Τι τραβάμε κι εμείς οι γατομαμάδες...

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
δεν έχω κλείσει ούτε 3 βδομάδες που πήρα τον μικρό μου(1μισι μηνών )κ ζω σε ένα συνεχές άγχος.ήδη μου χει πάθει καλυκοιο, μου χει κάνει μικροεπιπλοκή κ έπαθε κ δηλητηρίαση από ένα σπρευ που έβαλα στο φουρνο(προφανώς έπεσε κάποια σταγόνα κάτω κ την έγλειψε).μα δεν ξέρω πού να πρωτοκοιτάξω.είμαι συνέχεια πίσω του.αφήστε που στην άμμο του αν δεν το ακολουθήσω κ το βοηθήσω,θα γ΄νει χάλια μεσ στη βρώμα.τί να κάνω?να το χω περιορισμένο σε ένα δωμάτιο μικρό για να μην κινδυνεύει?φεύγω για λίγο κ το έχω έγνοια,έχοντασ κλείσει φυσικά πόρτες μπάνιου κ δωματίων.φανταστειτε να πιάσω κ δουλειά σε λίγο καιρό.εσείς τι κάνετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα... αλπά κάναμε ότι θα κάναμε αν είχαμε ένα μωρό στο σπίτι που μπουσουλάει!!!

Υπομονή πολύ αγάπη και κουράγιο... θα μεγαλώσει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακριβως αυτο! Πολυ υπομονη και αγαπη...

δεν έχω κλείσει ούτε 3 βδομάδες που πήρα τον μικρό μου(1μισι μηνών )κ ζω σε ένα συνεχές άγχος.ήδη μου χει πάθει καλυκοιο, μου χει κάνει μικροεπιπλοκή κ έπαθε κ δηλητηρίαση από ένα σπρευ που έβαλα στο φουρνο(προφανώς έπεσε κάποια σταγόνα κάτω κ την έγλειψε).μα δεν ξέρω πού να πρωτοκοιτάξω.είμαι συνέχεια πίσω του.αφήστε που στην άμμο του αν δεν το ακολουθήσω κ το βοηθήσω,θα γ΄νει χάλια μεσ στη βρώμα.τί να κάνω?να το χω περιορισμένο σε ένα δωμάτιο μικρό για να μην κινδυνεύει?φεύγω για λίγο κ το έχω έγνοια,έχοντασ κλείσει φυσικά πόρτες μπάνιου κ δωματίων.φανταστειτε να πιάσω κ δουλειά σε λίγο καιρό.εσείς τι κάνετε?

είναι το κουκλάκι στο avatar σου? Είναι τέλειο αν είναι αυτό:)

αυτό είναι κ με κάνει ότι θέλει...πάντως συμβουλή στις νέες εν δυνάμει γατομαμάδες να μην πάρουν πολύ μικρό γατάκι αν έχουν κάποια επιλογή.είναι τεράστια η ευθύνη κ το άγχος.(βρήκε καινούρια κρυψώνα κάτω απο τον καναπέ που έχει τρομεράμικρό άνοιγμα κ για να βγει μου έβγαλε την πίστη!)

Καλά στιγμές απείρου κάλους!!! :lol::lol: Εδώ ο Βαγγέλης ολόκληρο γομάρι 37 χρονών άνδρας, κυλιέται κάτω, απο κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια!!! :lol:

Συμβουλή. Βάλτου λουράκι με καμπανάκι!!! Θα με θυμηθείς!! ;)

έχεις απόλυτο δίκιο.για λίγο έχω στραμμένη αλλού την προσοχή μου κ κάπου έχει χωθεί.κ με τη δηλητηρίαση που έπαθε χθες που νιώθω κ υπεύθυνη κ ξεσήκωσα για δεύτερη φορα τον κ.πάνο κυριακάτικα, με πιάνει πανικός αν δεν το βρίσκω για ένα λεπτό.να σας πω,μόνο αυτα τα λαστιχένια-πλαστικά λουράκια κυκλοφορούν?κάνα γουστόζικο που θα βρω?μου είπαν στα accesorize στο the mall,ισχυει?αξίζει να τραβηχτώ ως εκει?

έχεις απόλυτο δίκιο.για λίγο έχω στραμμένη αλλού την προσοχή μου κ κάπου έχει χωθεί.κ με τη δηλητηρίαση που έπαθε χθες που νιώθω κ υπεύθυνη κ ξεσήκωσα για δεύτερη φορα τον κ.πάνο κυριακάτικα, με πιάνει πανικός αν δεν το βρίσκω για ένα λεπτό.να σας πω,μόνο αυτα τα λαστιχένια-πλαστικά λουράκια κυκλοφορούν?κάνα γουστόζικο που θα βρω?μου είπαν στα accesorize στο the mall,ισχυει?αξίζει να τραβηχτώ ως εκει?

Εχει και σε pet shop.... στα μεγάλα.... :)

Στα Hondos Center έχει κάτι τέλεια!

έχεις δίκιο,πηρε το μάτι μου κάτι καλά στην ομόνοια πριν καιρό.θα πάω.απλά λετε να μη βρω για τοσο μικρό γατάκι?αν κ λογω τριχώματος φαινεται στρουμπουλό για την ηλικία του.

Τι τραβάμε κι εμείς οι γατομαμάδες

Αρχικά να χαίρεσαι το μικρούλη σου. Είναι υπέροχο.
Έχω "μεγαλώσει" πολλά γατιά μέχρι τώρα και έχω καταληξει ότι καθένα από αυτά είχε τον δικό του χαρακτήρα.
Στην αρχή σίγουρα είναι δύσκολα, είναι σαν ένα μωρό παιδι που πρέπει να έχεις στραμμένη πάνω σου όλη τους την προσοχή.
Από το Σεπτέμβρη του 2005 υιοθετήσαμε έναν αδέσποτο γάτο, τον Ρούντη, που από την πρώτη στιγμή που το βάλαμε μέσα στο σπίτι ήταν πραγματικός κύριος. Έμαθε την άμμο του, τον αφήσαμε ελεύθερο να κινείται σε όλο το σπίτι, αφού τσεκάραμε ότι δεν πειράζει τίποτα και πολλά Σαββατόβραδα βγαίναμε έξω, αφηνοντάς τον μόνο του και γυρίζοντας τον βρίσκαμε να μας περιμένει στο καλάθι του.
(είναι ο γάτος που κρατάω αγκαλιά κάτω από το avatar μου).
Τον Σεπτέμβρη υιοθετήσαμε ένα μικρο σιαμεζάκο, τον Φοίβο, ο οποίος ήταν 2 μηνών όταν τον πήραμε. Φαντάζεσαι την συνέχεια ?
Μας βγήκε το τελείως αντίθετο του Ρούντη, διάολος με όλη την σημασία της λέξης. Κατέστρεψε τις κουρτίνες, έχει σπάσει 2 κρύσταλλα μέχρι τώρα, ανέβηκε πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας, έσπασε 1 ξύλινο ποντικό και η ζωή συνεχίζεται...Ένα Σάββατο ήρθε και χώθηκε ανάμεσα σε μενα, την ντουζιέρα και τα απορρυπαντικά.. Αποτέλεσμα ένα μάτι κόκκινο, εγώ να έχω χ.... από τον φόβο μου μην τυχόν κι έπαθε κάτι κι ευτυχώς που είχα ορό φυσιολογικό κι έτσι το μάτι ξεκοκκίνησε.
Θέλει πολύ υπομονή, θέλει αγάπη (εμείς έχουμε και το πρόβλημας της ζήλειας, αντί να ζηλεύει ο μεγάλος, ζηλευει ο μικρός) αλλά θέλει κι αυστηρότητα.
Βάλτου κουδουνάκι οπωσδήποτε, εμείς θα τον είχαμε χάσει χωρίς το κουδουνάκι.
Καλό κουράγιο... που θα πάει θα μεγαλώσει.

Βούλα σε ποια περιοχή στον Άλιμο είσαι??? Κοντά στο Πανί? Στο Jumbo?

εγώ της είχα πάρει ένα ωραίο με γκλίτερ από τα jumbo. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα ρίξε μια ματιά

εγώ της είχα πάρει ένα ωραίο με γκλίτερ από τα jumbo. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα ρίξε μια ματιά

κι εγω ενα τετοιο εχω παρει για το μικρο μου προσφατα απο τα jumbo της αγ.παρασκευης..εκει εχει σιγουρα.και εχει και κουδουνακι!!:happy::happy:

Αρχικά να χαίρεσαι το μικρούλη σου. Είναι υπέροχο.
Έχω "μεγαλώσει" πολλά γατιά μέχρι τώρα και έχω καταληξει ότι καθένα από αυτά είχε τον δικό του χαρακτήρα.
Στην αρχή σίγουρα είναι δύσκολα, είναι σαν ένα μωρό παιδι που πρέπει να έχεις στραμμένη πάνω σου όλη τους την προσοχή.
Από το Σεπτέμβρη του 2005 υιοθετήσαμε έναν αδέσποτο γάτο, τον Ρούντη, που από την πρώτη στιγμή που το βάλαμε μέσα στο σπίτι ήταν πραγματικός κύριος. Έμαθε την άμμο του, τον αφήσαμε ελεύθερο να κινείται σε όλο το σπίτι, αφού τσεκάραμε ότι δεν πειράζει τίποτα και πολλά Σαββατόβραδα βγαίναμε έξω, αφηνοντάς τον μόνο του και γυρίζοντας τον βρίσκαμε να μας περιμένει στο καλάθι του.
(είναι ο γάτος που κρατάω αγκαλιά κάτω από το avatar μου).
Τον Σεπτέμβρη υιοθετήσαμε ένα μικρο σιαμεζάκο, τον Φοίβο, ο οποίος ήταν 2 μηνών όταν τον πήραμε. Φαντάζεσαι την συνέχεια ?
Μας βγήκε το τελείως αντίθετο του Ρούντη, διάολος με όλη την σημασία της λέξης. Κατέστρεψε τις κουρτίνες, έχει σπάσει 2 κρύσταλλα μέχρι τώρα, ανέβηκε πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας, έσπασε 1 ξύλινο ποντικό και η ζωή συνεχίζεται...Ένα Σάββατο ήρθε και χώθηκε ανάμεσα σε μενα, την ντουζιέρα και τα απορρυπαντικά.. Αποτέλεσμα ένα μάτι κόκκινο, εγώ να έχω χ.... από τον φόβο μου μην τυχόν κι έπαθε κάτι κι ευτυχώς που είχα ορό φυσιολογικό κι έτσι το μάτι ξεκοκκίνησε.
Θέλει πολύ υπομονή, θέλει αγάπη (εμείς έχουμε και το πρόβλημας της ζήλειας, αντί να ζηλεύει ο μεγάλος, ζηλευει ο μικρός) αλλά θέλει κι αυστηρότητα.
Βάλτου κουδουνάκι οπωσδήποτε, εμείς θα τον είχαμε χάσει χωρίς το κουδουνάκι.
Καλό κουράγιο... που θα πάει θα μεγαλώσει.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up::up:

Τι τραβάμε κι εμείς οι γατομαμάδες..

Γειά σου Χουζούρη..

Ναι, ακριβώς εκεί μένω, πίσω από το Jumbo (όχι όμως στα χλιδάτα σπίτια που υπάρχουν εκεί...)
Εσύ που είσαι ακριβώς ? Στείλε μου pm όποτε θες να βρεθούμε.

με συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση, έχεις δίκιο εξαρτάται κ απο τον χαρακτήρα του κάθε γατιού αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει κ με την ηλικία του.ο περσέας είναι μόλις 1 μισι μηνών.κατά τα άλλα είναι ήσυχο μωρε, κ συμπεριφέρεται σα μωρο.το βράδυ ξυπνάει κ έρχεται στο δωμάτιο που κοιμόμαστε κ νιαουρίζει μέχρι να ξυπνήσουμε.σηκώνομαι κ το νανουρίζω στην αγκαλιά μου κ γουργουρίζει κ κομάται αμέσως.γενικά θέλει συνέχεια αγκαλιές.τί να πεις ότι κ να σου κάνουν τα λατρεύεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back