Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Κανένα άλλο από τα συνολικά 13 είδη δε φένεται να ταιριάζει με τη δικιά σου...
Ελπίζω να βοήθησα... αν μπορείς κάποια στιγμή, πες μου για τη συμπεριφορά της....
Με παραξενεύει, που ενώ λένε ότι δεν είναι και η πιο ήρεμη ράτσα, ο δικός μου (ολόλευκος μακρύτριχος με χαρακτηριστικά προσώπου από σιάμ (χωρίς διχρωμία) περσικός-σιάμ) είναι κυριολεκτικά μπιμπελό. Είναι μονίμως ήρεμος, δεν τον ενοχλεί τίποτα και και κανείς (και ούτε ενοχλεί κανέναν παραμόνο εάν πεινάει, ή θέλει να παίξει φυσικα). Όλα αυτά σε βαθμό νορμαλ, λέω δηλαδή πως με χαροποιει αυτό)
Ελπίζω να βοήθησα, και συγγνώμη για τις πολλές παρενθέσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Δε θα του το λέγανε;; Αν και βασικά ποτέ δεν ξες τι γλινεται μ'αυτά τα pet shopz
Ο δικός μου προέρχεται από περσική και σιάμ, και είναι ΦΤΥΣΤΟΣ ιμαλαιων...
Ο δικός του δε μου φενεται για ιμαλαιων... Τέλοσπαντων , όπως λες, το μέλλον θα δίξει..

(Έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τις περσικές, κοστίζουν πολύ λιγότερο γιατί προέρχονται από διασταυρώσεις Περσικών διαφορετικών χρωμάτων...
Lady
Δραστήριο μέλος
Παρεπιπτόντως μια κοπέλα που ήξερα ζευγάρωσε τη σιαμ της με έναν πέρση κι έλεγε μετά ότι τα γατάκια ήταν ιμαλαίων..Αίσχος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
τα ιμαλαια με την περσια ειναι γειτονες χωρες αρα απο εκει προηρθε η γονιδιακη διαστυρωση των φυλωνΑρχική Δημοσίευση από Lady:Modern siamese είναι ο γάτος σου.Των ιμαλαίων δεν είναι έτσι γιατί δεν έχει το τρίχωμα της πέρσικης γάτας.Αν διασταυρώσεις περσική με σιάμ δε βγαίνει ιμαλαίων απλά κάτι που να μοιάζει.Η ιμαλαίων είναι πλέον καθαρόαιμη ράτσα. Με απλή διασταύρωση περσίας -σιαμ παίρνεις μια ημίαιμη .Παρεπιπτόντως μια κοπέλα που ήξερα ζευγάρωσε τη σιαμ της με έναν πέρση κι έλεγε μετά ότι τα γατάκια ήταν ιμαλαίων..Αίσχος!
Lady
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε σε καμια εξοχη εγινε η σε κανα παλατι αυτες οι γατες δεν ειναι εργαστηριουΑρχική Δημοσίευση από Lady:Ναι βέβαια αλλά άλλο να το κάνεις σπίτι σου λοολ
Lady
Δραστήριο μέλος
Ωραία γατούλα όμως έ?Είναι οι αγαπημένες μου!

Μόλις άρχισε να βρέεεεεεχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Lady
Δραστήριο μέλος
https://www.breedlist.com/himalayan-breeders.html:)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool