crestfallen
Τελειόφοιτος Κτηνιατρικής
Νικος Crestfallen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει φαει και μια φορα λιγο τονο σε λαδακι ελαχιστο καθως και σαρδελα κονσερβα αφου πρωτα την εκανα κοματακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μενα πριν λιγες μερες που την πηγα μου εδωσε ενα δειγμα αυτης τησ μαρκας και ειπε να τησ δηνω τετοια αλλα πιστευω οτι θελει να μου τη δωσει για να παρει και αλλα λεφτα και δε νομιζω οτι την ειχε 10 ευρο αυτος.γρρρρΑρχική Δημοσίευση από Nightfall:Μου τη σύστησε η κτηνίατρος και πραγματικά άριστα αποτελέσματα και του αρέσει πολύ. Νομίζω 10 ευρώ το 1,5 -2 κιλά.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα π.χ. η Νιάρα κατευχαριστήθηκε τα κεφάλια των κολιών (ο κολιός τον Αύγουστο,

, να μη δοκιμάσει το χρυσό μου?) και ό,τι ψαχνούλι της έδωσα από το δικό μου!Θέλει βέβαια χρόνο (όχι πολύ, τα γατοφαγητά δε θένε φιοριτούρες) και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις μαγειρικής, έτσι όποιος δεν μπορεί/δεν ξέρει, καλά κάνει και δίνει έτοιμα! Κι εγώ συμπληρώνω με ξηρή τροφή και σπανίως δόση κονσερβούλας (το Mc Donalds της γάτας) για λιχουδιά. Όπως και έστω μια μπουκίτσα απ'ό,τι τρώμε εμείς και ζητήσει. Ζαμπονάκια, τυράκια, γλυκάκια, παγωτό, κέικ..., μέχρι σολωμό καπνιστό (και ζητούσε κι άλλο κι ας είναι αλμυρός!)
anabou
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Να δείτε πως κάνουν το πρωί για την κονσέρβα τους.....
Μόλις την βγάλω απο το ντουλάπι και την δούνε χοροπηδάνε και κάνουν τα ακροατικά τους (Ο Ζιζού), ο Ασπρούλιακας απλά τρίβεται στο μαγουλό μου και περιμένει υπομονετικά τα τελειώσει τα καραγκιοζιλίκια του ο μικρός.....

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Η αγαπημένη του τροφώ βέβαια είναι... τόνος... το γιαούρτι...και τα καστανα που σπάνια του δίνω, κυρίως για επιβραύβευση... !

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχαιτε δωσει ποτε τετοια στη γατούλα σας?Τη choice τη ξερετε? Ειδα και κατι αλλεσ που ειναι αναμικτεσ 5 και κατι ακριβοθτσικες και δεν ειδα να εχει hill σε μικρή σισκευασία.να ρωτησω και κατι αλλο εχω δει ενα ειδικο σπρει που ειναι αφροσ για στεγνο καθαρισμα κανει για γατες και για σκιλο λεει καθοσ εχει και καποια ασ πουμε προστασια απο παρασιτα 5 ευρο.Να το παρω?
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

xtina
Νεοφερμένο μέλος
Που και που βέβαια χτυπάμε και κανένα Gourmet, έτσι για να αλλάζει λίγο η γεύση
faliro
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξανθουλα μας (Περσική) εκλεισε τα 2 1/2 χρόνια.
Πάντα είχε μια έμφυτη φοβία, γιά επισκέπτες και θορύβους.
Την τελευταία εβδομαδα όμως ο φόβος έχει μεταβληθεί σε τρὀμο, πανικό.
Πράγματα με τα οποία έπαιζε πριν λίγες μέρες, τώρα όταν τα βλέπει, πηδάει
στο ταβάνι.
Συμπτωματικά (??????) αυτό άρχισε αφού της δώσαμε για πρώτη φορά την κονσέρβα κοτόπουλο της Sheba, το οποίο τρώει με σχεδόν βουλιμία, ενώ δεν της αρέσουν οι κονσέρβες οποιασδήποτε άλλης μάρκας.
Εἰναι Σὐμπτωση??
'Εχει κανείς παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά τους, όταν τρώνε αυτήν την τροφή?
Κάθε συμβουλή θα είναι ευπρὀσδεκτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω τι να έχει μέσα η τροφή παρεσθησιογόνα; Λές; προσπάθησε να την σταματήσεις κ να της δώσεις ξηρά τροφή. Εγώ τους δίνω Royal Canin Persian είναι πάρα πολύ καλή, ολοκληρωμένη τροφή και τους αρέσει πάρα πολύΗ Ξανθουλα μας (Περσική) εκλεισε τα 2 1/2 χρόνια.
Πάντα είχε μια έμφυτη φοβία, γιά επισκέπτες και θορύβους.
Την τελευταία εβδομαδα όμως ο φόβος έχει μεταβληθεί σε τρὀμο, πανικό.
Πράγματα με τα οποία έπαιζε πριν λίγες μέρες, τώρα όταν τα βλέπει, πηδάει
στο ταβάνι.
Συμπτωματικά (??????) αυτό άρχισε αφού της δώσαμε για πρώτη φορά την κονσέρβα κοτόπουλο της Sheba, το οποίο τρώει με σχεδόν βουλιμία, ενώ δεν της αρέσουν οι κονσέρβες οποιασδήποτε άλλης μάρκας.
Εἰναι Σὐμπτωση??
'Εχει κανείς παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά τους, όταν τρώνε αυτήν την τροφή?
Κάθε συμβουλή θα είναι ευπρὀσδεκτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας παιδιά, με λένε Σίμο και μενω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι 16 ετών και έχω ένα γατάκι σιαμ. Το πρόβλημα μου όσον αφορά την τροφή είναι πως απο την αρχή δεν ετρωγε την ξηρά τροφή.. Δεν ξέρω πού οφείλετε και ελπίζω να βρω την λύση γιατί δεν νομιζω να είναι καλο να τρώει μόνο την κονσέρβα και κάποιες φέτες ζαμπον και γαλοπούλα..
moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως απο εκει που πηρες το γατακι σου το ταϊζαν μονο κονσερβες;Μπορεις να του αρχισεις την ξηρα τροφη,εισαγοντας τη σταδιακα στη διατροφη του.Στην αρχη θα βαζεις λιγες κροκετες μεσα στην κονσερβα του,και σιγα σιγα θα αυξανεις την ποσοτητα που ανακατευεις σε ξηρα.Σιγουρα δεν ειναι καλο να τρωει μονο κονσερβα,δεν ειναι πληρης τροφη,και κανει και κακο στα δοντακια του.Ποσο ειναι η γατουλα σου;Περνα κι απο τους Σιαμ μάνιακς αν θες να τα πουμε!
eleonoraclk
Νεοφερμένο μέλος
εχω κι εγω το ιδιο προβλημα ρε παιδιαααΓεια σας παιδιά, με λένε Σίμο και μενω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι 16 ετών και έχω ένα γατάκι σιαμ. Το πρόβλημα μου όσον αφορά την τροφή είναι πως απο την αρχή δεν ετρωγε την ξηρά τροφή.. Δεν ξέρω πού οφείλετε και ελπίζω να βρω την λύση γιατί δεν νομιζω να είναι καλο να τρώει μόνο την κονσέρβα και κάποιες φέτες ζαμπον και γαλοπούλα..
:cry: στην αρχη ετρωγε ξηρα τροφη για δυο μερες μια χαραααα ε μολις δοκιμασε κονσερβα που τι το θελα ουτε καν το κοιταει πια,προτιμαει να πεθανει της πεινας παρα να φαει ξηρα τροφη..τι θα κανω ααα τι ποσοτητα πρεπει να τρωνε γιατι το μικρουλι μου ολη μερα να τρωει θελει και φοβαμαι μηπως δεν κανει καλο ειναι μολις 2 μηνων.....περιπου
ιβανα
Επιφανές μέλος

και θα δεις πως θα φαει, και εμενα η δικια μου ετσι εκανε, μετα τις πρωτες κονσερβες δεν ακουμπουσε την ξηρα της, με εβλεπε να πλησιαζω προς το μπολ της και λαψουριζε, αρνιοταν να φαει ξηρα, αλλα μετα 2 μερες οταν καταλαβε ομως οτι δεν προκειται να της περασει, οχι ξηρα τροφη εφαγε, πηγε να φαει και το μπολ !!
τωρα πια τρωει κανονικα ξηρα τροφη, και 2 - 3 φορες τη βδομαδα της δινω κονσερβα και ουτε κλαιει ουτε τιποτα. αστη να πεινασει, μην φοβασαι, και διο μερες να μεινει νηστικο δεν παθαινει τιποτα. δυστυχως σε αυτα τα θεματα με τα ζωακια πρεπει να εχεις πυγμη για να αποφυγεις δυσαρεστα προβληματα στο μελλον..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool