dinaki_doctor
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε πρωί αναγκάζομαι και πηγαίνω τα γατάκια πίσω στην καινούργια τους ιδιοκτήτρια. Αυτό γίνετε κάθε μέρα επί μια βδομάδα!!!!!!!

Πως γίνετε να σταματήσει αυτό το πήγαινε-έλα?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομίζω να σταματιέται!! Χαχαχα πολύ αστείο περιστατικό!
Αφού θα είναι σε κήπο ούτως ή άλλως και μάλιστα δίπλα- δίπλα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το πιέσετε. Όταν με το καλό απογαλακτιστούν, θα το έχουν δίπορτο και τα δικά σου, αλλά και της γειτόνισσας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
dinaki_doctor
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω !!!!!

Monikaki
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν από ότι ξέρω και έχω δει απο τις γάτες τις θειας μου (25) θα το κάνει μέχρι να ξανά ζευγαρώσει όταν το κάνει θα τα ξεχάσει
Εμάς την Ναομι την μαζέψαμε από το υπόγειο η μάμα της γέρνει εδω στην γειτονιά από τότε που την ανεβάσαμε πάνω (δυστυχώς το αδελφάκι της δεν καταφέραμε να το πιάσουμε) είναι συνεχεία κάτω από το μπαλκόνι μας και ας έχει και το άλλο μικρό διπλά της και δεν φεύγει όταν μας βλέπει!!!
ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ
ΥΓ ενημέρωσε μας οταν σταματήσει να το κανει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum