κοτόπουλο μήπως και της αρέσει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Για το ότι δεν τρώει, είναι ένα θέμα. Μήπως έχει κάποια πληγή στο στόμα, κάποιο χαλασμένο δόντι που την πονά? Η ακόμα και ουλίτιδα μπορεί να έχει και ο πόνος να της κόβει την όρεξη.
Σε ποια περιοχή της Αθήνας μένεις ? Δες την λίστα με τους προτεινόμενους κτην'ιατρους μήπως είναι κάποιος κοντά σου.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Για να την πας εκεί, μάλλον θα πρέπει πρώτα να πληρώσεις συνδρομή στο ΣΩ.ΖΩ. Δεν ξέρω αν αξίζει έτσι.
Όσο για να σε βοηθήσουν, τι να πω, εύχομαι να γίνει, αλλά όποτε απευθύνθηκα σε κάποιο συγκεκριμένο σωματείο για να προωθήσει απλά κάποιες αγγελίες για τις αδέσποτες γατούλες του Φλοίσβου που στειρώνουμε, δεν με βοήθησαν ποτέ.
Προωθούσαν μόνο τις δικές τους. Είναι αυτό που λέμε, ο παπάς ευλογάει τα γένια του.
Σου λέω και πάλι, είανι προσωπίκή άποψη και εμπειρία. Μια τηλ επαφή μαζί τους θα σε ενημέρωνε καλύτερα.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Η δική μας γιατρός βρίσκεται στο περιστέρι και είναι πολύ καλή και οικονομική..Κατάλαβα, αν και παίρνω τηλ και είναι απασχολημένο, θα ξαναπροσπαθήσω όμως. Εσεις που τις στειρώνεται; Θα ήθελα να βρω κάτι πιο οικονομικό, αρκεί να είναι ασφαλές, απ' όσο ξέρω η στείρωση σε θηλυκή γατούλα είναι γύρο στα 100 ευρώ, και αν χρειαστεί και κάποια ιδιαίτερη θεραπεία ή φάρμακα σε περίπτωση που έχει κάτι, μαζί με τα εμβόλια, θα ανέβει πάρα πολύ το ποσό και σιγουρα δεν μου είναι εύκολο να τα διαθέσω.

Αν σε βολεύει σαν περιοχή στείλε μου πμ για να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες!!

Voula
Διάσημο μέλος
Η δική μας γιατρός βρίσκεται στο περιστέρι και είναι πολύ καλή και οικονομική..Αν σε βολεύει σαν περιοχή στείλε μου πμ για να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες!!
![]()
To ίδιο οικονομική είναι και η δικιά μας που βρίσκεται Αργυρούπολη. Δες που σε βολεύει καλύτερα και αναλόγως, στείλε πμ.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλακα μου κανεις!
Κοιτα κατι ματαρες!! Ειναι υπεροχη, ελπιζω να βρει σπιτακι συντομα 
Aυτο το γλωσσινι θα με στειλει αδιαβαστη!

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά αυτό είναι το mail μου tzomari@gmail.com, στείλτε μου εκεί πληροφορίες για τους γιατρούς, Αργυρούπολη μάλλον δεν θα μπορέσω, αλλά περιστέρι αν βρω αυτοκίνητο θα πάω αύριο.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι μια κούκλα
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά ο λόγος που δεν τρώει είναι ουλίτιδα, κάτι που την πονάει πολύ τόσο ώστε να μην μπορεί ούτε σιρόπι να πάρει και θα της κάνουμε αντιβίωση ενέσιμη. Πήγα στο κτηνιατρικό κέντρο γάτας, και η κτηνίατρος ήταν πολύ εξυπηρετική, μας έκανε δυστυχώς τρεις ενέσεις με διάφορα φάρμακα. Θα χρειαστεί θεραπεία και πολύ φροντίδα, καταλαβαίνω πως αυτό το κάνει πιο δύσκολο να τις βρούμε σπίτι, αλλά ίσως κάποιος να μπορούσε να αφιερωθεί σε μια γατούλα που αν την αφήναμε στο δρόμο θα ήταν καταδικασμένη.
Όποιος έχει εμπειρία με ουλίτιδα, ας μας δώσει συμβουλή.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...ευχομαι περαστικουλια της...τελικα,...εχει φαει τπτ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Περαστικα της !!!Δεν εχω ιδεα απο ουλιτιδα αλλα ελπιζω να μην ειναι σοβαρο και να περασει γρηγορα!!!
Ισως βρεις κατι χρησιμο αν χρησιμοποιησεις την αναζητηση.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΑΓΑΜΕ.....
Τα παυσίπονα μας έπιασαν ο πυρετός έπεσε, είμαστε ζωηρές, πολύ χαδιάρες και τρώμε συνέχεια.....

Και έχουμε και πια απορία... τώρα που ξεχάσαμε τον πόνο, να αρχίσουμε την ξηρά τροφή να γυμνάσουμε τα ούλα μας, ή είναι νωρίς και μπορεί να τα πληγώσουμε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool