Τι περιεχόμενο έχει η ζωή σου;

τι μου θυμισατε τωρα...

παλιά, μεχρι πριν 2 χρονια μορουσα να ξυπνησω και απο μια ηλιαχτίδα , να τη νιωθω τόσο εντονη και δυνατή σχεδόν να μου καιει το προσωπο, εκανα ονειρα , εβλεπα το ποτηρι μισογεματο αλλα δεν ειχα χιουμορ, πιστευα πολυ στους ανθρωπους στο συναισθημα αλλα δεν γινομουν ενα με τη φυση , εβλεπα εφιαλτες και τα έκανα όλα με τη καρδία μου, δεν εχω μετανιωσει για τιποτα όσο σκληρο η απαισιο , γιατι το ενιωθα..
τωρα που θεωριτικα εχω βαλει τοιχους γυρο μου (κυριολεκτικα και μεταφορικα βλεπε σετγαστικα δανεια μπρρρ) δεν πιστευω πια στους ανθρωπους, δε βλεπω εφιαλτες, εχω περισσοτερη επαφη με τη φυση , μμπορω και εχω οσα ζωα χωραει το σπιτι μου και η καρδια μου , δε ξυπναω παρα με κανονια,το ποτηρι δε το βλεπω καν για να σας πω αν ειναι μισοαδειο η μισογεματο και ναι εχω αποκτησει λιγο χιουμορ και τουλαχιστον αυτοσαρκάζομαι,ναι τα κάνω όλα μηχανικά και μετανιωνω για πραγματα τουλαχιστον 3 φορες το μηνα.
και τις 2 μου ζωες της συμπαθώ αλλα με τιποτα δε θα πηγαινα στο σινεμα να τις δω γιατι θα κοιμομουν στα πρωτα 5 λεπτα,
το σιγουρο ειναι πως οταν κατι κερδίζεις στον αγωνα της ζωης σίγουρα υπαρχει και κάτι που το χάνεις...
τις περισσοτες φορες ειναι λιγο αδικο γιατι κερδίζεις υλη η αυτογνωσια, αληθεια η κυρος και παντα αυτο που χάνεις ειναι ενα πολυ συμπαθητικό και αγαπημένο κομματι του εαυτου σου...ισως εκεινο που σε κάνει πιο ανεμελο.
αν βεβαια κερδισεις χωρις να χάσεις τοτε εχεις αποκτησει τις πολιτιμες ισσοροπιες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Πολύ ωραίο Αβάνα!
Νομίζω και οι 2 εαυτοι σου ειναι πολύ ενδιαφέροντες πάντως! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:ναι δρου!!! εψαξα μετα απο καιρο κααι βρηκα το μυνημα που ευθυνεται για την μετεπειτα καταστροφη μας !!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back