Τι να κάνω..;

Αχ το γλυκό μου τι καλά που τρώει...δώσε της κάτι μαλακό στην αρχή...η Evelynkar έίχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ούλα της Ζέινας αν θυμάμαι στείλε της μήνυμα να σου πεί τι έκανε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Ζέινα ειχε μεγαλο προβλημα με τα ουλα, στην αρχη επερνε αντιβιωση μονο κ ετρωγε κροκετες που ειχαν antitartar control (κ η ρουαγαλ κ οι περισσοτερες κροκετες το εχουν). επρεπε ομως να κανουμε εξετασεις για νοσους γιατι αυτο μπορει να προελθει απο καποια απο αυτες μιας κ ηταν αδεσποτη. δυστυχως βγηκε θετικη σε λευχαιμια. της καναμε καθαρισμο δοντιων που τελικα βρηκαμε οτι ειχε την νεοκλαστικη νοσο των δοντιων κ συνεχισε τις αντιβιωσεις για 1 μηνα. μετα υιοθετηθηκε κ αποτι ξερω ειναι καλα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς την γιατρό δεν την ρώτησα, και αν μου είπε το ξέχασα.Θα κάνουμε όμως εξετάσεις την δευτέρα και βλέπουμε, οπότε καλύτερα να μην της δώσω ξηρά τροφή, φοβάμαι μην την πληγώσω. Πεινάει πάρα πολύ το καημένο, σήμερα έχει φάει πάνω από 5 πιατάκια με διάφορες τροφές, από ζωμό κότας μέχρι αυγό και τόνο, και ότι άλλο διαθέτουμε δηλαδή. :D

Πάντως για την ουλίτιδα η γιατρός μας είπε πως θα έχει πάντα πρόβλημά, είναι αυτοάνοσο, αλλά που και που θα εμφανίζεται και ίσως να χρειάζεται και κορτιζόνη.:(

Tαιζε το όσο μπορείς είναι σκελετωμένο το καημένο...πάρε της και καμιά παστούλα με βιταμίνες να πάρει επάνω της..ποιός ξέρει πόσον καιρό τριγύριζε νηστικό και ταλαιπωρημένο..:)Ευτυχώς που την βρήκες..

αν ειναι σε προχωρημενο σταδιο η ουλιτιδα μπορει ο καθαρισμος να την ανακουφισει..ευχομαι οτι καλυτερο!!:)

Είναι πανέμορφη και το χρώμα της είναι πολύ "σκοτεινό"...
Το ΣΩ.ΖΩ. είναι καλό, το είχα δοκιμάσει παλιότερα και ο Ζορό μάλλον εκεί θα πάει για εμβόλιο. Βολεύει, για κατοίκους του κέντρου (εγώ με τα ποδια πάω), αλλά εχει μόνο πρωινό ωράριο.

Τι κάνει η μικρούλα ? Είναι κάπως καλύτερα ?

Έχοντας γατούλα με το ίδιο μάλλον πρόβλημα ή παρόμοιο, έχω να σου πω ότι εμένα αυτό που τη βοήθησε ήταν η αγάπη και τα χάδια!
Λειτούργησαν πολύ πιο καλά από τη κορτιζόνη.;)
Επίσης δοκίμασε να της δώσεις κροκέτες κίττεν, θα την πονάνε λιγότερο, γιατί η κονσέρβα κολλάει στα ούλα ενώ αυτές είναι μικρές και μπορεί να τις καταπίνει αμάσητες;).
Εύχομαι γρήγορα να είναι περαστικά!

Η ταρτούλα είναι πολύ καλύτερα,:clapup: αρκετά πιο ζωηρή και από χθες τρώει και κροκέτες, της κάναμε την δεύτερη δόση αντιβίωσης και τώρα θα περιμένουμε λίγες μέρες για να πάμε για τις υπόλοιπες εξετάσεις να κάνουμε στείρωση και να δούμε γενικά τι γίνεται εκεί μέσα γιατί ίσως να έχει και μια κυστούλα. Η γλυκιά μου έχει ήδη πιο ζωηρό βλέμμα είναι σαν άλλο γατάκι.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι η συμβίωση με τον μπαμπίνο για όσο καιρό θα είναι εδώ η τάρτα, προς το παρόν πάντως έχουν πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλο αλλά η τάρτα δεν του δίνει περιθώρια, κάνει συνέχεια κχχχχ :worry:όταν την πλησιάζει και σήμερα ενώ πέρναγε από μπροστά του, του έβγαλε και νύχια,:( και αυτός ο καημένος δεν έκανε τίποτα, την φοβάται άλλωστε τόσο πολύ που συνήθως απομακρύνεται.

Ξέχασα να ρωτήσω και το εξής, μέσα στο σαββατοκύριακο έχω σκοπό να την κάνω μπάνιο, πράγμα που μάλλον δεν θα είναι εύκολο, γιατί μια φορά την έβρεξα κατά λάθος με σταγόνες και μου νευρίασε, πόσο μάλλον να την βάλω στο νερό. Καμία ιδέα για να πετύχει αυτό αναίμακτα και να είναι και ένα γερο μπάνιο; Υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερα να την πάω σε αυτά τα τύπου καλοπιστικά petshop;:hmm:

Δεν θα το συνιστουσα, σε αυτα τα πετσοπ κανουνε αναισθησια συνηθως και υπερβολικα συχνα ζωακια δεν ξυπνανε ποτε :( Θα σου ελεγα απλα να μην την κανεις μονη σου μπανιο. Αν της κοψεις τα νυχια πριν το μπανιο, και κατα την διαρκεια καποιος αλλος την σβερκοσει για να ακινητοποιηθει, την βαζεις σε ζεστο νερο (οχι καυτο, οχι χλιαρο ομως) καταπροτιμηση σε σκαφη που εχεις ηδη γεμισει, γιατι τα τρομαζει το τρεχουμενο νερο. Την κανεις μια σαπουναδα με ειδικο σαμπουαν, την ξεπλενεις οσο μπορεις και βουρ σε μια μεγαλη πετσετα ωστε να ακινητοποιηθει. Κανονικα καλο θα ηταν αν την στεγνωσεις κιολας, αλλα επειδη μαλλον θα τρομοκρατηθει με το σεσουαρ, εγω θα την εβαζα σε ενα μικρο δωματιο με αεροθερμο :hmm: Βεβαια εχει ζεστη αυτες τις μερες, αλλα δεν ξερεις ποτε τι γινεται. Σε κλειστο χωρο η ολη διαδικασια, να μην σηκωθει να φυγει και την χασετε.

Δεν τ ηξερα οτι στ πετ σοπ εχουν αδεια για να κανουν ναρκοση
Πιστευω πως ενα μαγαζι που κανει μονο καλοπισμους δεν ειναι ασχημη ιδεα

Πόσο άπλυτη είναι που πρέπει να κάνει μπάνιο;Τα γατιά πλένονται και μόνα τους...ειδικά τα κοντότριχα δεν έχουν ανάγκη...άσε που θα την στρεσσάρεις πάρα πολύ,και είναι και αρρωστούλα...εγώ θα σου έλεγα όχι,εκτός και έχει πρόβλημα με γράσσα,κακά κλπ..:hmm::hmm:Υπάρχει και ο κίνδυνος να κρυώσει(παίρνει και αντιβίωση):hmm:

Πόσο άπλυτη είναι που πρέπει να κάνει μπάνιο;Τα γατιά πλένονται και μόνα τους...ειδικά τα κοντότριχα δεν έχουν ανάγκη...άσε που θα την στρεσσάρεις πάρα πολύ,και είναι και αρρωστούλα...εγώ θα σου έλεγα όχι,εκτός και έχει πρόβλημα με γράσσα,κακά κλπ..:hmm::hmm:Υπάρχει και ο κίνδυνος να κρυώσει(παίρνει και αντιβίωση):hmm:

Aννα οταν ειχα μαζεψει μια αδεσποτουλα απο τον δρομο, ηταν και ασπρη, ειχε γινει γκρι απο την βρωμια, και την σκονη. Σε κανα δυο τοπους ειχε και κατι "μπαλωματα" χωματος... αν ηταν χωμα. Ασε που την χαιδευες, και ηταν το τριχωμα της σκληρο απο τις νεκρες τριχες, και αφηνε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ασπρες φουντες με τριχες οπου ακουμπουσε. Αφου την βουρτσιζα με το αυτοκολλητο ρολο που παιρνει τις τριχες απο τα ρουχα :redface: Ενα ρολο χαλασα! :P Και τα χερια μου γινοντουσαν μαυρα απο την βρωμια οπως την χαιδευα. Εγω θεωρω οτι καλυτερα να απομακρυνθουν με νερο και σαπουνι αυτα, παρα να τα γλυψει η γατουλα :/: Ασε που οταν ζουνε εξω, και πρεπει να επιβιωσουν σε τοσο ασχημες συνθηκες, νομιζω ο καλλωπισμος παιρνει δευτερη μοιρα. Οταν τις βαλεις στο σπιτι και εχουν φαι και νερο, και αρχισουν να γλυφονται, ουτε που ξερεις ΤΙ μπορει να εχουν πανω τους. Αντιβιωση παιρνει για την ουλιτιδα, ετερον εκατερον. Ασε που αυτες τις μερες εχει 32 βαθμους κατα την διαρκεια της μερας :hmm: Αυτη που ειναι και ταρταρουγα δεν μπορεις να ξερεις ποιος λεκες ειναι δικο της χρωμα και ποιος βρωμιτσα :P Εγω ειμαι υπερ του να την κανουνε μπανακι, απλα πρεπει να γινει γρηγορα η ολη διαδικασια για να στρεσαριστει οσο το δυνατον λιγοτερο η γατουλα. Και αυτα τα καλλωπιστικα κεντρα, εφοσον δεν χρησιμοποιουν αναισθησια, φανταζομαι καλα ειναι. Απλα εγω δεν θα εφευγα κατα την διαρκεια του καλλωπισμου, για ειμαι βεβαιη οτι αν τα βρουνε σκουρα δεν θα χαπακωσουν το πλασματακι.

Και Γιωργο, ναι, δεν ξερω απο που και ως που και αν εχουν αδεια, αλλα τα Pet city χρησιμοποιουν αναισθησια και παρα πολλα ζωακια δεν εχουν ξυπνησει μετα. Εγω προσωπικα εχω δει πολλες περιπτωσεις καταγγελιων στο ιντερνετ, αν το ψαξεις και εσυ θα τις βρεις.

Αν είναι τόσο βρωμερή ας την κάνει..αλλά αυτή επειδή ήταν και αδέσποτη θα κάτσει;:hmm:

Αν είναι τόσο βρωμερή ας την κάνει..αλλά αυτή επειδή ήταν και αδέσποτη θα κάτσει;:hmm:

Ενω τα δικα μας που ειναι και "δεσποζόμενα" καθονται? :hehe::hehe::hehe::hehe:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2305531:
Ενω τα δικα μας που ειναι και "δεσποζόμενα" καθονται? :hehe::hehe::hehe::hehe:
Τα δικά μου ενώ τους αρέσει πολύ το νερό,δεν έχουν κάνει ποτέ μπάνιο...(μόνο την πρώτη μέρα που ήρθαν στο σπίτι 30 ημερών γατσούλια) μόνο με την μέθοδο του γλυψίματος.. πορευόμαστε..
:hehe::hehe::hehe::hehe:

Αχ σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας,:) λοιπόν, η τάρτα δεν είναι σίγουρα το πιο βρώμικο γατί του κόσμου αλλά όταν την χαϊδεύω το τρίχωμα της κολλάει, καταλαβαίνεις ότι έχει αρκετή βρώμα επάνω της, κυρίως στα πόδια. Μάλλον και εγώ θα προτιμήσω να την κάνω μόνη μου μπάνιο ελπίζοντας ότι θα στρεσαριστεί λιγότερο αν και δεν είμαι σίγουρη αν θα βρω βοήθεια. Όσο για την αντιβίωση την τελειώσαμε την πέμπτη, θα την κάνω μπάνιο στην μπανιέρα δε νομιζω να μπορέσει αν πάει πουθενά.
Τον μπαμπίνο μου πάντως τον κάνω περίπου κάθε δυο μήνες μπάνιο, φυσικά και δεν θέλει αλλά έτσι νιώθω εγώ καλύτερα αφήστε που το βλέπω και λίγο εγωιστικά γιατί μετά μέχρι να στεγνώσει είναι στην αγκαλιά μου και γουργουρίζει, πράγμα σπάνιο για τον χαρακτήρα του. Επιπλέον στην ουσία με το να τον κάνω μπάνιο έχει την μυρωδιά μου ή έστω του δωματίου μου και στη δική μου μύτη μυρίζει υπέροχα.;)

Αχ σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας,:) λοιπόν, η τάρτα δεν είναι σίγουρα το πιο βρώμικο γατί του κόσμου αλλά όταν την χαϊδεύω το τρίχωμα της κολλάει, καταλαβαίνεις ότι έχει αρκετή βρώμα επάνω της, κυρίως στα πόδια. Μάλλον και εγώ θα προτιμήσω να την κάνω μόνη μου μπάνιο ελπίζοντας ότι θα στρεσαριστεί λιγότερο αν και δεν είμαι σίγουρη αν θα βρω βοήθεια. Όσο για την αντιβίωση την τελειώσαμε την πέμπτη, θα την κάνω μπάνιο στην μπανιέρα δε νομιζω να μπορέσει αν πάει πουθενά.
Τον μπαμπίνο μου πάντως τον κάνω περίπου κάθε δυο μήνες μπάνιο, φυσικά και δεν θέλει αλλά έτσι νιώθω εγώ καλύτερα αφήστε που το βλέπω και λίγο εγωιστικά γιατί μετά μέχρι να στεγνώσει είναι στην αγκαλιά μου και γουργουρίζει, πράγμα σπάνιο για τον χαρακτήρα του. Επιπλέον στην ουσία με το να τον κάνω μπάνιο έχει την μυρωδιά μου ή έστω του δωματίου μου και στη δική μου μύτη μυρίζει υπέροχα.;)

επειδη η ταρτουλα ειναι ακομα με αντιβιωση ακομα θα σου προτεινα να μην την πλυνεις την κακομοιρα, αν ομως θες να εχεις μυρωδια και απαλο τριχωμα, αγορασε μια βουρτσα παρε και ταλκ σαν αυτο που βαζουν στα μωρακια , αλευρωσε την και μετα βουρτσισε την πολλες φορες για να φυγει το ταλκ, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!!!!!!βουρτσα αυτες που χτενιζουν τα σκυλακια....στα δικα μου χρησιμοποιω αυτην την βουρτσα και οταν με βλεπουν τσακωνονται ποιος θα χτενιστει πρωτος!!!!

Τωρα αν αποφασισεις να ερθεις προς το Χαλανδρι με βαση το ΠΜ που μου εστειλες μπορουμε να συναντηθουμε καπου και να σε παω εγω με το αυτοκινητο.

Κάνε αυτό με την πούδρα που λέει η Νένα ..το βρίσκω καλύτερο..όσο για την μυρωδιά τα δικά μου μυρίζουν πάντα υπέροχα γιατί παίρνουν την μυρωδιά του μαλακτικού που πλένω τα μαξιλάρια τους...:):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back