x98x
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει εξήγηση σε αυτό;
Σημειώσει: Άνθρωπος είμαι όχι γάτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
- πρωί πρωί μιαου = αντε πήγε 6:30 θα φάμε κάτι?
- απόγευμα στην κουζίνα πάνω στο τραπέζι και κοιτώντας με στα μάτια = πήγε απόγευμα να τσιμπήσουμε?
- απόγευμα πηδώντας στο χερούλι της πόρτας να το ανοίξουμε = βγες έξω επιτέλους θέλω παρέα (καπνίζω σε ένα δωμάτιο οπού δεν επιτρέπονται τα γατούλια)
- οιαδήποτε ώρα τολμώ να πάω στην τουαλέτα ξήνωντας το πλάι της πόρτας = ανοιξε να παίξουμε με το χαρτί τουαλέτας (ναι, καλά ... δυο φορές που πετύχαν ρολό χιόνισε στο σπίτι
x98x
Νεοφερμένο μέλος
Που θα πάει κάποια στιγμή θα μεταφραστή και το νιαου. Ότι έχει γίνει αντίστοιχα με φάλαινα και ελέφαντα.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα κάνεις το τσαντισμένο αρσενικό και όλα θα εξαφανίζονται, και οι μάνες θα σου ορμάνε...
ή θα κάνεις την θηλυκά και θα σε κοιτάνε περίεργα τα αρσενικά...

Είσαι σε καλό δρόμο πάντως.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχα

4feet
Νεοφερμένο μέλος
Πάει να πει .....πεινιάου πεινιάου πεινιάου άλλοτε κοφτό κι άλλοτε μακρόσυρτα πεινιάουυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!Πριν καιρό είχα συναντήσει τυχαία ένα γατάκι στο κήπο του εξοχικού. Για πλάκα αρχικά κάθομαι στη σκάλα το κοιτάω του κάνω ένα Νιαου και αυτό με κοιτά απαντώντας με ένα αντίστοιχο Νιαου. Κάνω άλλη μια δοκιμή με ένα Νιαου και αυτό μου απαντάει με ένα Νιαου. Λέω τι συμβαίνει, περιμένω λίγο αμίλητος αυτό χαλαρά πηγαινοερχόταν εκεί γύρω που ήμουν, σε κάποια στιγμή του ξανά κάνω Νιαου άπαντα και αυτό Νιαου. Να μη σας ζαλίζω για 30-35λεπτα σε διάφορα χρονικά διαστήματα όταν νιαούριζα και αυτό απαντούσε.
Υπάρχει εξήγηση σε αυτό;
Σημειώσει: Άνθρωπος είμαι όχι γάτα.

tim569
Νεοφερμένο μέλος
αληθινη γατα, το εκανα στο σπιτι της φιλης μου που εχει τις 17
γατες σιγα σιγα ερχονταν ολες στο δωματιο που βρισκομουνα
και ολο και πιο κοντα μου μια μαλιστα ανεβηκε πανω μου, μου
μυριζε το στομα και κουναγε το κεφαλι της οπως το κουνανε τα
σκυλια οταν κατι τους κανει εντυπωση, προσπαθουσε να ανακαλυ
ψη απο που ερχετε ο ηχος νιαου κοντευε να βαλει την μουσουδα της
στο στομα μου, εγω συνεχιζα να νιαουριζω! οι υπολοιπες 16 γατες
ειχαν μαζευτει γυρω μου, μετα απο λιγο ηρθε ο αντρας της φιλης μου
στο δωματιο _ Πια γατα λεει φωναζει συνεχια τι επαθε, δυσκολευτικε
να πιστεψει οτι το εκανα εγω.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Korkofilaki
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ειναι και δυσκολο να μαθει κανεις να τους "μιλαει" αν τις παρατηρησει. Ειδικα αυτο με τα γατακια που τους κανεις τη μαμα τους και ερχονται τρεχατα εχει πολλη φαση, και ανταποκρινονται καλυτερα σε αυτο απο το να τους λες "ψιψιψι". Και για τις μεγαλυτερες γατες, οταν μαθεις τον κατεξοχην χαιρετισμο (ενα χαμηλο "μρρρ" που κανουν οταν συναντιουνται) εχει πλακα που απαντανε κι αυτες. Ειναι επικοινωνιακα οντα οι γατες 
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας έχει τύχει να μιλάτε στο τήλεφωνο πχ, ή να συζητάτε με κάποιον και να πεταχτεί το γατί να πει "νιάου" στο ξεκάρφωτο? χαχαχα δεν υπάρχει!

Επίσης ούτε καν ανταποκρίνεται στα νιάου μας. Σπάνια δλδ... τι να πω.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool