Τι σου είναι το μητρικό ένστικτο!!

dinaki_doctor

Νεοφερμένο μέλος

Η dinaki_doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρααα!!!!! έχω πρόβλημα με τη μαμά-γάτα μου!!! Χάρισα πριν από μια βδομάδα στη γειτόνισσα μου δύο απ'τα γατάκια της τα οποία είναι 2 μηνών. Το πρόβλημα μου είναι το εξής επειδή κι εγώ αλλά και η γειτόνισσα μου έχουμε κήπο, έχουμε τις γάτες μας ελεύθερες έξω! Κάθε βράδυ λοιπόν η δικιά μου γάτα-μαμά πάει και παίρνει τα μωρά της (το οποία εγώ τα χάρισα στη γειτόνισσα απέναντι) και τα φέρνει πάλι πίσω :P Κάθε πρωί αναγκάζομαι και πηγαίνω τα γατάκια πίσω στην καινούργια τους ιδιοκτήτρια. Αυτό γίνετε κάθε μέρα επί μια βδομάδα!!!!!!!:D:D:D Πως γίνετε να σταματήσει αυτό το πήγαινε-έλα?????:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τι σου είναι το μητρικό ένστικτο!!!!!!

Δεν νομίζω να σταματιέται!! Χαχαχα πολύ αστείο περιστατικό!
Αφού θα είναι σε κήπο ούτως ή άλλως και μάλιστα δίπλα- δίπλα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το πιέσετε. Όταν με το καλό απογαλακτιστούν, θα το έχουν δίπορτο και τα δικά σου, αλλά και της γειτόνισσας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανώς βιάστηκες να τα χαρίσεις.Και δεν έχουν απογαλακτιστεί εντελώς,αλλά σε αυτή την ηλικία τους μαθαίνει να κυνηγουν.Θα σε συμβούλευα να μην τα πηγαίνεις πίσω.Άστην να κάνει αυτό που θέλει.Πάντως σίγουρα θα το σταματήσει ,ειδικά η γάτα...διώχνει απο μόνη της τα γατάκια,όταν θεωρήσει ότι είναι έτοιμα

Συμφωνώ με την Έφη.. είναι πολύ κρίμα!! Η καυμένη η γατούλα πονάει που της τα παίρνετε κι έχει την ανάγκη να προστατεύσει ακόμα τα μωράκια της!! Δώσε της ακόμα ένα μήνα μαζί τους και άσε τη φύση να δράσει γιατί ξέρει καλύτερα από μας!!:)

Το πρόβλημα θα υπήρχε αν η γατούλα λόγω νεαρής ηλικίας και απειρίας , ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, εγκατέλειπε τα γατάκια πριν αναπτυχθούν σωστά...Τώρα, τί καλύτερο! Έχετε μια γατούλα υπεύθυνη και γλυκιά, με αναπτυγμένο το μητρικό ένστικτο, οπότε μην αφήσετε ¨ ανεκμετάλλευτη ¨ αυτή την ευκαιρία...Τα γατάκια θα κοινωνικοποιηθούν μια χαρά δίπλα της, και θα τα ¨παραδώσει¨ όταν κρίνει εκείνη, την catάλληλη στιγμή!:)

Συμφωνώ και εγώ με όσα έχουν ήδη ειπωθεί. Η γατούλα παίρνει τα γατάκια της γιατί απλά δεν είναι έτοιμα ακόμα να τα αφήσει. Μην τους στερείς την ευκαιρία να μεγαλώσουν φυσιολογικά, και γι' αυτά θα είναι καλύτερο, αλλά και για εσάς ακόμα περισσότερο, αφού οι γάτες που έχουν απογαλακτισθεί φυσιολογικά και στην ώρα τους είναι πιο ήρεμες, συνεργάσιμες, κοινωνικοποιημένες και γενικά ευκολότερες στη συμβίωση.

:D:Dευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω !!!!!:P:P

Χαχαχαχαχα πολυ ωραίο είναι όλο αυτό που το κάνει η γάτο μαμα χαχαχα πολύ γέλασα όμως
Λοιπόν από ότι ξέρω και έχω δει απο τις γάτες τις θειας μου (25) θα το κάνει μέχρι να ξανά ζευγαρώσει όταν το κάνει θα τα ξεχάσει
Εμάς την Ναομι την μαζέψαμε από το υπόγειο η μάμα της γέρνει εδω στην γειτονιά από τότε που την ανεβάσαμε πάνω (δυστυχώς το αδελφάκι της δεν καταφέραμε να το πιάσουμε) είναι συνεχεία κάτω από το μπαλκόνι μας και ας έχει και το άλλο μικρό διπλά της και δεν φεύγει όταν μας βλέπει!!!
ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ

ΥΓ ενημέρωσε μας οταν σταματήσει να το κανει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back