χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
! Και τα νυχάκια της με γαργαλούσαν πολύ!Και για τα μπατσάκια που είπες είναι πιο καλό να το χτυπάς λίγο στα πισινά ποδαράκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring
Νεοφερμένο μέλος
..δηλαδή θέλει νε με δαγκώνει και γω θα πρέπει να το δέχομαι? εκείνο θα κάνει αυτό που θέλω όχι εγώ...
΄και μέχρι πότε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

δεν τ'χα σκεφτει ποτε αυτό μαριελ!!! Πάντως το ότι πρέπει να τα χτυπάμε απαλά στα πισινά ποδαράκια το'χω διαβάσει σε βιβλίο για ψιψίνια. Θα χρειαστεί να το κάνεις μερικές φορές για να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει λάθος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

spring
Νεοφερμένο μέλος
μέχρι να καταλάβει λέει ότι είμαστε εμείς τ'αφεντικά... Θα δοκιμάσουμε όλους τους τρόπους και θα δούμε τελικά αν κόβεται η συνήθεια ή όχι... πάντως εγώ έχω κόψει τλείως τις δικές μου επιθέσεις...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Μεγαλώνοντας θα ηρεμήσει αρκετά και θα "σοβαρευτεί".
Τα μικρά γατάκια όπως και τα μικρά παιδάκια χρειάζονται παιχνίδι και αρκετές ώρες απασχόλησης μαζί τους.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα αυτό μου έχουν πει. ΜΟΝΟ η μαμά γάτα ξέρει πώς να πιάσει τα γατάκια από το σβέρκο σωστά, χωρίς να τα πονέσει και να τα τραυματίσει. Εμείς δε θα πρέπει να το επιχειρούμε ποτέο δικος μου ο γιατρος παντως ειχε πει οτι ειναι πολυ κατα του να πιανεις γατακια απο το σβερκο![]()
milou
Νεοφερμένο μέλος
με τα μπατσακια που λες οτι του δινεις καμια φορα για να σε ακουσει!Ειναι γατουλης και απο την φυση του ανεξαρτητος και επιμονος οπως θα ξερεις.
Εγω την λυση που εχω βρει για να με ακουει και να καταλαβαινει οτι αυτο που κανει ειναι κακο και δεν πρεπει να το ξανακανει, ειναι να σηκωνω τον αντιχειρα μου με αποφασιστικο τροπο μποστα του και με σχετικα εντονη και καθετη φωνη του λεω " ΜΗ ".
Απο την πρωτη κιολας παρατηρηση που της εκανα με αυτο τον τροπο, αμεσως καταλαβε και σταματησε να ακονιζει τα νυχακια της στον καναπε.Απο τοτε οποτε κανει καποια αταξια και ειμαι μπροστα και τη δω εγκαιρως, αμεσως της λεω "ΜΗ ΣΕΡΕΝΑ" ,με ακουει και τρεχει να ασχοληθει με κατι αλλο!!!
Θελει υπομονη και αγαπη, αλλα πανω απο ολα οταν τους λες το " ΜΗ " να το εννοεις!!!!

Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Με τις δαγκωματιές κάνω κάτι που φαίνεται να πιάνει. Μιμούμαι τη φωνή του όταν κλαίει και μαζεύεται κοιτάζοντάς με, με περιέργεια. Σα να με λυπάται... Μήπως μου βγήκε ευαίσθητος γατούλης; :cat:
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ψυχολογικός εκβιασμός!!!

spring
Νεοφερμένο μέλος
... να δοκιμάσω να κλαίω και σαν γάτα?
θέλω να ηρεμήσει για να το ευχαριστηθώ

Blanch
Νεοφερμένο μέλος

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχακαι μένα με πονάει ειδικά με τα νυχάκια του καθώς ζυμώνει κι όλας![]()
![]()
![]()
Πολλή πλάκα θα έχει αν δεν είναι άγριο εκείνη τη στιγμή. Γκρρρ..ή στα γατίσια, "χχ..."
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
, δοκίμασε άλλο τρόπο 
Το 'χω κάνει και γω πάντως αυτό με το "χχχ.." και φοβούνται ή αδιαφορούν. Με το "γατίσιο" κλάμα όμως, όντως κοιτάνε!!
Όσο γι'αυτό, από μας εξαρτάται! Οι γάτες είναι ζόρικες. Αν κάθεσαι να σε πατήσουν, θα σε πατήσουν.(Τι λέμε τώρα..!!Τί τραβάμε....![]()
) Θέλουν τον τρόπο τους για να τους επιβληθείς όπως εσύ θέλεις, πχ να μην τις δικαιολογείς συνέχεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Να ρίχνει και μια λυποθυμία μετά όπως η Ζουμπουλία ή πιάνει το ιιιιιιιιιιι σκέτο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συνηθως πιανει με το ηηηηηηηη!!!! αλλα αν θες ριξε και μια λυποθυμια!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool