CatLover09
Δραστήριο μέλος
Αυτο το εχω στα τζαμια.Στα παντζουρια μου πατας ενα κουμπι και ταυτοχρονα γυριζεις το πομολο για να γυρισει ο γαντζος και να ανοιξει.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητη αλλα δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα.Αν εσύ το ανοίγεις εύκολα, εύκολα θα το ανοίξει και αυτός.Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι το κλασικό πόμολο, κάθετο όταν είναι κλειστό οριζόντιο όταν ανοίγει. Το ήξερε πως ανοίγει, μ'έβλεπε , δεν είναι και χαζά, είπαμε..
Σου λέει απο κει το πιάνει και ανοίγει το παράθυρο, για να το σπρώξω να δω τί θα γίνει...
Πάντως μέχρι να βάλω κάτι σταθερό απ'έξω είχα δέσει κόντρα τα πόμολα για να μην ανοίγουν όταν λείπω.Πατέντες ...
Και της κουζινας ειναι με μηχανισμο.Ελπιζω να μην πατησει κανα διακοπτη και να το ανοιξει.Αν και τα βραδια στην κουζινα φιλοξενω ενα αδεσποτακι(δεν εχω αλλο χωρο να το βαλω) οποτε ο δικος μου δεν εχει προσβαση εκεινες τις ωρες.Το πρωι εχω παντα ολα τα τζαμια κλειστα .Αυτο το εχω στα τζαμια.Στα παντζουρια μου πατας ενα κουμπι και ταυτοχρονα γυριζεις το πομολο για να γυρισει ο γαντζος και να ανοιξει.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητη αλλα δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ευακι μεταλλικο πλεγμα να παρετε.Ουτε κοστιζει ιδιαιτερα αλλα δειχνει και πιο ομορφο απο ενα πλαστικο.Λοιπον,τελικα βρεθηκε λυση για τα παραθυρα.Καφασωτο,δηλαδη ενα ξυλινο πλαισιο πλατους 5 εκατοστων περιμετρικα,το οποιο θα τοποθετηθει απο την εξωτερικη πλευρα του παραθυρου,μεταξυ της σιτας και του παραθυρου δηλαδη,πανω στο οποιο πλαισιο θα καρφωσω ειτε περγκολα ειτε πολυ σκληρο πλαστικο πλεγμα ειδικο,που δε το κοβει ο ηλιος.Ευτυχως δε θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου.Μολις το φτιαξω θα το βγαλω φωτο να το δειτε κιολας.
harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
Για την εφαρμογη η τα μετρας ακριβως για να τα βαλεις σφηνωτα η τα μετρας ετσι ωστε να βαλεις δυο μεντεσεδες απο την μια και ενα γατζακι απο την αλλα για να τα ανοιγοκλεινεις.
harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Πολυ ομορφο!Μπραβο!Και θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο με τον ζουζουνο!Λοιπον,την καλησπερα μου και μερικες φωτο απο αυτο που εφτιαξα στο καθενα απο τα 2 παραθυρα που χω στη σοφιτα,ζητω συγγνωμη εκ των προτερων για τον φωτισμο αλλα τις εβγαλα απο κινητο.Ειναι ουσιαστικα ενα σιδερενιο τετραγωνο πλαισιο,βιδωμενο εξω απο το παραθυρο,με ενα κεντρικο στηριγμα πανω στο οποιο κλεινουν 2 φυλλα,τυπου παραθυρο δλδ,αλλα με αυτο το ειδικο συρμα,κολλημενο επανω.Το κοστος και για τα 2 παραθυρα ηταν 200 ευρω,100 ευρω το ενα.(Η τιμη ειναι χωρις τις σιτες,τις οποιες ειχα ηδη,απο πριν).Εγω τα πληρωσα τοσο επειδη ηθελα να ειναι ανοιγομενα,για να μπορουν να βγαινουν οι μαστορες στη σκεπη,σε περιπτωση που χρειαστει επιδιορθωση κατι.Αν εσας σας το κανει ενα τελαρο μονοκομματο,λογικα,η τιμη πεφτει.Τελικα το ξυλο δε με βολεψε καθολου σαν επιλογη διοτι θα φουσκωνε ολο και σε 6 μηνες θα ηταν αχρηστο.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
έτσι θέλω να κάνω το μπαλκόνι μου,τα έχω σκεφτεί όλα ακριβώς
μια μικρη λεπτομέρεια
μενει (το σκ@τοχρημα)αλλά υπομονή,τα όνειρα ακόμα δεν μας τα απαγόρευσαν ..........ακόμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο φόρουμ. Εχω μια απορία σχετικά με τα παράθυρα. Στο σπίτι δεν έχω κλιματιστικό και όλο το καλοκαίρι τα παράθυρα μένουν ανοιχτά. Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω και με εμποδίζει να πάρω μία γατουλα που τόσο θέλω. Υπάρχει λύση; Αν καλυψω τα κάγκελα δεν νομίζω να μην μπορεί να σκαρφαλώσει....καμια ιδέα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool