Τι ράτσα είναι;

Kαλημερα,οι La Perm εχουν τριχωμα κατσαρο σε ολο τους το σωμα,δε βλεπω κατι τετοιο σε αυτη τη γατουλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φώς φανάρι παιδιά. Είναι La Prrrrrr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είχα δει ποτέ la perm, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η ράτσα. Μπήκα στο google και την είδα. Είναι λες και έχει κάνει περμαναντ..Φανταστική γάτα!!!!

Ναι για αυτο τις λενε La perm, απο το permanant. Ομως εχω δει γατες σαν και την δικη μου που στην κοιλιά της εχει σγουρο μαλλι. Ειναι καποιες που μοιαζουν να εχουν ραστα αλλα καποιες αλλες εχουν ιδιο με της δικιας μου

Οι περισσοτερες μακρυτριχες και ημιμακρυτριχες γατουλες στην κοιλια και στο θωρακα κανουν λιγο πιο "σγουρο" τριχωμα σαν προβατακια,αλλα αυτο ειναι επειδη η τριχα δεν ειναι βουρτσισμενη εκει και με την υγρασια του δερματος γινεται ετσι.

Γεια σας!!Μηπως ξερετε να μου πειτε τη ρατσα της γατουλας μου?Εχω αναφερει ξανα πως την αφησε ο προηγουμενος ιδιοκτητης της και την φροντιζουμε εμεις και επειδη δεν εχω ιδεα απο ρατσες νομιζα οτι ειναι περσιας η χαζη :redface:
Απο οτι ειδα ομως εδω στο site καμια σχεση :)
Ετσι απο περιεργεια ειναι καποιας ρατσας αυτο το πανεμορφο πλασματακι?

https://www.mypetz.gr/attachments/31122011947-jpg.180449/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 31122011947.jpg
    31122011947.jpg
    776,9 KB · Εμφανίσεις: 109
  • 28122011941.jpg
    28122011941.jpg
    459,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • cat 009.jpg
    cat 009.jpg
    790,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • cat 002.jpg
    cat 002.jpg
    852,6 KB · Εμφανίσεις: 78
  • IMG_5065.JPG
    IMG_5065.JPG
    632 KB · Εμφανίσεις: 57
Ακομη μερικες φωτο..οπως βλεπετε ειναι μεσα στα ναζια :)

https://www.mypetz.gr/attachments/10122011860-jpg.180454/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 15112011748.jpg
    15112011748.jpg
    747 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 10122011859.jpg
    10122011859.jpg
    687 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 10122011860.jpg
    10122011860.jpg
    660,2 KB · Εμφανίσεις: 127
υπεροχο πλασμα! για περσιας δε μου φαινεται οντως. το πιο πιθανο νομιζω ειναι οτι δεν προκειται για καποιο καθαροαιμο ζωο καποιας ρατσας. αν σκεφτεις οτι ο προηγουμενος την παρατησε κι ολας... :mad: αν την ειχε παρει απο εκτροφεα λογικα θα ηταν πιο υπευθυνος ιδιοκητης. βεβαια δεν ξερω πολλα απο μορφολογικα χαρακτηριστικα της καθε ρατσας οποτε ας μας πουν οι ειδικοι (εκτροφεις) :)

Δεν ξέρω αν είναι κάποια ράτσας, σίγουρα όμως είναι θεά!!!! Αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις ήδη.... :redface:

Καταρχην ειναι πανεμορφη και να την χαιρεσαι!!
Ετσι οπως την βλεπω,κατα την προσωπικη μου αποψη σιγουρα κραταει απο καποια ρατσα.Ισως να μην ειναι καθαροαιμη,αλλα μοιαζει να εχει καποιον γονεα ρατσατο.Οπως και να ειχε,ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφη γατα!:D

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!
Η αληθεια ειναι πως απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφη.Τωρα το χειμωνα εχει ακομα πιο πυκνο τριχωμα.Εντωμεταξυ ειναι πανεξυπνη η ατιμη.Ξερει τι επιτρεπεται να κανει και τι οχι :P Εχει επιγνωση ποσο μας αρεσει να μας κανει ναζια και οταν μας βλεπει ξαπλωνει ανασκελα και τεντωνεται για να τη χαιδεψουμε στην κοιλια :D Μετα κυλιεται κατω και μας κοιταει να δει αν την παρατηρουμε.Επισης ειναι πολυ ευγενικη γατα και υπακουη.Ειναι πολυ αριστοκρατισα γενικα ο τροπος που συμπεριφερεται ειναι ιδαιτερος.Μας εχει κατακτησει η ζουζουνα :D
Σας ευχαριστω κ παλι!

Πολυ ομορφη,ισως να ειχε καποιον προγονο περσικο,αλλα η ιδια δε μοιαζει πολυ...Ακουγεται υπεροχη,να τη χαιρεσαι!

Ευχαριστω παρα πολυ :)

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!
Η αληθεια ειναι πως απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφη.Τωρα το χειμωνα εχει ακομα πιο πυκνο τριχωμα.Εντωμεταξυ ειναι πανεξυπνη η ατιμη.Ξερει τι επιτρεπεται να κανει και τι οχι :P Εχει επιγνωση ποσο μας αρεσει να μας κανει ναζια και οταν μας βλεπει ξαπλωνει ανασκελα και τεντωνεται για να τη χαιδεψουμε στην κοιλια :D Μετα κυλιεται κατω και μας κοιταει να δει αν την παρατηρουμε.Επισης ειναι πολυ ευγενικη γατα και υπακουη.Ειναι πολυ αριστοκρατισα γενικα ο τροπος που συμπεριφερεται ειναι ιδαιτερος.Μας εχει κατακτησει η ζουζουνα :D
Σας ευχαριστω κ παλι!

πωπω οι συμπεριφορες που περιγραφεις και γενικα αυτος ο "αριστοκρατικος αερας" μου θυμιζει παρα πολυ τη γατουλα με την οποια μεγαλωσα, την μπουμπου. απο χρωματα καμια σχεση αλλα ηταν και αυτη μακρυτριχη (ημιμακρυτριχες νομιζω λενε αυτες τις γατουλες σε αντιθεση με ρατσες οπως οι περσιας που ειναι μακρυτριχες) με πολυ πυκνο τριχωμα και πανεμορφη. αδεσποτη την ειχαμε βρει και ξεραμε και ποια ειναι η μαμα της (επισης αδεσποτη με παρομοια χαρακτηριστικα) και ολοι λεγανε τοτε οτι ειναι αγκυρας- δεν εχω ιδεα πως τους καρφωθηκε η ιδεα! να την χαιρεστε την αριστοκρατισσα σας για πολλα χρονια :)

πανέμορφη γατούλα και απορώ που την αφήσανε! κοίταξε ράτσας και να μοιάζει αν δεν έχει κάποιο χαρτί θεωρείται ημίαιμη. αν και έχω λίγους μήνες που διαβάζω για ράτσες και τα λοιπά ,εμφανισιακά δεν μου μοιάζει για καθαρόαιμη αλλά έχει πάνω της κάτι απο περσική και που ξέρεις ακόμα. :P

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! :D

Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Ναι, ναι έγινα και εγώ επιτέλους γατομαμα, εδω και κάτι μήνες αλλά ξέρετε πως είναι αυτά...μεσολάβησε και το καλοκαίρι και τώρα είμαστε έτοιμες να σας συστηθούμε. Η Μαιρού είναι αδεσποτάκι αλλά ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως σας θυμίζει κάποια ράτσα;;; εχει σχετικά μακρύ τρίχωμα, έξτρα φουντωτή ουρά, μεγάλα αυτάκια και στο λαιμό είναι πιο φουντωτή από το υπόλοιπο σώμα. Σας θυμίζει κάτι???ελπίζω να φάινονται οι φωτο...

Συνημμένα

• IMG_1137.JPG
    IMG_1137.JPG
    403,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_1142.JPG
    IMG_1142.JPG
    418,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_1147.JPG
    IMG_1147.JPG
    483,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_1157.jpg
    IMG_1157.jpg
    481,3 KB · Εμφανίσεις: 84
Απάντηση: Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Εγω προσωπικα δεν ξερω απο ρατσες αλλα η Μαιρου ειναι κουκλα οτι κι αν ειναι, ειτε ειναι ρατσα ειτε ημιαιμη που ειναι και το πιθανοτωρο. Να την χαιρεσαι και να ζησετε μαζι πολλα ευτυχισμενα χρονια με παιχνιδια, σκανταλιες και πατουσακια ομορφα.:D

Απάντηση: Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Εννοείται ότι είναι ημίαιμη...γι'αυτό και είναι κουκλα και ξεχωριστή!

Δε μοιαζει να ανηκει σε καποια συγκεκριμενη φυλη,αλλα ειναι πολυ ομορφη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back