Τι ράτσα είναι;

Ελπίζω να έκανα κατι :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• SISSY.jpg
    SISSY.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 150
ΜΑΚΡΥΤΡΙΧΗ!!!! :up::cool:

Είναι ενα ΓΛΥΚΟ κοριτσάκι!!!!:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ράτσα είναι η γάτα μου;

Γεια σας.
Πριν μερικούς μήνες μου έκαναν δώρο μια γάτα. Είναι πολύ κοινωνική και πολύ όμορφη. Την είδε κάποιος και μου είπε ότι είναι γάτα ράτσας.
Μπορείτε να με βοηθήσετε ;
:hmm:

Συνημμένα

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    385,4 KB · Εμφανίσεις: 91
  • DSC00088.jpg
    DSC00088.jpg
    219,4 KB · Εμφανίσεις: 396
  • DSC00074.jpg
    DSC00074.jpg
    229,2 KB · Εμφανίσεις: 226
Αν και δεν ξέρω πολλά από ράτσες, μοιάζει αρκετά με Chartreux (Σαρτρέ) και είναι ΥΠΕΡΟΧΗ! Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο πανέμορφο γατάκι. Φτου της! Να τη χαίρεστε.

τωρα τη βλέπετε;

Μοιαζει με ρωσσικη μπλε μονο που δεν εχει πρασινα ματια, αν εχει ροζ η μαυρα πατουσακια κα πρασινα ματια με τετοιο χρωμα ειναι ρωσσικη μπλε αν δεν εχει ειναι αναμειξη με ρωσσικη μπλε

Σ αυτές τις φωτογραφίες εμένα μου θυμίζει έντονα British:hmm:

Οντως μοιαζει εγω τη πρωτη ειδα μονο

Καλησπέρα!
Η γατουλα σου εχει και λευκο αν δεν κανω λαθος;Πρεπει να ειναι διασταυρωση με βρετανικη κοντοτριχη,μπλε ρωσσική,ή κόρατ.Ειναι στρουμπουλη γενικα;Τα μαξιλαρακια των ποδιων της τι χρωμα ειναι;Η μουσουδα της ειναι μυτερη,ή καπως πιο πλακε απο τις κεραμιδογατες;

Για βρετανικη φαινεται. Παντως οτι ρατσα και να ειναι, ειναι καταπληκτικη!

Για ημίαιμη ρωσική μπλε μου φαίνεται :hmm:. Όπως και να 'χει πάντως, είναι κούκλα! :D

Βάσω μου, η γάτα είναι τόσο όμορφη που δεν έχει καμία σημασία αν διαθέτει "αριστοκρατικό" αίμα ή όχι! :) Να την χαίρεσαι! :up:

Παντως φερνει πολυ στον Σειριο ε;Αν δεν ειχε κι αυτο το λευκο σημαδακι στο στηθος θα ηταν σχεδον ιδιοι!

είναι πολύ στρογγυλοπρόσωπη όμως, σίγουρα έχει βρετανικό αίμα μέσα της.

Γεια σας.
Πριν μερικούς μήνες μου έκαναν δώρο μια γάτα. Είναι πολύ κοινωνική και πολύ όμορφη. Την είδε κάποιος και μου είπε ότι είναι γάτα ράτσας.
Μπορείτε να με βοηθήσετε ;
:hmm:
Μήπως είναι ρωσική μπλε;:hmm::)

Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό::)
https://www.pictures-of-cats.org/russian-blue-cat.html

Τι ειναι αυτη η γατα? Την βλεπω τις τελευταιες μερες εξω απο την αυλη μου. Αλλες στιγμες ειναι φιλικη, καθεται να τη χαϊδεψει η κορη μου, ενω αλλες όχι και φευγει. Ειναι ρατσας ή όχι? Η φωτο δεν ειναι πολυ καλη γιατι ειναι απο μακρια. Αναρωτιεμαι μηπως ειναι ρατσας και εχει χαθει απο καπου.

https://file.walagata.com/w/mariag/cat.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'όσο μπορώ να δω είναι Σιάμ.Μπορεί πράγματι να χάθηκε από κάπου αλλά δεν είναι και απίθανο να την παράτησαν είναι συχνό φαινόμενο λόγω των ημερών:down:αν μπορείτε να την πιάσετε να δείτε αν είναι καλά και στη συνέχεια να μπει μια αγγελία μήπως την ψάχνουν ή αν όχι μήπως βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστα.Κι εμενα για Σιαμεζα μου κανει.Βαλτε της να φαει για να σας πλησιασει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back