Τι να κάνω..;

Δοκιμασες καθολου Feliway;Ή να τα ταϊσεις μαζι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι είναι αυτό; Να το δοκιμάσω....
Όσο για το φαγητο, οχι αυτο δεν το εχω κανει αλλα θα το κανω το βραδυ, αν και ο μπαμπης δεν δείχνει ενδιαφέρον στο φαγητό του όταν σκέφτεται την τάρτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ, αν και αρχάριος. Με το φαγητό τους τι κάνεις?

Τζίφος η προσπάθεια με το φαγητό, μάλιστα ο Μπάμπης εδώ και δυο μέρες σταμάτησε να τρώει, μόνο σήμερα έφαγε λίγο από το πιάτο της τάρτας και παρόλο που του έβαλα το ίδιο φαγητό στο δικό του πιατάκι δεν πήγε, επιπλέον της επιτέθηκε πολύ άσχημα σήμερα, έχω νευριάσει μαζί του και δεν ξέρω πως πρέπει να αντιδράσω, δυστυχώς δεν του έχω μάθει την τιμωρία.Έχει νόημα να τον τιμωρώ με αυτήν την κατάσταση η άπλα τον εξαγριώνω περισσότερο. Η μονη μου ελπίδα είναι αυτό το felway, αλήθεια δουλεύει η θα το πάρω άδικα και είναι και ακριβό, έχει κανείς εμπειρία?

Εγώ είχα πάρει feliway spray για τον Γατούλη και ψέκαζα την γατοφόρο για να είναι ήρεμος όταν πηγαίναμε στον γιατρό, γιατί φοβόταν πολύ.
Το feliway είχε δράση μεν, αλλά περνούσε κάποια ώρα. Μαστουρώνει τα γατιά αυτό στην κυριολεξία.
Ίσως να μην έπαιρνες το spray αλλά εκείνο που μπαίνει στο ρεύμα (σαν αντικουνουπικό δηλαδή... :)

Ναι αυτό σκέφτομαι να πάρω που μπαίνει στην πρίζα, αλλά αν βασίζεται στην όσφρηση δεν ξέρω αν η ταρτουλα θα το μυρίσει ευκολα, τουλάχιστον στο catnip δεν δίνει σημασία.

Ναι αυτό σκέφτομαι να πάρω που μπαίνει στην πρίζα, αλλά αν βασίζεται στην όσφρηση δεν ξέρω αν η ταρτουλα θα το μυρίσει ευκολα, τουλάχιστον στο catnip δεν δίνει σημασία.
Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Bach Rescue remedy Σταγόνες (ανθοιάματα)που είναι εντελώς φυσικό κάνει για ζώα που έχουν στρές,νεύρα και ηρεμεί...Εγώ δίνω του Βρούκου και είδα μεγάλη βελτίωση σχετικά με το γλύψιμο που έκανε συνέχεια λόγω νεύρων..Αρχίζει και του ξαναβγαίνει τρίχωμα..:):):)4 σταγόνες 2 φορές την ημέρα του δίνω και έχουμε δεί βελτίωση...το κακό και με αυτό είναι ότι είναι ακριβό 16 ευρώ κοστίζει αλλά αμα είναι να ηρεμήσουν χαλάλι..:):)

Μου φαίνεται πως θα τα δοκιμάσω όλα, αυτό το Bach Rescue remedy που θα το βρω, είναι πάντως σιγουρα φτηνότερο από το feliway και αν είναι και φυσικό καλύτερα να ξεκινήσω με αυτό.

Τα γνωστά ανθοιάματα του Bach τα βρίσκεις σε επιλεγμένα φαρμακεία...ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το παραγγείλεις από το Rharmacy4u.gr που έχει έδρα την Πάτρα...στο στέλνουν στην πόρτα σου σε δύο μέρες χωρίς καθόλου μεταφορικά και οι τιμές τους είναι ασυναγώνιστες σε σχέση με τα κοινά φαρμακεία.. :):):)Σου έκανα αντιγραφή να δείς σε τι χρησιμεύει από το Only natural pet store της Γερμανίας που το πουλάνε και εκεί αλλά κοστίζουν τα μεταφορικά..:hmm::hmm:
javascript:popupWindow('https://www....D=0&XTCsid=5364b0ed51e165051db6fee4c4eaf6ad')

Bach Rescue - Natural Stress Relief For Pets

For years, Rescue Remedy has been recommended by veterinarians worldwide as an emergency support to help calm pets in all kinds of stressful situations. Rescue Remedy can be used for an immediate calming effect in any stressful situation, or when your pet needs help overcoming a variety of emotional or behavioral problems, such as:

• Visits to the vet
  • Fear of loud noises (fireworks, thunderstorms, etc)
  • Excessive barking or hissing
  • Shock, trauma or mistreatment
  • Adapting to loss of companion
  • Separation anxiety
  • Adapting to new surroundings (home, kennel, stable, etc.)
  • Obsessive cleanliness or overgrooming
  • Constant licking or nibbling of skin, paws, etc.
  • The most useful Bach Flower Essence of all, Rescue Remedy is actually a combination of five other remedies, that act synergistically to calm stress and fear. This is wonderful any time there is shock, stress or trauma. It is an invaluable addition to the first aid kit that any pet owner would find useful. It can be safely used before visiting the vet office or after any kind of injury. It will often revive animals that are in shock and help in their journey to the vet and subsequent recovery, though it is obviously not a replacement for immediate veterinary care. It has definitely saved many animals and is totally safe.
  • Dosage Information:
    Place four drops of the mixture on a treat and offer it to your pet. Alternatively, it can be given into the pet's mouth or onto the gums every five minutes until a response is seen. Rescue Remedy can also be rubbed directly on animals nose, ear or paw, or it can be given in your pet's water dish (use ten drops every time the water is changed).

Αν το πάρεις βάζε τους μερικές σταγόνες μόνο στο νερό που πίνουν ..να μην μαστουρώσουν κιόλας...στην αρχή που έβαλα του Βρούκου στο στόμα(του έβαλα και μεγαλύτερη δόση)ήταν σαν μεθυσμένο για κάμποσες ώρες...:)

exw ena provlima me tin gata mou kai den xerw pou na apeuthinthw...........

exw mia gata 5 xronwn kai ton teleutaio xrono den xerw gia pio logo alla paei kai kanei tsisa tis sto kanape tou spitiou....exw dokimasei pliseis me petrelaio xidi mexri kai apothitiko evala kai auti exakoulothei na pigainei ekei.....xerete kamia lisi pou mporei na apoferei.....an kapoios xerei epeidi den xerw pws xreisimopoieitai olo to skiniko edw to mail mou einai.....chatzila@hotmail.com

elina

η γατα σου..ειναι στειρωμενη;;γιατι αν οχι,....οπωσδηποτε θα πρεπει να την στειρωσεις..μπορει να ειναι απο αυτο...
ΥΓ..τα γκρικλις απαγορευονται απο τυους κανονισμους του σαιτ..:)

Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΧΕ ΟΥΡΟΛΙΜΩΞΗ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ....ΤςΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ....ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ???

Ο κτηνιατρος έχει αποκλείσει οποιοδήποτε άλλο ιατρικό θέμα; Αυτος τι λέει;

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ...ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ...Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ...:(

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ...ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ...Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ...:(

το πιο λογικο ειναι οτι η γατα ειναι λιγο κακομαθημενη, και το κανει αυτο απο εκδικηση και για να τιμωρησει εσενα :redface: εχει αλλαξει κατι στην σχεση σας? μηπως λειπεις πολλες ωρες απο οτι συνηθιζες? μηπως εχεις αποκτησει καποιον δεσμο τον οποιο δεν συμπαθει και ιδιαιτερα? μηπως ζηλευει????? :hmm: παντως μπορεις να ψεκασεις τον καναπε με ενα spray apothol το βρισκεις στα pet city.

Για δοκίμασε εκεί που παει και τα κανει, να βαλεις την αμμολεκάνη και να την βαλεις εκει μεσα να κατσει για λιγο....να την μυρισει κλπ...ισως γινει κατι.

Αν το πάρεις βάζε τους μερικές σταγόνες μόνο στο νερό που πίνουν ..να μην μαστουρώσουν κιόλας...στην αρχή που έβαλα του Βρούκου στο στόμα(του έβαλα και μεγαλύτερη δόση)ήταν σαν μεθυσμένο για κάμποσες ώρες...:)

Χεχεχεχε, οκ, το παρήγγειλα, αν και δεν θα προλάβω να τους το δώσω πριν φύγω γιατί θα λείψω για λίγες μέρες, έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες εκεί, ελπίζω μέχρι να γυρίσω να μην έχουν πάθει κατάθλιψη, και κυρίως η τάρτα που θα είναι συνέχεια στο μπάνιο, θα είναι ο συγκάτοικος εδώ, αλλά απλά θα τα ταΐζει.
Πάντως η ταρτουλα είναι αρκετά καλά, έχει παχύνει λίγο το τρίχωμα της είναι πιο απαλό, η στοματίτιδα βέβαια την ταλαιπωρεί πολύ και ο φόβος της για τον μπάμπη. Ο μπάμπης δε άρχισε να τις επιτίθεται λιγότερο γιατί τώρα τον κυνηγάω με το βαποριζατέρ αν το παρακάνει του ρίχνω, και πριν δράσει με κοιτάει πρώτα στα μάτια και τα χέρια. :D

exw ena provlima me tin gata mou kai den xerw pou na apeuthinthw...........

Δεν ξέρω και πολλά για το θέμα, δεν μου έχει τύχει, αλλά προτείνω, καταρχήν να πάρεις μάλλον από petshop κάποιο καθαριστικό που εξαλείφει τις μυρωδιές από ουρά, τα κοινά καθαριστικά τις κάνουν πιο έντονες, τουλάχιστον στις μύτες των γατιών. Δεύτερων η ιδέα με την αμμολεκάνη πάνω στον καναπέ για λίγο, φαίνεται πολύ καλή, μόλις πάει δυο τρεις φόρες την κατεβάζεις και μετά σιγά σιγά την απομακρύνεις. Λίγη υπομονή για τις μυρωδιές θα κάνετε.
Αν όλα αυτά δεν πετύχουν μάλλον το πολυδιαφημισμένο feliway θα κάνει δουλειά, στη δική σου περίπτωση μάλλον χρειάζεσαι το σπρέι. Τέλος καλύτερα να γράφεις με μικρά γράμματα γιατί είναι σα να φωνάζεις!

Χεχεχεχε, οκ, το παρήγγειλα, αν και δεν θα προλάβω να τους το δώσω πριν φύγω γιατί θα λείψω για λίγες μέρες, έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες εκεί, ελπίζω μέχρι να γυρίσω να μην έχουν πάθει κατάθλιψη, και κυρίως η τάρτα που θα είναι συνέχεια στο μπάνιο, θα είναι ο συγκάτοικος εδώ, αλλά απλά θα τα ταΐζει.
Πάντως η ταρτουλα είναι αρκετά καλά, έχει παχύνει λίγο το τρίχωμα της είναι πιο απαλό, η στοματίτιδα βέβαια την ταλαιπωρεί πολύ και ο φόβος της για τον μπάμπη. Ο μπάμπης δε άρχισε να τις επιτίθεται λιγότερο γιατί τώρα τον κυνηγάω με το βαποριζατέρ αν το παρακάνει του ρίχνω, και πριν δράσει με κοιτάει πρώτα στα μάτια και τα χέρια. :D

Kρίμα που το παράγγειλες...δεν σε πρόλαβα..να σου έστελνα το μισό από το δικό μου...δεν το χρησιμοποιώ πιά...επίσης αν θέλεις είχα πάρει ένα σπρέυ με φερομόνες αντίστοιχο του felliway που επίσης δεν χρησιμοποιώ πια από το Natural pet store στείλε μου την διεύθυνση σου να στο στείλω πριν αγοράσεις.:):):)

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δεν πειράζει, νομιζω το bach θα το χρησιμοποιήσω και εγώ, όσο για τις φερομόνες, αν δω ότι δεν γίνεται δουλειά και δεν το θέλεις σιγουρα θα σου πω. Με έχετε σκλαβώσει όλοι εδώ μέσα....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back