Τι συμβαίνει;

giorgakious

Νεοφερμένο μέλος

Ο giorgakious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Καλημέρα παιδία! Εχθές το βράδυ δεν ξέρω τι την έπιασε την γατούλα μου αλλά δεν σταμάτησε να νιαουρίζει!! Όποτε καταλαβαίνετε είχαμε αγρυπνία. Σήμερα το πρωί συνεχεία γουργουρίζει ειδικά όταν της μιλάω. Κάθετε σε ένα μέρος και μετά από λίγο πάει κάθετε αλλού. Τις προηγούμενες 2 μέρες χοροπηδούσε σαν την τρελή, αλλά και αυτό είναι περίεργο! Μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να έχει? !!Σημαντικό δεν είναι στειρωμένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως ειναι οιστρος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήρθε, λοιπόν, ο καιρός της να στειρωθεί
α) για να μην υποφέρει η γατούλα που βρίσκεται σε οίστρο
β) για να κοιμηθείτε κι εσείς τώρα, αλλά και σε τρεις μήνες, και σε άλλους τρεις κλπ.:)

Ποσο κρατάει ο οίστρος? Τον αλλο μήνα το εχω προγραμματίσει.

Αναλογα τη γατα.Μπορει να κρατησει και δυο μερες,μπορει και δεκα.Καλο θα ηταν να μην την αφησετε να περασει κι αλλο γιατι αυξανεται ο κινδυνος εμφανισης πυομητρας.

Ηλικία δεν μας είπες για να σου πούμε με απόλυτη σιγουριά...;)

Αλλά και εγώ ψηφίζω.. οίστρος.

Τελικά μετέφερα την ημερομηνία και θα την πάω την Παρασκευή για στείρωση!! Ο γιατρός μου είπε 150€ και μου φανήκαν πολλά. Εσείς τι λέτε?

Ε, ναι, είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή. Συνήθως είναι γύρω στα 100 - εκτός κι αν έχουν ανέβει τόσο οι τιμές στο μεταξύ.:blink:

πολλα ειναι, για θηλ εχω ακουσει απο 80 εως 120. 150 ειναι υπερβολικο, δεν κοιτας και καπου αλλου ? :):) εκτος αν εμπιστευεσαι τοσο τον γιατρο σου, οποτε και εισαι διατεθειμενος να τα δωσεις. :)

καλα κανεις παντως κ εκλεισες για στειρωση. θα ηρεμησει κ εκεινη, και εσυ. :)

Είναι πολλά... μια έρευνα αγοράς ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.:redface:
Λογικές τιμές είναι 70-100 το πολύ...
Μετά είναι εσύ τι θές..
άλλο κοστίζει ένα κούρεμα στο Κολωνάκι, και άλλο στα Σεπόλια (χωρίς παρεξήγηση, ένα παράδειγμα είναι οι περιοχές) ...;)

Ασχετα απο την τιμη,οπου κι αν την πας να ζητησεις να της κανει απορροφησιμα ραμματα και ενεσιμη αντιβιωση.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο γιατρό από φίλους που έχουν σκυλιά όποτε θα το πάω εκεί. Καλύτερα 150 παρά να τρέχω σαν χαζός μετά!! Μια την έχω τι να κάνω…. :inlove::inlove:

Υπαρχουν πολύ φτηνοτεροι στη θεσσαλονικη και το ιδιο καλοι αν θελεις μπορω να σου πω μερικους. Ατυτη τη τιμη την ακουσα κι απο μια κτηνιατρο που εκανε και πλαστικη στη γατα και ειχε 3 βοηθους.

Ασχετα απο την τιμη,οπου κι αν την πας να ζητησεις να της κανει απορροφησιμα ραμματα και ενεσιμη αντιβιωση.

Οπωσδήποτε τα παραπάνω... δεν το συζητάω, ότι άλλο είναι κοροϊδία, ταλαιπωρία για την γάτα και για σένα.:/:

Υπαρχουν πολύ φτηνοτεροι στη θεσσαλονικη και το ιδιο καλοι αν θελεις μπορω να σου πω μερικους. Ατυτη τη τιμη την ακουσα κι απο μια κτηνιατρο που εκανε και πλαστικη στη γατα και ειχε 3 βοηθους.
Εχεις κανεναν κατα τον ευοσμο η σταυρουπολη????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back