Τι να πω!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ είμαι η μόνη στην τάξη που δεν θέλω να μεγαλώσω.Δεν θέλω να διαβάζω εφημερίδες κλπ.Επίσης υπάρχουν τόσα παιδιά στο site.Γιατί ειδικά εγώ να διαβ'αζω πιο πολύ;Μόλις γυρίσω,γιατί θα φύγω θα σας βάλω τα link που νομίζω ότι μου μιλήσατε άσχημα.Στην τάξη μου είμαι η καλύτερη,οπότε δεν θέλω περισσότερο διάβασμα από ότι πρέπει.
Αυτά που είπα ισχύουν για όλα τα παιδιά της ηλικίας σου, όχι μόνο για σένα. Μη μπαίνεις στον κόπο να ψάχνεις λινκ, εγώ δεν έχω να πω τίποτε άλλο και δεν βλέπω τον λόγο να το κάνουμε μεσανατολικό ζήτημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βγάζω καπνούς.Βράζω!Βρίκα αυτό και σας το βάζω:

Γυναίκα σκότωσε ελέφαντα με τόξο

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Teressa Groenewald-Hagerman είχε βάλει στοίχημα με ένα φίλο της ότι μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα με ένα τόξο και ένα βέλος. Εκείνος δεν το πίστευε με τίποτα. Ετσι η Teressa έκανε δυνατή προπόνηση για αρκετούς μήνες ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ενα...

πολύ καλό τόξο. Μόλις ήταν έτοιμη τότε πήγε για σαφάρι στη Ζιμπάμπουε και μόλις είδε μια παρέα ελεφάντων στόχευσε σε έναν και τον έριξε κάτω. Περίμενε όλο το βράδυ για να πεθάνει και την άλλη μέρα ανέβηκε πάνω του και έβγαζε φωτογραφίες. Μετά τις ανέβασε και στο internet, νιώθει πολύ περήφανη για το κατόρθωμά της.

_________________________________________________ πηγή:troktiko

Τι να πω.Μακάρι να βρεθεί κάποιος να κάνει σε αυτήν ότι έκανε η ίδια στον ελέφαντα!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Σαν δεν ντρεπετε:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back