maria86
Νεοφερμένο μέλος
ειναι 5 μηνων τωρα η τιτα κ δαγκωνει κ γρατζουναει συνεχεια!
δεν της αρεσουν καθολου οι αγκαλιες οποιος παει να την χαιδεψει ανοιγει το στομα για να δαγκωσει...
βεβαια δεν σε ποναει αλλα κανεις δεν θελει να την πλησιαζει πια γιατι φοβουνται κ εχουν δικιο
επισης κανει κ κατι ακομα..για να κοιμηθει βυζαινει....το χερι μου!
στο εσωτερικο του αγκωνα εκει στην κλειδωσει ξερετε...!
θα ηθελα να μου πειτε τι να κανω.....κ αν μονο το δικο μου ειναι ετσι!
οταν τα κανει αυτα τη μαλωνω αλλα μετα απο 1 λεπτο το ξανακανει!οσες γατες ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα...μονο μ αυτην την σκατιαρα!!ειναι κ ομορφη παναθεμα της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξε μια ματια στην ενοτητα με τα αρθρα,υπαρχει ενα που αναφερεται ακριβως στο προβλημα σου.Να τη χαιρεσαι!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ο δικος μου δαγκωνε πολυ αλλα τωρα εχει ηρεμισει. Απλα ειναι στην ηλικια που αλλαζει δοντια και ειναι λογικο να δαγκωνει. Αν σε ενοχλει πολυ μπορεις καθε φορα που σε αρπαζει να του φωναζεις δυνατα "ΜΗ" και να σταματας να παιζεις μαζι του και να τον αγνοεις. Επισης μπορεις να τον ενθαρρυνεις να παιζει με τα παιχνιδια του. Οταν σε δαγκωνει δινε του καποιο παιχνιδακι να παιζει και επιβραβευε τον. Αν δεν λειτουργησει τιποτα απο αυτα τοτε κανε του: 1) "κχχχχχχχ" και αγνοησε τον, 2) ακουμπα την μυτουλα του και φωναζε του "ΜΗ" και μετα αγνοησε τον, 3) τελευταια λυση (οταν μας εχει φερει στο αμην), νεροπιστολο (δεν την συνιστω παντως γιατι μπορει να του προκαλεσει φοβια για το νερο).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

maria86
Νεοφερμένο μέλος
ε υ χ α ρ ι σ τ ω ωωωωωω
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
maria86
Νεοφερμένο μέλος
τι να πω ουτε αγκαλιες ουτε χαδια
πολυ μου τι δινει γιατι ολα τα γατακια μου ηταν πολυ φυσιολογικα με τα χαδια τουσ κ τα χουρχουρισματα τους...αξιαγαπητα!
αυτη κανει λες κ ειναι η κλεοπατρα...!
να μην την αγγιζουμε,να μην την ενοχλουμε κ να κανει οτι θελει!ουτε ανδρας μου να ηταν μετα απο 30 χρονια γαμου!!!!τι να πω πια!
δεν ξερω τι να κανω...τα εκανα ολα κ τιποτα δεν αλλαξε!παντως ειναι ολοασπρη δεν ξερω μηπως ειναι ημιαιμο καποιασ ρατσας..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ria2008
Δραστήριο μέλος
a.s.p.a
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ρίκο είναι 3,5 μηνων. Του αρεσει παρα πολυ να κρυβεται κ να τρομαζει οποιον περναει απο μπροστα του, το κακο ομως ειναι πως αν παω να τον χαιδεψω γυριζει αμεσως κ αρπαζει το χερι μου κ το δαγκωνει... Μαλλον το βλεπει κ αυτο ως παιχνιδι αλλα ποναει αρκετα.. το αγαπημενο του ειναι να αγκαλιαζει το χερι μου με τα μπροστινα του ποδαρακια, να το σπρωχνει με τα πισω κ ταυτοχρονα να με δαγκωνει.
Δεν ειναι οτι τον ενοχλω ή οτι τον πειραζω κ συμπεριφερεται ετσι γιατι ακομα κ οταν καθομαι κ δεν του δινω σημασια τρεχει πανω μου κ με δαγκωνει..
Οταν ειμαι ξαπλωμενη ερχεται κ αυτος κ ξαπλωνει πανω μου, αλλα αν τον χαιδεψω παλι θα με δαγκωσει. Φοβαμαι πως αν μεγαλωσει κ αλλο θα γινουν πιο ασχημα τα πραγματα, δηλαδη το δαγκωμα του θα ποναει περισσοτερο. Υπαρχει τροπος να το σταματησουμε αυτο κ να μπορουμε να παιζουνε πιο πολυ? Φταιω σε κατι εγω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool