chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για κοντότριχο το κόβωΤα σχήματα στην γούνα του είναι κάπως σπάνια για την Ελλάδα (νομίζω το blotched tabby είναι πιο κοινό στις βόρειες χώρες)
Με κοινή ευρωπαϊκή μου μοιάζει
Μπορεί όμως να είναι και ημίαιμο... ίσως βρετανάκι με ευρωπαϊκή
Στη φωτογραφία όντως κοντότριχο μοιάζει..Δεν είναι όμως, είναι διαφορετικό από τα κοινά γατόνια,πιο φουντωτό (σε καμία περίπτωση μακρύτριχο), με παχύ πυκνό τρίχωμα,πολύ κοντούλι κ με πολύ κοντά ποδαράκια (κ αυτό,τώρα που ξανά βλέπω τη φωτογραφία, δε φαίνεται).
Θα κοιτάξω να ανεβάσω βιντεάκι μήπως φανεί καλύτερα.
Σ' ευχαριστώ πάντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά είναι κοινή γατούλα απ΄ότι μου είπε ο κτηνίατρος. Τα ποδαράκια του είναι κοντούλια λόγω των εντερικών παρασίτων που έχει, τα οποία του απορροφούσαν μεγάλο μέρος από το ασβέστιο των τροφών, εμποδίζοντας την σωστή ανάπτυξη των οστών του.
Μακρύτριχο ή κοντότριχο,κοινό ή ράτσας..όπως κ να ΄χει είναι μια γλύκα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Εσεις που ξέρετε απο γάτες πείτε μου τι ράτσα είναι το μπουλουκάκι μου. Μου την έδωσε ενας γειτωνας πριν μετακομίσει και είπε οτι είναι καθαρόαιμη. Δεν θυμάμαι τι ράτσα είπε οτι είναι μπορείτε να μου πείτε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατα αιγαιου ειναι! Οι κλασικες κεραμιδογατες! Δεν ειναι Περσιας παντως που ειχες αναφερει την πρωτη φορα στο φορουμ!Εκτος αν ειναι διασταυρωση με περσικη γατουλα(ημιαιμη δλδ). Ειναι κουκλα και δεν εχει σημασια αν ειναι ή δεν ειναι "καθαροαιμη"! Να την χαιρεσαι!Εσεις που ξέρετε απο γάτες πείτε μου τι ράτσα είναι το μπουλουκάκι μου. Μου την έδωσε ενας γειτωνας πριν μετακομίσει και είπε οτι είναι καθαρόαιμη. Δεν θυμάμαι τι ράτσα είπε οτι είναι μπορείτε να μου πείτε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Για κοινη Ευρωπαικη την κοβω, ταρατσογατακι δηλαδη. Η αγαπημενη μου ρατσα.

bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Οι περισσότερες γατες που είχα πριν την μπουλούκα ήταν πρώην αδέσποτα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πληροφοριακα,οι γατες Αιγαιου δεν ειναι οι γνωστες μας κεραμιδογατες,αποτελουν αναγνωρισμενη απο τον ΕΟΓ φυλη κι εχει ξεκινησει η διαδικασια αναγνωρισης τους απο τη FIFe.Επισης τα χαρακτηριστικα της Τουρκικης Βαν ειναι πολυ συγκεκριμενα,αυτη η γατουλα περα απο τον χρωματισμο δεν τα εχει,και εξαλλου ειναι πλεον σπανιοτατη.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετσι ηξερα για τις γατες Αιγαιου. Ειναι δεν ειναι παντως δεν εχει καμια σημασια!Δε μου φαινεται να ανηκει σε καποια φυλη,κοινη ευρωπαϊκη φαινεται να ειναι,ειναι ομως κουκλα!
Πληροφοριακα,οι γατες Αιγαιου δεν ειναι οι γνωστες μας κεραμιδογατες,αποτελουν αναγνωρισμενη απο τον ΕΟΓ φυλη κι εχει ξεκινησει η διαδικασια αναγνωρισης τους απο τη FIFe.Επισης τα χαρακτηριστικα της Τουρκικης Βαν ειναι πολυ συγκεκριμενα,αυτη η γατουλα περα απο τον χρωματισμο δεν τα εχει,και εξαλλου ειναι πλεον σπανιοτατη.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όπως και να έχει πάντως, δεν έχει καμία σημασία κι είναι και πολύ όμορφη!

bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν όμως ράτσες με διπλωμένα αυτάκια, όπως οι scottish fold. Αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι ημίαιμο scottish fold ΚΑΙ αδεσποτάκι, κυρίως γιατί νομίζω δεν είναι διαδεδομένη ράτσα εδώ. Τώρα, έαν το αγόρασε, αλλάζει το πράγμα!
Περιμένετε να δείτε πως θα εξελιχθεί!
Bella&Mr.Gibbs
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρει κανείς τι ράτσα είναι η γάτα μου? Έχω την εντύπωση πως είναι la perm αλλά δεν είμαι σίγουρη...
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εμενα μου μοιαζει για ρατσα αξιαγαπητους-αξιαγαπητους.

Συγνωμη, δεν ξερω απο ρατσες, ισως ομως θυμιζει λιγο βαν Τουρκιας.
Bella&Mr.Gibbs
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ναι το σκέφτηκα και εγώ αλλά εκείνες είναι άσπρες στο σώμα και οδικός μου έχει δυο τεράστιες βούλες στην πλάτη. Α και ευχαριστώ για το αξιαγάπητους, ήταν πολύ καλό!!!![]()
Αν διαβάσεις το σχετικό άρθρο για τις Van, δεν είναι πάντα ολόασπρες σε όλο το υπόλοιπο σώμα.
"Επιτρέπονται" και οι βούλες, αρκεί το λευκό να μην είναι λιγώτερο από 75% του συνολικού τριχώματος.
'Οπως και να'χει, είναι πολύ όμορφος και εύχομαι να μοιραστείτε μαζί άπειρες στιγμές χαράς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τα σχήματα στην γούνα του είναι κάπως σπάνια για την Ελλάδα (νομίζω το blotched tabby είναι πιο κοινό στις βόρειες χώρες)