Τι ράτσα είναι;

Απ'όσο μπορώ να δω είναι Σιάμ.

Κι εγω για Σιαμέζα την εκοψα, αλλα περιμενα να το πει καποιος απο εσας πρωτα!:lol: Προβληματιζομαι για το καημενουλι, για εμας δεν ειναι ευκολο να την υιοθετησουμε γιατι φευγουμε συχνα ταξιδια και ενταξει ενα γατι το παιρνουμε μαζι μας, 2 θα ειναι πιο δυσκολο. Το ταίσαμε χθες και προχθες, σημερα όμως δεν μας πλησιαζε. Αν πλησιασει αυριο και καταφερω να το βαλω στη γατοφορο, μπορει να πεταχτω μεχρι τον κτηνιατρο να το δει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι,μάλλον Σιάμ είναι.Να της βάλετε νεράκι κια φαγάκι για να έρθει.Να δείτε και αν φοράει λουράκι!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράτσα

Ξερει μηπως κανεις τι ρατσα ειναι αυτα τα γατακια που ενω μεγαλωνουν στην ηλικια δεν μεγαλωνουν σωματικα????σας παρακαλω θελω ενα τετοιο!!!:):D:clapup::P:hmm:ευχαριστω εξ'αρχης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερει μηπως κανεις τι ρατσα ειναι αυτα τα γατακια που ενω μεγαλωνουν στην ηλικια δεν μεγαλωνουν σωματικα????σας παρακαλω θελω ενα τετοιο!!!:):D:clapup::P:hmm:ευχαριστω εξ'αρχης

τα γατακια αυτα μεγαλωνουν σωματικα, απλα δεν μεγαλωνουν τα ακρα τους. Λεγονται munchkin και εχουν πολυ κοντα ποδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ράτσα

μηπως εννοει τα tea cup κ τα pocket size περσικα? που εννοειται οτι ειναι κατα αυτης της μεταλλαξης..

παιδια SOS :P μια φιλη θελει να βρει το γατακι απο την διαφημιση της whiskas ! ξερει κανενας τι ρατσα ειναι? https://www.youtube.com/watch?v=tmCBHL2iRu4&feature=related

παιδια SOS :P μια φιλη θελει να βρει το γατακι απο την διαφημιση της whiskas ! ξερει κανενας τι ρατσα ειναι? https://www.youtube.com/watch?v=tmCBHL2iRu4&feature=related

Silver tabby british shorthair. Αλλα δεν ορκιζομαι κιολας :P

τι διαφορα εχει το black απο το black silver?:hmm:το σκετο black ειναι αυτο που εχει και λιγο καφε στην μουσουδα?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Τι ράτσα είναι?!?!

Οχι,black tabby ειναι καφε βαση με μαυρες κηλιδες,black silver ειναι ασημενια βαση με μαυρες κηλιδες.;)

πως νομιζα οτι οι γατες που διαφημιζουν την whiskas ειναι silver tabby american shorthair????? :/:

Κ εγω ετσι νομιζα στην αρχη!!

πως νομιζα οτι οι γατες που διαφημιζουν την whiskas ειναι silver tabby american shorthair????? :/:

Μαλλον θα πω κοτσανα, αλλα το χαρακτηριστικο σχεδιο στην αμερικανικη κοντροτριχη δεν ειναι το blotched? :redface:

Oχι,και η αμερικανικη κοντοτριχη υπαρχει σε ολους τους χρωματισμους.
Παντως εμενα το μουσουδι της μου φαινεται πολυ στρογγυλο για να ειναι αμερικανικη,πιστευω οτι ειναι βρετανακι.
Σοφια θα βαρεθεις να με ακους καλο μου.:P

ειμαι σχεδον βεβαιη οτι η γατα που εμφανιζεται στην ξηρα whiskas (ενηλικη γατουλα) ειναι american shorthair, για το γατακι ειναι πιο δυσκολο να ξεχωρισεις αν ειναι american ή british shorthair :hmm:
Πιστευω πως θα ηταν καλυτερο η φιλη σου να κοιτουσε τις ενηλικες γατες γιατι τα μικρα δεν μενουν παντα μικρα :P

Eγω νομιζω πως δε θα καταλαβει και μεγαλη διαφορα παντως,ειδικα καποιος που δεν ειναι εξοικειωμενος με τις συγκεκριμενες φυλες δυσκολα τις ξεχωριζει.

Tι ράτσα είναι η γάτα μου;

για σας !!!!
έχω μια γάτα ονόματι bella η οποά είναι πολύ αυτόνομη , ούτε στην αγκαλιά μας δεν κάθεται , κοιμάται και μας σκέφτεται μονο όταν ανοίγουμε το ψυγείο

οι φωτογραφίες είναι πως ήταν μικρή
έψαξα στο breeds και δεν βρήκα καμια που να ταιριάζει :(

zirj8o.jpg

zirj8o.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Tι ράτσα είναι η γάτα μου;

φαινεται για ημιαιμο. Ισως να ειναι cross με doll face περσικη. Δεν μπορω να καταλαβω τι ρατσα ειναι τωρα, ισως οταν μεγαλωσει ακομα λιγο να φανουν αλλα χαρακτηριστικα (πχ μεγεθος, βαρος, σωματοτυπος). Τα αυτια της θυμιζουν maine coon :hmm: Ισως μια φωτογραφια που να την δειχνει ορθια να βοηθουσε περισσοτερο :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2ildap0.jpg

Εμενα δε μου φαινεται να ανηκει σε καποια ρατσα η γατουλα.Να τη χαιρεσαι.:)

δεν ανήκει σε καμια ράτσα?
είναι ράτσας bellas!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back