Ismini
Διάσημο μέλος
Π.χ. οταν ημουν μικρή δεν με άφηναν να έχω ζώα στο σπίτι οι γονείς μου. Αλλά μεγαλώνοντας "πάτησα πόδι"!
Επίσης το σχολείο το σιχαινόμουν. Τουλάχιστον στη δουλειά πληρωνόμαστε!
Το νηπιαγωγείο ήταν τέλειο και για μένα! Ναι εκεί θα ξαναγυρνούσα για λίγο!!!Υπεροχο... Τα παιδια στ αληθεια ξερουν παρα πολλα κι ωραια πραγματα... Αχ, ωραια χρόνια τοτε (και μη γελατε, εχω μεγαλωσει![]()
) αθωοτητα, αδιαφορια για τα προβληματα, χαβαλες στο νηπιαγωγειο...
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το νηπιαγωγείο ήταν τέλειο και για μένα! Ναι εκεί θα ξαναγυρνούσα για λίγο!!!
Εγω που θα ξαναγυρισω(σε αλλη θεση βεβαια)τι να πω?
Ειμαι πολυ τυχερη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ω ναι εισαι!Εγω που θα ξαναγυρισω(σε αλλη θεση βεβαια)τι να πω?![]()
Ειμαι πολυ τυχερη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και δεν ειναι θέμα τύχης. Το επέλεξες και κόπιασες γι αυτό!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα
καλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω που θα ξαναγυρισω(σε αλλη θεση βεβαια)τι να πω?![]()

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι το σχολείο γιατί δεν το νοσταλγώ καθόλου μα καθόλου!!!! Ντροπή μου. Και διδάσκω σε παιδάκια! Αλλά προτιμώ τη θεση της δασκάλας. Δεν εχω διαβασμα για το σπίτι!!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) αθωοτητα, αδιαφορια για τα προβληματα, χαβαλες στο νηπιαγωγειο...